Kızlar sizce Alya ismi güzel mi eşim ilkim yada Alya olsun dedi birinden birini seçelim dedi çok kararsızım alyaın anlamı cennet yükseliş demek miş ilkim isminin anlamı da açan ilk çiçek hangisi daha güzel sice
Bunlar benim tercihim olmazdi canim secim yapamicam o yuzden
Bı fikrin varsa alabilirim ben seçmedim eşim seçti bende karar veremiyorum ben Asel eflin olmasını istiyorum eşim beğenmiyor
Benim kizim olursa ayse cok istiyorum ben eski isim seviyorum boyle yrni nesil isimlerden hoslanmiyorum
Tabi zevk meselesi 🥰 Ayşe ismide çok güzel
Aynen katiliyorum hayatim zevk meselesi
İkisi arasında seçecek olursam Alya daha güzel
Teşekkür ederim ikisininde katmiycaz Galiba içime sinmedi
Masal
Mısra
Öykü
İsimleri çok hoşuma gidiyor
Asel eflin yada masal bende bunları beğendim çok teşekkür ederim
Asel benm kızımın adı ama ben olsam ikisinden bjrj diyor ya Esin seçim diyorsa Alya seçerdim birde neden eşiniz karar veryr onu anlamdm doğuran sizsiniz en büyük hak sizin
Eşimle konuştum içime sinmedi vazgeçtik başka seçelim dedi bakalım ☺️bende dediim doğuran benim ben katacam😁
Alya komsumun adı herkes Ayla diyor😂
Bende eşime dedim hadi kıza al yaa ver yaa dalga geçerlerse😂😂bende güzel söyleyemiyorum alyayı içime sinmedi ikiside sorim dedim
Tercihimi Sare den yanA kullanmak isterdim
Çok güzel ve farklıymış karar vermek çok zor 😁bu dediklerimi bende beğenmedim açıkçası
Sare ismini çok severim kızıma Gülce Vera ismini koyduk ama aklım hep sarede kaldı 😍
Kızımın adı Elif Sare çok bıcır bıcır bir kız biraz sinirli dediğim dedik ama cokda merhametli ☺️☺️
Gülce değil ama Vera ismi çok güzel 🩷🩷🩷
Biz beğendik😅
Başka seçenekleri değerlendirmenizi tavsiye ederim ikisinden birini sececeksem Alya kulağa hoş geliyor
Bence de bende beğenmedim Asel eflin yada masal istiyorum ben aslında Alya da ben güzel söyleyemiyorum çoğu kişiden güzel çıkmaz bence yumuşak bir isim
Alya diyorum
Çok teşekkür ederim
ikisinden biri olacaksa Alya bence
benim kızımın ismi de Asel :) Asel koyacam dediğimde herkes yok herkeste var yok şöyle yok böyle dediler ama ben çok beğenmiştim kararlıydim en son onu koyduk🥰
Bende Asel masal eflin birinden birini istiyorum Alya olmiycak Galiba 😁
Yağmur melek çok sevdiğim işçilerdir ama ben İlknur koymuştum kizima
Maşallah adıyla yaşasın uzun ömrü olsun inşallah annesi
Bence hiçbiri
Dimi bencede😁
Alya ismine nedense hic isinamiyorum. Ilkim cok guzelmis. Ama kizim olsaydi Gokce koyardim, fikir olsun :)
Gökçe aklımdan geçti benimde telaffuzu kolay ve tatlı bir isim bende ısınamadım ağzımdan hiç güzel çıkmadı 😁
Alya söylerken telaffuzu bence çok kaba bir isim. Hiç ama hiç kulağa güzel gelmiyor. İkisi arasında biri illa ki olacaksa ilkim derim bende. Ama son zamanlarda beğendiğim isimlerden biri de gökçe ve ipek
İkiside güzel ama ilkim daha sıcak geldi sanki. İlkim e iklim diyebilirler alyaya da ayla diyebilirler Alya daha modern duruyor, bizde kızımızı bekliyoruz Allah nasip ederse Gülce koymak istiyoruz adını, Elif Sare istemiştim başta ama Gülceye karar verdik bakalım :) eşinize alternatif bulması konusunda baskı yapın biraz 🤭
Sare çok güzel ❤️Elif ve Gülce 😭
Elif sare çok farklı ve çok güzelmiş hangisini Beğendiyseniz sağlıkla gelsin prenses 💓
İnşaAllah, sizde sağlıkla kavuşursunuz inşallah evladınıza :)
Amin inşallah çok teşekkür ederim
İpek Hira ve Mina hoşuma gidiyor
Bende Asel Lina dedim eşim de lina diye isim var mı diyor 😁
Herkesin ismi alya oldu artık. İlkim çok tatlı ben olsam ilkim verirdim 😊
2. Kızım 1. Kızıma haksızlık olmaz mı 😁
He öyleyse saçma olur evet 😅
Bence çok güzel kız isimleri var. Zevk meselesi ama bana bu isimler hitap etmiyor maalesef
Dimi bencede bende beğenmedim bunları eledim masal Asel eflin kararsızım 🤗
Daha güzel söylenişi hoş aanlamı güzel isimler bulablirsin canım .daha vakit var biz son aya kadar düşündük . Hatta 3.kızım doğdu küvezde yatarken anca karar verdik
Ben bide bağırırken nasıl çıkıyor ağızdan öyle bakarım
Mesela pencereyi açtın sokaktan çağırmak için bağırıyorsun ya 🤣 biri var karşı sitede oğlu Kaan ayy kadın bağırırken ben deli oluyorum
Bende ona düşündüm ilkimmm diye bağırsam tuaf olur 😂Kaan ayyy da saçma 😂ben bunları eledim dedin gibi vakit var içime sinmedi bunlar biri sordu zamn herkesin anlayacağı dilden olsun da istiyirum
Tercih edeceğim isimler değil. Ortak bir isim bulun eşin neden sana dayatıyor ki ?
Benim beğendimi eşim beğenmedi bende onun beğendini beğenmedim ortak bulacaz inşallah bakalım ikimizin de içine sinsin en çokta benim 😂
Eflin çok güzel bence . İkisi arasında seçecek olursam da Alya derim . Ama hepsinden daha guzel Eflin
Eflini masal arasında gidip geliyorum bakalım hayırlısı olsun teşekkür ederim
Rica ederim hayırlısı
Ya Alya yada seninki güzel canım :) ❤️
Bende kendi dedimi beğendim aslında bunaldı eledim içime sinmedi çok teşekkür ederim ❤️
Beş yıl sonra sınıfında üç beş tane Alya olacak muhtemelen
Çok haklısınız farklı olsun istiyorum aslında ben
Sağlıkla gelsin
Amin inşallah Allah razı olsun
1,486,561 soru
24,302,706 cevap
344,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın