0 oy
38 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8,115 puan) tarafından

Oğlum 1. Sınıfa gidiyor güzel yazması için çabalıyorum kötü yazdıklarını siliyorum.  Biraz önce arkadaşımın oğlunun defterine baktım o kadar güzel yazmış ki benim oğlumun yazdığı onunkinin yanında berbat duruyordu. 

Maşallah hem defteri düzenli hem yazımı çok düzgün dü. Çok silinmişede benzemiyordu.

Ben defalarca siliyorum ayrıca defterini özenli kullanmıyor 

Düzelir mi sizce ya moralim çok bozuldu düzenli ve özenli yazması için elimden geleni yapıyorum aklı fikri oyunda hızlıca bitirip kalkmak istiyor.

Normal mi bu. Sizin çocuklarınız ne durumda 

1 cevap

0 oy
önce (2,971 puan) tarafından

Canım her çocuk bir değildir kıyaslama yapma benim oğlumda karman çorman yapıyor. Çok üstüne gitmiyorum çok sildirmiyorum. Boş yerlerine karalama yapmış ve su dökülmüş kitaplarına ona çok kızdım. Hem parmak kasları gelişmemiştir belki kaslarin gelişmesi için oyun hamuru ile oynat ve youtube'da videolar onları yaptır. Canını sıkma maalesef bizim istediğimiz gibi muntazam olamıyorlar 

önce (8,115 puan) tarafından

Bende sildiriyorum öğretmen de fazla sildirme dedi ben sildirdiğim için okul da da sürekli soruyormuş öğretmenine silmem gerekiyor mu diye. 

Canım nasıl başlarsa öyle devam eder düzgün yazması için baskı yapıyorum yoksa hep böyle olacak. 

Bırak öyle olsun canım yazısı güzel olmazsa başarılı olmaz mı bak doktorlara doktor olmuşlar ama yazıları okunmuyor 

önce (8,115 puan) tarafından

Ben çok düzgün yazardım benim gibi olsun istiyorum sanırım 

Zorlama çocuğu kendini de onu da üzme çok zorlayınca da ters teper zaten 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 708 göst.
28 Eylül 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (460 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
+1 oy