0 oy
315 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (31 puan) tarafından

Eşim iliskiye cok duskun hergun her firsat buldugunda yapma taraftari ama ben hic istemiyorum arada istekli okuyorum o da bu durumdan rahatsiz okuyor tartismalarimiz oluyor istekli olmam icin yapacagim kullanacagim birsey var mi acaba

4 Cevaplar

+3 oy
önce (915 puan) tarafından

icinde yoksa duzusmek neye yarar uzulmek :)

önce (2,369 puan) tarafından

Sesli güldüm 😂 kızı uyandırdım yarım saatir piş pişliyordum 😂

önce (4,486 puan) tarafından

😃😄😄 ama zor bir durum ya

-Reklam-
+1 oy
önce (4,843 puan) tarafından

Hergün ne bacım bunu herkes kaldıramaz.  Hiç özlenmek , arzulanmak için fırsat bırakmıyor eşin .Çok yorucu bir şey bu. Bu durumdan rahatsız olması gereken kişi eşin değil sen olmalısın.

0 oy
önce (7,417 puan) tarafından

Eşin neyden rahatsız oluyor

sence:)) sicak yatak soguk kadinn derdin ne anlamadiiimm . aaahh biktirdin usandirdin…. demis celik abiiimiz

Ben istekli oluyorum eşim rahatsız oluyor demiş. Ama hergün isteyen bir eş nasıl rahatsız olsun. Olmaması lazım

+1

yazim hatasi yapmis bence orda . arada bir istekli oluomus ama genel olarak hep isteksizmis. esi kirk yilin basinda istekli oldugu ico. eahatsiz yani hep istekli olmasini istiomus esi gibi dusindum ben

onu bunu bisver bol malzemos ortaboy gömdum yaninda bol peynirli ekmek sarimsakli soslu falan . kusacam simdi uyuyamiyorum aglayasim var resmen yarin sabah en az birbucuk kilo fazla cikacam stresi uykumu kacirio hemde tokluktan yerimden irganamiyorum

Tekrar okudum postu aynen dediğin gibi sanırım :) 

Ben oruca niyet ettim. Hem kilo da veririm inşaAllah 😁 ne yesem ne yesem canım bir şey istemedi biraz da üşendim sanırım oturdum sorulara bakarken leblebi yiyorum ne bulaşık derdi var ne yapma derdi 😁poşeti açtım yiyorum hem kalorisi de pek yok diye biliyorum

on numara sistem hem dunyalik hem ahiretlik:)

Varsa maden suyu iç iyi gelir yoksa da iki kaşık yoğurt ye

İkisi bir arada 😁

önce (4,486 puan) tarafından

Diyetteyim canan. Bu yorum beni üzdü..🥲

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Civanperçemi östrojeni arttırıyomus ama hamıleye emzırene önermıyolar bi arastır ıstersen

Ay o çok acı. Adet ağrısına da iyi geliyor diye duymuştum içmiştim ama çok zor içmek 

Tadını bılmıyorum. Ablam kullandı adet düzensizliği için. İstegini de arttırmıs ondan dedim

önce (177 puan) tarafından

Gögüste büyütürmü ki

Sanmıyorum ya oyle göğüs büyütecek bı karısım oldugunu yada küçültecek. Emzirdikten sonra da aynı kaldıysa sanslısın bence. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
6 cevap 243 göst.
+2 oy
6 cevap 332 göst.

Kategoriler

1,477,692 soru

24,187,168 cevap

336,712 kullanıcı

...