Kızlar sizce Alya ismi güzel mi eşim ilkim yada Alya olsun dedi birinden birini seçelim dedi çok kararsızım alyaın anlamı cennet yükseliş demek miş ilkim isminin anlamı da açan ilk çiçek hangisi daha güzel sice
İkisini de sevmedim ben benşm kızıma da babası ve kardeşleri ısrarla Arya dediler ben Zeynep koydum eski isimleri çok seviyorum
Alya çok güzel bence hepsinden 😅🥰🥰Bende eski isim karşıtı modern isimlere bayılıyorum🥰
Ben yeni isim katmak istiyorum oğlumun ismi de eski bi isim çünkü ☺️
Alya güzel ama canım herkes koyuyor bu sıralar dizilerden meşhur oldu bu isim başka bir şey düşünün bence Mihra Yağmur Nehir Masal Öykü Eylül Nisa Mina İrem Cemre kumsal Betül Beyza olabilir
Nehir Eslem kızımın ismi 😁 masalı aşırı istiyorum ben onuda eşim beğenmedi ama bu gidişle masal olacaak gibi 😁
O zaman masal alya diye koyun ikinizde gönlü olsun 😊
Çok kararsızim bakalım hayırlısı olsun 🥰
Bence daha güzel isimler bulabilirsiniz ya ikisini sevmedim benim kızım olsaydı Zeynep koyardım ama çok seviyorum bu ismi Ece de çok güzel mesela
Zeynep Hafsa eflin bunları beğendim bende bu eşimin dedikelrini oy birliğiyle kimse beğenmedi 😁o yüzden iptal başka bakacaz
Yegenimin kızının adı Alya
Eşim de bende güzel telaffuz edemiyoruz başkaları da al yaa diyebilir bence
İlk kızın değil ki sevgi esleme ayıp olur
Ay bencede bide güzel değil farklı ama güzel değil sorim deidm kimse beğenmedi😁
Elisa prensesimin ismi 12 yaşında :)
Yeğenimin ismi 😁elisa elizan bunları da beğendim ama yakın çevrede fazlasıyla var
Alya kesinlikle
Teşekkür ederim ☺️
Ben bir daha doğurmam ama torunum kız falan olursa gelinime öykü ismini önerirdim koyup koymamak onlara kalmış tabi 😂
Bence önermeyin kaynanadan gelen öneri bile sinir ediyor çünkü 😅😅
Öykü naz eşim dedi en başta ama çok yakın birinde var o yüzden katmak istemedim
Ben de aramızda ki samimiyete bakarak öneririm yoksa susarım ne yapayım 😂
İlkim cok kötü kesinlikle Alya
2. Kızım 1 kızıma da haksızlık olur 😂bende beğenmedim açıkçası eşimede dedim bunalr güzel değil
Alya güzel bence her yaştaki insan rahat telaffuz eder.ben Tomris düşünüyorum beğenmeyen ismi kendi koymak isteyene de rahmini kullanması gerektiğini bunun sadece bana ait bir mesai ürünü olduğunu söyleyeceğim 😄😄😄😄😄
Cevabın çok güzel beğenmeyen rahmini kullansın 😂 çoğu kişi beğenmemiş bide ben güzel söyle yemiyorum hadi kızıma al yaaa deseler üzülür çocuğum ☺️
Cevabın çok güzel beğenmeyen rahmini kullansın 😂 çoğu kişi beğenmemiş bide ben güzel söyle yemiyorum hadi kızıma al yaaa deseler üzülür çocuğum ☺️ teşekkür ederim
Seni bilmem ama ben kocamın önerdiği kız isimlerini asla koymazdim yıllar sonra platonik sevdiği birinin ismi dese uzulursun
Dün aynısı bende eşime sordum eskilerden mi diye yok dedi ama isimleri beğenmedim sorim dedim
İlkim , bitanem gibi isimler bence çocuğa konulmamalı. İlerde o çocuk bu isimden pek memnun olmayabilir , hoşta değil.
Açıkçası bende beğenmedim Alya da ben güzel söyleyemiyorum bunları iptal ettim 😁
Kızım ipek lina
Benim fav isimler
Güneş
İnci
Rüya
Doğa
Ekin
Irmak
Sanırım bidaha kızım olursa güneş yada inci olcak
Kızımın adı nehir çoğu kişi Irmak katın çok uyumlu dedi ama eşim de diyor aşırı benziyor nehir ırmak ikiside aynı şey dedi doğa isminide çok beğendim teşekkür ederim 🥰
Bence ikiside olmamalı alya yı ayla ile , ilkim isminide iklimle karıştırcaklar ve zamanla çokta pişman olucaksınız
Dimi bencede yorumlardan sonra vazgeçtim zaten içime sinmedi benimde al yaa diye dalga geçen de olabilir ilkim de bi garip isim olarak
1,477,557 soru
24,185,272 cevap
336,580 kullanıcı