Oğlum 11,5 aylıktı, kızımı kucağıma aldım.
Kızım da 13 aylık olunca inşallah diğer evladımı hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız kucağıma alacağım.
Yani anlayacağın 0-1-2 yaş şeklinde 3 çocuğum olacak. İlk 2’sini biz istedik de 3 numara bize de sürpriz oldu😁
İki çocuk bana göre tek çocuktan daha kolaymış, belki kız olduğu için bilemiyorum.
Benim ilk çocuğum erken doğdu, her olayı arızaydı. Kusardı, meme reddi yaptı, gazlı bir bebekti, kucakçıydı, ağlaktı, temas bağımlısıydı vs vs her ay yepyeni şeyleri açılıyordu çocuğun.
Elhamdülillah ve maşallah kızımda bunların çoğunu yaşamadım. O da temas bağımlısı ama abisi kadar değil.
Oğlum, doğduktan sonra tekrar çocuk yapmam dedirtecek cinsten bir çocuk. Kızım tam tersi. Gerçi şu aralar o da cozuttu, hayırlısı bakalım.
Ben de 3 çocuğu merak ediyordum, hatta geçen gece uyuyamadım bu yüzden. Benimkiler gece bekçisi gibi, 2 saat yattı mı ayağa dikiliyorlar. Bu da böyle olursa benim uyuyabildiğim saatler artık dakikaya düşecek gibi.
Ama korkmuyorum, Rabbim kolaylığını veriyor. 2.gelirken ben de senin gibi strese girmiştim çünkü oğlum gibi olacak sanıyordum. Hatta 33.haftada doğdu oğlum, kızın gebeliğinde 33.haftaya gelince neredeyse astımım tutuyordu panikten. Aynı şeyler tekrarlanacak sanmıştım. Elhamdülillah olmadı, Rabbim merhamet etti de nazik bir kız çocuğu ihsan etti.