Hanımlar çok kötüyüm eşim istifa etmiş yeni taşınmıştık başka bı ile daha 2 ay olmuştu buraya taşınali . İşi çok çok iyiydi ama istifaya mecbur bırakılmış babasigilde gideceğiz galiba bebeğim var 9 aylık ben ne yapacağım ne edeceğim kafayı yicem
Canım nasıl zorlamışlar. Anlatsana. Dava açılabilir belki.
Nickini unuttum kaç gündür merak ettik cocuk nasıl oldu ?
Canım kurumsal bir firma mobbing uygulamış . İsyeriyle ilgili bı olay yaşanmis onda suçlu çıkarmışlar eşimi ve bı kaç arkadaşını soruşturma açılacak yada siz çıkın demişler
@div@Divayorgun kuzum nörolojiye sevk ettiler. Daha yeni düştü bugün ateşi. Ama ataklar devam ediyor:(
Allah şifa versin inşallah, temiz çıkar sonuclar iyileşir çabucak
Rabbim yardımcınız olsun canım . Ailesi mi istifa etmesini istemiş
Yok kurumsal bir firma diyelim orda istifaya zorlamislar mobbing
Başka bir iş bulur üzme bu kadar canını, bulunduğunuz ilde yok mu iş fırsatları
Bir tane vardı başka yok o firma ve o bölüm. Buraya da atama şeklinde gelmişti memur değildi ama atama sözleşme gibi bişi olmuştu tak acikalayamiyirum isim veremiyorum şirket ismi ama burda o bölüm bir tane
Başka bir iş bulamaz mı
Malesef burda bir taneydi o iş işini soleyemiyorum bı kurumsal özel arası bı firma
Alternatif elinden gelen çalışabileceği bir iş yok mu biraz taşınma paranızı biriktirip gitseniz, bı yerde düzen kurup onu bozup tekrar kurmak çok zor çünkü bilirsiniz
Evet bakalım nasıl yapicak inşallah hayırlısı olur hakkımızda . Bebeğimin de düzeni degisiyor yavrum yazık
sana danışmasi.fikrini almasi lazımdı inşallah baska is bulur
Bir tane burda o firma başka da yok o bölümden :(
Allah'ım en hayırlı en güzel kapıları açsın şu mübarek günler hürmetine 🤲🏽
Aminnn haksız yere çıkarıldı istifaya zorlandı düzenimizi tam kurmuştuk ta ki bu olay yaşandı bugün
Bende yakın zamanda canımı çok sıkacak şeyler yaşadım. İmtihan ya şu mübarek günlerde :(
istifaya zorlandıysa mobbing yapıldı diye dava aöıp tazminat alabilir
Eşime sürtüşmek istemiyorum diyor karşı şirket çok güçlü
bunu ona yapanlar gün yüzü görmez inşallah. insanlarım ekmek parasıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı
Aminnn canım inşallah o yapanlarin burnundan gelsin fitil fitil
Eşinin mesleği ne tam olarak,koskoca ülkede illaki iş bulur ya.
Canm mahkemeye verebilir bak benm esimede yaptilar aynisini ve esim dava acti ve kazandi zamanndada vok cok iyi bi para aldi
Karşı taraf işveren güçlü bı firma kuzum o yüzden davayla ugrasirsa gene haksız çıkar yani öle güçlüler
Olsn canm benm esimin calistigi fabrikada dunyaca unlu bi araba fabrikasydi ki sen dusun yani gerisini ama yinede kazandi esim parasinida aldi hocte birsey yapamadilar.
1,456,347 soru
23,896,106 cevap
322,045 kullanıcı