0 oy
187 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 2 senedir Ankara'da yaşıyorum komşu yok arkadaş yok kızım ben akşam olsun da eşim gelsin diye camda bekliyorum resmen önerilere açığım yazın güzeldi parka çıkıyorduk kızımla iyi şimdi kış geliyor tamamen içeri kapanıcaz 1 yaşında kızım ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,037 puan) tarafından

Kütüphaneye gidebilirsiniz. Çocuklar için uygun kafelere gidebilirsiniz. Kapalı oyun alanları da iyi bir seçenek olur. Kültür merkezlerinin anne-bebek etkinlikleri varsa bakabilirsiniz. 

önce (926 puan) tarafından

Aynı fikri beyan edecektim gerek kalmamış

önce (3 puan) tarafından

Etkili olurmu kendim den geçtim artık kızım yalnız kalsın istemiyorum 

önce (4,037 puan) tarafından

Tabiki olur. Siz kendinizi iyi hisserseniz, bu durum kızınıza da yansır. Dahil olduğunuz ortamlarda, sizin gibi kişiler olacağı için bri noktada kaynaşırsnız zaten. O zaman da çocuğunuza da arkadaş bulunmuş olur. 

önce (3 puan) tarafından

Yalnızlık çok yordu beni kaynana yok elti yok görümce yok annem babam İstanbul da çok bunaldım çok

-Reklam-
0 oy
önce (1,641 puan) tarafından

Biz sincan da oturuyoruz burada oyun evleri bebek kütüphaneleri falan var hem ücretli hem de belediyeye ait ücretsiz o tarz yerler varsa oralara götürebilirsiniz

önce (3 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum bu şehri Keçiören belediyesi bin böyle programları varmı onu bile bilmiyorum 

0 oy
önce (3,603 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım bugün oyunevine başladık kışın park yok oyun evi iyi olur bide kütüphanede oyun alanı var etkinlik yapılıyor onlara bakabilirsin 

önce (3 puan) tarafından

Oyun evi nasıl geçti sizin için bende düşünüyorum 

İlk defa gittiğimiz için oğlum diğer çocuklarla oynamadı sürekli benim elimi tutup beni oyuncaklara götürüyordu benden başkasını görmediği için bana çok düşkün 

Ama oyuncakları etkinlikleri çok severek oynadı.

Konuşması gelişmesi için de iyi olacak o yüzden haftada iki gün götüreceğim inşallah 

önce (3 puan) tarafından

Yanlış anlamaz sanız Ankara'da mı yaşıyorsunuz bende böyle bir yer arıyorum kızım için

Evet Ankara'dayim her ilçede baya oyunevi var Instagram veya internetten bakıp bulabilirsiniz

0 oy
önce (493 puan) tarafından

Hangi ilçedesiniz Etimesgut Sincan tarafındaysaniz birkaç önerim olabilir 

önce (3 puan) tarafından

Keçiören de oturuyorum 

0 oy
önce (4,967 puan) tarafından

Kışın da kapanma eve, çık markete bile gitseniz kardir. Kütüphane, kapalinalan oyunlari, millet bahcesinde cocuklara yonelrik aktoviteler var mesela bu aralar

önce (3 puan) tarafından

Market gezip duruyoruz valahhi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 530 göst.
0 oy
10 cevap 268 göst.
0 oy
5 cevap 307 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,845 soru