0 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Kızlar şimdi eşimin iş yerinde bir tane biri vardı o kendi isteğiyle çıkmak istedi çıkmak istemekten önce ilgi ve müdürü şikayette bulunmuş sanırım ne şikayette olduğunu biz bilmiyoruz işte normal müdürler eşimin yanındaki arkadaşının yanına çağırmış işte bu kişi asla çıkmayacak demiş burada kalacak demişler şikayetinden dolayı mı acaba onu bilmiyoruz ama çıkmak isteyen birine müdürler kalması için zorlayabilir mi

2 Cevaplar

0 oy
önce (4,226 puan) tarafından

Tazminat alacaksa çıkarken isten cikarmayabilir o yuzdenama herhangi bir ücret almayacaksın isten ayrılır yalnız belli süre ihbar çalışmak zorunda 4  6 8 hafta gibi yılına göre yoksa ihbar parasında kesiyorlar

önce (123 puan) tarafından

Ya normalinde şöyle şey olmuş işte çıkacağım demiş üstteki yani onun bir altındaki müdür sanırım 3 hafta önce demişti ayın 1'inde çık demiş ayın birinde tam çıkacakken neden olduğunu bilmiyoruz bir şikayette bulunmuş ne şikayette bulunduğunu da bilmiyoruz işin açığı kendi çıkmak isteyen ayın birinde de hani çıkışı verilecek olan kıza üstteki müdür çıkmayacak kalacak demiş ben bunun nedenini öğrenmek istiyordum ya o kız yüzünden esimle tartışıyorum da o yüzden merakım k bakmayın önceden eşime intgrmadan reelsler fln atıyordu şimdi eşim uzak durmaya çalıştıkça eşime neden soguksun diyomus o orda çalıştıkça yan yana aklım orda işten çıkmak isteyen kndiydi eşimin yanından başka yere verilmiş aynı iş yerinde ama bu bn burda yapamıyorum diye cikmak isteyip de geri böyle olunca gerildim ya

önce (4,226 puan) tarafından

Müdür hayir dediyse çıkış vermeyebilir ama kendi istifa edip cikabilir dediğim gibi öylede cikarsa çalışması gereken günleri masasından kesiyorlar  müdür onaylasydi maaşını alıp çıkardı yani sen haklısın belki bayandan yüzünden çıksın istiyorsun ama isyerleri böyle şeyler yapabiliyor tercih sizin olcak tazminatla alamaz kendi çıkacağı icin

-Reklam-
0 oy
önce (4,839 puan) tarafından

Kızı taciz etmiş olabilirler mi . Kız da bunu kanıtıyla şikayet etmişse onlarda çıkmasın mobbing yapalım, tehtid edelim şikayetini geri çeksin ondan sonra gitsin derdinde olabilirler. 

önce (123 puan) tarafından

Yok sanmıyorum öyle bişi olduğunu cidden olsa eğer öyle bişe illaki duyulur

önce (4,839 puan) tarafından

Nerden duyacaksın. Sende mi aynı iş yerinde çalışıyorsun?

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 120 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde Semos (411 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 614 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,662 soru