0 oy
156 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,226 puan) tarafından

Bugun elim ayağım resmen bosaldi oğlum yatakodasinds yatakta yatarken düştü..

2 3 haftadır bu sekilde yatiriyordum beşiği kucuk geliyor diye yenisini alcaktik işte zaman olmadı düşünce ağladı tabi bayagi biraz kusma geldi az birsey hemen eşim geldi zaten götürdük tomografi cekindi doktor birsey yok dedi 24 saat takip edelim 48 saat kadar bak dedi yemesinde azalma huzursuzluğa bayılma kusma gibi sikayet olursa getirirsiniz..suan uyuyabilir yemekte yiyebilir dedi şükür simdilik birsey yok ama ben bu gece uyuyamam herelde düşmez diyoruz düşüyorlar  allah cocuklarimizi korusun 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (339 puan) tarafından

Nazar var dedikçe  5383737 kere fotoğraf paylaşırsan başına her iş gelir , Allah esirgesin

-Reklam-
0 oy
önce (7,411 puan) tarafından

Artık rahat dönüyordur o yüzden dikkat etmek gerek. Koy beşiğine yatak alana kadar , düşmesinden iyidir

önce (4,226 puan) tarafından

Hemen bugün eşim gitti aldı canim  valla cok korktum 

önce (7,411 puan) tarafından

Ben çok korkarım ya bu yüzden çok dikkat ettim çok şükür düşme olmadı hiç. Yatağa koyduğum zaman da kenarlara döşedim yastıkları. Şimdi 24 aylık yine koymam yatağa uyku sersemi düşer falan belli mi olur çocuk bu. Normalde artık uyanıkken yatağa çıktığında rahatça iniyor bide yatak  yüksek ama uyurken koymuyorum. 

Bide ben geçenlerde birinde gördüm yatak bariyeri varmış eşime dedim alalım dedi boş boş şeyler ne gerek var dedi ama ben aldım çok da iyi oldu. Gece emzirmeye yanıma alınca sürekli tetikte oluyordum şimdi rahatça yanıma alıyorum ama benim tarafa aldım sadece bariyer eşimin tarafına almadım istemez muhtemelen. Yine risk var yani. Eşim gece uyanıp yataktan kalksa kızım o tarafta uyuyor olsa yine risk. Geçen öyle olmuştu çünkü. Eşim uyku sersemi farkında değil kızım ortamizda uyuyormuş eşim kalkmış lavaboya gitmiş sonra geldi kızımı aldı besige koydu. Çok dikkat etmek lazım. Çocuk bakmak korumak kollamak zor iş

Benim eşim deli gibi yattığı için atlasla birlikte yatiyorduk onu almiyordum yatağa dediğin gibide onlemde aldim yastik ne varsa koyuyordum ama düştü işte şimdi park yatak aldik yanımızda yatiyor eşimde artık yatak odasına geldi sanki iyinoldu sadece üstünü acitor uyku tulumu alcam  yanımda artık yatirmicam  

0 oy
önce (745 puan) tarafından

Kıyamam yaa çok geçmiş olsun bebiş şu an nasıl iyi mi benim kızım da düşmüştü hemde hastanede emzirdikten sonra kafa üstü yere düştü çok şükür hastanedeydik hemen tomografi çekildi elim ayağım titriyordu konuşamıyordum bile emzirme odasındaki çığlıklarımı unutamıyorum maalesef oluyor böyle önemli olan tedbir daha dikkatli olmak Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah 

Valla benimde elim ayağım birbirine girdi hemen gittik bizde şükür tomografi birsey cikmadi suan iyi allah kimseye yaşatmasın  

önce (745 puan) tarafından

Amin inşallah gerçekten yaşamayan bilemez o anki hissi şakasız haftalarca kendime gelemedim en ufak seste hemen bakıyordum iyi mi diye bir sorun çıkmamasına sevindim elhamdülillah şükür 

0 oy
önce (1,756 puan) tarafından

Amin abla amin çok geçmiş olsun nasıl oldu kuzucuk

Cok şükür iyi suan bir sorun yok gibi görünüyor 

0 oy
önce (1,781 puan) tarafından

Çocuğu yatakta yatirma .yer yatağında yatır en iyisi 

Geçmiş olsun 

Aldik hemen yatak oldu attık cokta dikkat ederdim sürekli kontrol ederdim yeri gelince onunla yatardım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 321 göst.
0 oy
8 cevap 272 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
+1 oy
1 cevap 108 göst.

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,700 cevap