+1 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde (2,679 puan) tarafından

napiyosunuz kızlar bebeler napıyor, işler bitti mı yemekler yapıldı mı? benim bitti sayılır yemeğim de var , kızımı uyuttum, dondurmalı irmik helvası yaptım kendime kahvemi de aldim anne saati yapıyorum:)) sizler napiyonuz içildi mı coffelerr:))

image

15 Cevaplar

+3 oy
(590 puan) tarafından

Aşeren gelmesin görünce  daha çok bakası gelen var mı acaba benım gibi 😌 afıyet olsun

(2,679 puan) tarafından

var var bende hamileyim ve merak edip  bakıyorum :)) 

-Reklam-
+2 oy
(1,959 puan) tarafından

image

ccok hastayım hiçbir şey yiyemiyorum, ayran içiyorum iyi geldi, afiyet olsun sana da

(2,679 puan) tarafından

geçmiş olsun canım 

+2 oy
(1,617 puan) tarafından

image

çok hastayım taylot içiyorum 

Afiyet olsunn

(2,679 puan) tarafından

teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canım 

+2 oy
(9,925 puan) tarafından

İçli köfte yaptım onu kızartıyorum  anlık odur afiyet olsun ☺️ 

(2,679 puan) tarafından

ellerine sağlık canım 

+2 oy
(2,127 puan) tarafından

image

diyetteyim 1 aydır 4 kg. Verdim çok şükür 🤪 kiraz sapi çayı içiyorum şuan çok açım ama açlığımı su ile dolduruyorum bir de ara öğünle falan afiyet olsun 
(2,127 puan) tarafından

Bu lamba da yeni geldi kargodan denemek amaçla şey ettim 😃

(2,679 puan) tarafından

fincan çok tatlı 🥰🥰 aah diyet günlerimi hatırlattın tam 50 kiloya düştüm hamile olduğumu öğrendim:)) şuan 67 oldum😭

(2,127 puan) tarafından

Hamile misin şuan maşallah baya vermişsin .yine verirsin kuzum sıkma canını 🌸

(2,679 puan) tarafından

evet canım 37 haftalık, inşallah bakalım ❤️

+2 oy
(7,222 puan) tarafından

Afiyet olsun ❤️ işler çoktan bitti yemek kızartma yapacam erken daha bebemi salliyom uyusun öbür oğlumla  noodle keyfi yapacazk🤣

(2,679 puan) tarafından

teşekkür ederim canım ❤️ ellerine sağlık şimdiden 

(7,222 puan) tarafından

Tşk ederim cnm ❤️ 

+1 oy
(835 puan) tarafından

Şu irmigi bı ben yapamıyorum canım ya ,nasıl yapıyorsun sen

(2,679 puan) tarafından

https://youtube.com/shorts/oMkoL2Iqef4?si=R5pYFixpTFVydg0F bu tarifin aynısını yaptım canım çok güzel oldu

+1 oy
(1,600 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Offf çok güzel görünüyor 😋 afiyet şifa olsun canım tam kahvemi yaptım fotoğraf çektim anlık alacaktım baktim sen almışsın bende buraya atayım bari 😁 işlerim yok yemeğim de pişti çoktan misafirim geldi kahve içtik ama doymadım caktirma 🤭 teyze gitti kendime tekrardan yaptım 

...

(2,679 puan) tarafından

teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun ellerine kollarına sağlık.. benimde cikolatam bitti sen bana çikolata ben sana irmik helvası vereyim😂

(1,600 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım çikolatalarin hepsini vereyim feda olsun hepsi sana 😁

(2,679 puan) tarafından

Canım benimm ❤️❤️

+1 oy
(6,872 puan) tarafından

Dondurmalı irmik helvası yiyorum ama yine beceremedim şeklini 😀siz nasıl yaptınız

(2,679 puan) tarafından

afiyet olsun canım.. https://youtube.com/shorts/oMkoL2Iqef4?si=R5pYFixpTFVydg0F ben bu tarifi yaptım kıvamı güzel oldu 

(2,679 puan) tarafından

ben kullanmadım ama şekil vermek için alta streç film kaplayan da var öyle dene istersen

(6,872 puan) tarafından

Aslında ince tuttum helvalı kısmı belkide o yüzden çıkmadı bardaktan. Fazla yiyemem diye kasede vermedim şeklini kase daha kolay çıkıyor olabilir

+1 oy
(2,019 puan) tarafından

Afiyet olsun benımde canım çok çekiyor ama yaparsam çok yerim kendimi biliyorum 

image

Zeynep hanım uyursa bende namaz kılacak inşallah 
(2,679 puan) tarafından

inşallah uyur canım.. Allah kbaul etsin inşallah 

+1 oy
(18,513 puan) tarafından

Afiyet olsun çok güzel görünüyor 😊

İşler hep duruyor bebisimle oynuyoruz dis çıkarıyor çok fena huysuz uyusada kahve içsem 

(2,679 puan) tarafından

teşekkürler canım.. ahh şu bebeler :(( inşallah uyur canım 

(18,513 puan) tarafından

İnşallah canım ❣️

+1 oy
(3,194 puan) tarafından

Ailecek oturduk zeytin ayikladik  zeytin ezmesi yapicaz  eşimle , şimdi oğlanı uyutmaya geçtim,  bende tatlı yaptım  kupta   ama ortada yemek yok  sadce az çorba var  çocuklar yer  yemek olarak kızartma yaparım  yarına kalmasın yarin evde olmayacağım  afiyet olsun canım 

(2,679 puan) tarafından

sağ ol canım, sizinde ellerinize sağlık 

(3,194 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(5,341 puan) tarafından

Is yapmiyorum bi kac gundur oyle bi ortaligi toparladim yemekleri yaptim dunden tarhana kalmisti azcik meyhane pilaviyla etli taze fasulye yaptim cacik dusunuyorum sofraya yakin yaparim onu da 

Sabahtan saglik ocagina gittik geldik danisman gereken bi kac konu vardi isler bittiginden beri de sac bas ugrasiyorum dun bi posta actim bugunde boyadim aman idare etsin napiyim profesyonel degilim ya 

+1 oy
(3,381 puan) tarafından

Arkadaşla anlaştık hazırlanıp cikicam yarım saate hiç gücumde yok afiyet olsun 

+1 oy
(2,219 puan) tarafından

Yemek yaptım birazcık özet ödevi vardı onu yaptık yemek yedik kahve yapıcsm bende şimdi kendime

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 502 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 653 göst.
0 oy
16 cevap 632 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 530 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu