İlerde çok pişman olacaksın aldırmayı düşündüğün için
Benim oğlum 15 aylıkken 2. Ye hamile olduğumu öğrendim oğlum yemek yemez sürekli hasta olurdu her ay hastanede soluk alırdık ikinci hamileliğimi öğrenince çok kötü oldum hem sevindim hem üzüldüm yani duygu durumumu kendim bile anlayamadım ilk bebeğim tedaviyle oldu ikinci kendiliğinden oldu ben nasıl olsa ilk tedaviyle oldu ikinci olmaz diye korunmadım çok şükür rabbim layık görüp verdi o zaman sürekli ağlıyordun napacağım nasıl yapacağım diye çünkü dediğim gibi ilk oğlum yemek yemezdi sadece memedeydi sürekli hastaydı oğluma haksızlık ettiğimi düşündüm çünkü memeden kestim hamile olduğumu öğrenince bu da bana baya vicdan azabı yükledi çok zorlandım yemek yemedi çünkü uzun bir süre aç yatıp aç kalktı oğlum 21 aylıkken kardeşi doğdu yine aynı şekilde büyük oğlum hep hastalanıyordu ateşli hastalık geçiriyordu durmadan ilk dönem çok zorlandım çünkü ikisi de küçüktü biri 21 aylık diğeri yenidoğan bebekti yani
Ben bu yaş aralığında atlattıysam o günleri sen haydi haydi atlatırsın canım benim büyük oğlum şu an 3 yaşında eğer şu an hamile olsaydım hiç düşünmezdim bile napacağım diye çünkü az çok kendi ihtiyacını yapabiliyor ben olmadan tuvalet eğitimi bitti meme derdi yok yemek düzeni düzeldi bence senin dert edeceğin bir şey değil zaten doğana kadar büyük 4 yaşına yaklaşır dediğini anlar ihtiyaçlarını karşılar kendi başına hatta sana yardım bile eder benim 21 aylık oğlum bile yardım ederdi bana mesela bez getirir misin derdim getirirdi kardeşinin beşiğini sallar mısın derdim sallardı bunları ve daha fazlasını 4 yaşındaki çocuk çok rahat yapar hiç endişe etme rabbim layık görüp vermiş sevin bence hem biraz büyüyünce iki kardeş hallerini görünce için eriyecek keşke daha önce doğursaydım diyeceksin
Ben mesela ilk dönem çok zorlanırken bir kaç kez keşke ikinci olmasaydı gibi yanlış kelimeler kullandım şu an çok pişmanım biri 3 yaş diğeri 17 aylık çok şükür şu halleri bir ömre bedel