+1 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar çok kötüyüm eşim istifa etmiş yeni taşınmıştık başka bı ile daha 2 ay olmuştu buraya taşınali . İşi çok çok iyiydi ama istifaya mecbur bırakılmış babasigilde gideceğiz galiba bebeğim var 9 aylık ben ne yapacağım ne edeceğim kafayı yicem 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,512 puan) tarafından

Canım nasıl zorlamışlar. Anlatsana. Dava açılabilir belki. 

tarafından

Nickini unuttum kaç gündür merak ettik cocuk nasıl oldu ?

tarafından

Canım kurumsal bir firma mobbing uygulamış . İsyeriyle ilgili bı olay yaşanmis onda suçlu çıkarmışlar eşimi ve bı kaç arkadaşını soruşturma açılacak yada siz çıkın demişler 

(1,512 puan) tarafından

@div@Divayorgun kuzum nörolojiye sevk ettiler. Daha yeni düştü bugün ateşi. Ama ataklar devam ediyor:(

tarafından

Allah şifa versin inşallah, temiz çıkar sonuclar iyileşir çabucak 

-Reklam-
+1 oy
(2,780 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız olsun canım . Ailesi mi istifa etmesini istemiş 

tarafından

Yok kurumsal bir firma diyelim orda istifaya zorlamislar mobbing 

+1 oy
(2,216 puan) tarafından

Başka bir iş bulur üzme bu kadar canını, bulunduğunuz ilde yok mu iş fırsatları 

tarafından

Bir tane vardı başka yok o firma ve o bölüm.  Buraya da atama şeklinde gelmişti memur değildi ama atama sözleşme gibi bişi olmuştu tak acikalayamiyirum isim veremiyorum şirket ismi ama burda o bölüm bir tane 

+1 oy
(1,453 puan) tarafından

Başka bir iş bulamaz mı 

tarafından

Malesef burda bir taneydi o iş işini soleyemiyorum bı kurumsal özel arası bı firma 

(1,453 puan) tarafından

Alternatif elinden gelen çalışabileceği bir iş yok mu biraz taşınma paranızı biriktirip gitseniz, bı yerde düzen kurup onu bozup tekrar kurmak çok zor çünkü bilirsiniz

tarafından

Evet bakalım nasıl yapicak inşallah hayırlısı olur hakkımızda . Bebeğimin de düzeni degisiyor yavrum yazık 

0 oy
(53,497 puan) tarafından

sana danışmasi.fikrini almasi lazımdı inşallah baska is bulur 

tarafından

Bir tane burda o firma başka da yok o bölümden :( 

0 oy
(2,593 puan) tarafından

Allah'ım en hayırlı en güzel kapıları açsın şu mübarek günler hürmetine 🤲🏽

tarafından

Aminnn haksız yere çıkarıldı istifaya zorlandı düzenimizi tam kurmuştuk ta ki bu olay yaşandı bugün 

(2,593 puan) tarafından

Bende yakın zamanda canımı çok sıkacak şeyler yaşadım. İmtihan ya şu mübarek günlerde :(

0 oy
tarafından

istifaya zorlandıysa mobbing yapıldı diye dava aöıp tazminat alabilir 

tarafından

Eşime sürtüşmek istemiyorum diyor karşı şirket çok güçlü 

tarafından

bunu ona yapanlar gün yüzü görmez inşallah. insanlarım ekmek parasıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı

tarafından

Aminnn canım inşallah o yapanlarin burnundan gelsin fitil fitil 

0 oy
(5,408 puan) tarafından

Eşinin mesleği ne tam olarak,koskoca ülkede illaki iş bulur ya. 

0 oy
(2,943 puan) tarafından

Canm mahkemeye verebilir bak benm esimede yaptilar aynisini ve esim dava acti ve kazandi zamanndada vok cok iyi bi para aldi

tarafından

Karşı taraf işveren güçlü bı firma kuzum o yüzden davayla ugrasirsa gene haksız çıkar yani öle güçlüler 

(2,943 puan) tarafından

Olsn canm benm esimin calistigi fabrikada dunyaca unlu bi araba fabrikasydi ki sen dusun yani gerisini ama yinede kazandi esim parasinida aldi hocte birsey yapamadilar.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 95 göst.
+2 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
10 cevap 576 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 75 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu

Kategoriler