+3 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar. Eşimle cinsellikte Bi soğuma oldu ne yapabilirim 20 gündür  bişey yok gündüz diyor istiyor akşam oldumu hiç ses seda yok uyuyor. Bende iştahım kaçıyor bişey de yapmıyorum da böyle olur sa tamamen bitermi. Yani bizim işler hep böyle uzun oluyor 20 gün 25 gün 1 ay bile olmuşluğu var benim de artık cinselliğe karşı soğukluk oldu isteksizlik var eşime demi yansıyor artık benle yapmak istemiyorum bilmiyorum nasl düzelte bilirim ya sorun bende mi kendimi suçluyorsun buda beni çok üzüyor tabi eşim de şucsuz degil 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından

O gelmiyorsa sen git bacım 🤭😁😁

(1,789 puan) tarafından

Kız ne gururu, canın istiyorsa git öp zaten daha kurtulamazsin 😂 benimki de benden kaçıyor hep 🥴

(3,002 puan) tarafından

@Yummyyumm😂😂😂😂

tarafından

Hahahahahahaa Meryem 🤭😂😂😂

(1,789 puan) tarafından

Kız yalan mı siz diyin sksjsj

(354 puan) tarafından

Cok komiksin 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

İyi akşamlar kızlar 

Neden herseyi erkekten bekliyorsunuz 

Ne yani kadın isteyemezmi

Kadın isteyince gurursuzlukmu oluyo 

Ya arkadaşlar oda herhangi ihtiyaçtır 

Ben çekinmem 

Utanmamda 

İstiyorsam hadi derim

He bazen o istemediği zamanda bırakırım kendi haline

Ama o kadar uzun olmamalı o ara

Olabilir belki başka derdi var

Derdine derman olun 

Her iki tarafta birbirine karşı açık ve dürüst olmalı 

Ön hazırlık çok önemli 

Ten koku renk önemlidir 

Erkekler değişik odalardan hoşlanır.

Mesela ilk başlamadan önce ılık duş ikinize iyi gelir.

Vuduttaki elektrik gider.

Bir de böyle dene.

(209 puan) tarafından
+1

Çok haklısın canm ya. Ya benim bilmiyorum canm kafam daki düşünlere ansiyete panik takıntılar bunlar çok olunca bende benim de biyerde enerjim düşüyor artık cinsellik aklıma gelmiyorum buda uzaklaşmaya sebep oluyor. Nasl yapabilirim bilmiyorum eşimle kavgamız oluyor ondan uzaklaşıyorum hasta oluyorum ya o oluyor böyle ilişkimizde uzayıp gidiyor yani 

tarafından

Günaydın 

Acaba evlilik terapistleti var ona mı gitsen bi belki faydası olur diye düşünüyorum 

tarafından

Ya bi de tatile falan mı gitseniz acaba

Değişiklik hem sana 

Hem eşine iyi gelmezmi?

Depresyon ilacı falan kullanıyonmu?

(209 puan) tarafından

Kullanmıyorum canm hiç doktora bile gitmedim ya. Tatile gitmek için imkanım yok eşim de gitmez ya

0 oy
(386 puan) tarafından

Yani isteksizliğini belli ediyorsan bir şekilde adamda doğal olarak uzaklaşıyordur

(209 puan) tarafından

Yani istediğin de yapmam falan demiyorum ki bende ondan bekliyorum ama yok ondan da sanki var isteksizlik

(386 puan) tarafından

Kaç yıllık evlisiniz canım aranızda bir sorun falanmı oldu yada sana kırıldığı bir şey falan.yada sen neden isteksiz görüyorsun kendini seni isteksiz olmaya iten ne bunları düşünmek lazım önce.belki işleriyle ilgili sıkıntıları vardır yada sen bir şeylerden bunalmış vs olabilirsin

(209 puan) tarafından

11 senelik evliyiz canm. Bende olan psikolojik canm yani başka sıkıntılarım var takıntılar kaygılarım korkularım panik bu sene bunlar biraz daha arttı bende kendimi yaprtıyorum  buda ilişkiyede halim kalmıyor kendimi iyi hissetmiyorum içim de yaşıyorum bu durumları buda beni çok yaprattı artık.

0 oy
(6,689 puan) tarafından

Yani sende isteksizlik varsa eşin de senden uzaklaşıyor dur 

0 oy
(6,496 puan) tarafından

Böyle şeyler tek taraflı olmaz ki sen biraz cilve yap ne bileyim söyle eşinin derdi ne ona sor bu şeklinde olmaz tabi

(209 puan) tarafından

Öyle tabiki canm neblm sorduğumda hasta oluyorsun ben kendimi iyi hissetmiyorum diyor Öyle yapamıyorz diyor 

0 oy
(3,102 puan) tarafından

Öncelikle ilişki süresi çok uzun bu kadar ara verilmemeli araya soğukluk girer. 

Biraz canlan şıkır şıkır ol şık gecelikler giy cilve naz yap erkek bunu ister isteksizliğini belli etme iki göğüs arana gül yağı sür bir rimel bir ruj sür işte ilk kadında bitiyor 

(209 puan) tarafından

Benle de hep olmuyor ki canm ya beni soğukluğa iten eşim ya tartışmalarımız oluyor küsüyoruz  öyle uzuyor yani ya hasta oluyorum ya normal hasta oluyorum bazen kendimi iyi hissetmiyorum yani hep böyle böyle oluyor ilişki süresi artık bende soğudum isteğim gelmiyor hep ondan bekliyorum

(3,102 puan) tarafından

Tek ondan bekleme sen dediklerimi Yap yeri geldiğinde tartışma sırasında yumuşat onu 

(209 puan) tarafından

Tesekkür ederim canm deniycem inşallah 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Monotonluk iştahsızlık getirir. Ben bile dört çocukla kocama kızıyorum yeter yav hep aynı mı olacak diye. Bıktım bu odadan diyorum odamı değişiyorum. Farklı renk lamba yakmak bile ilişkinin enerjisini yükseltiyor. Bekleme sen kocana git diyeceğim ama ne şekilde gidersen git hep aynı seyirde ilerliyorsa eğer boşuna başlamanın anlamı yok bence. Birşeyler değişmeli. Ya sende ya da eşinde.

0 oy
(23,038 puan) tarafından

25 günse çok fazla siz asker arkadaşımısınız bacım benim kocam burda değil ama bizimki haftada bir geliyor cinsellik evlilikte gerçekten önemli sorunun tam olarak ne olduğunu bulman lazım ki çözümü kolay olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 710 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Selin19 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 862 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aleyna Tuysem (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenihesap2024 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,563 göst.