Eşim iliskiye cok duskun hergun her firsat buldugunda yapma taraftari ama ben hic istemiyorum arada istekli okuyorum o da bu durumdan rahatsiz okuyor tartismalarimiz oluyor istekli olmam icin yapacagim kullanacagim birsey var mi acaba
icinde yoksa duzusmek neye yarar uzulmek :)
Sesli güldüm 😂 kızı uyandırdım yarım saatir piş pişliyordum 😂
😃😄😄 ama zor bir durum ya
Hergün ne bacım bunu herkes kaldıramaz. Hiç özlenmek , arzulanmak için fırsat bırakmıyor eşin .Çok yorucu bir şey bu. Bu durumdan rahatsız olması gereken kişi eşin değil sen olmalısın.
Eşin neyden rahatsız oluyor
Ben oruca niyet ettim. Hem kilo da veririm inşaAllah 😁 ne yesem ne yesem canım bir şey istemedi biraz da üşendim sanırım oturdum sorulara bakarken leblebi yiyorum ne bulaşık derdi var ne yapma derdi 😁poşeti açtım yiyorum hem kalorisi de pek yok diye biliyorum
on numara sistem hem dunyalik hem ahiretlik:)
Varsa maden suyu iç iyi gelir yoksa da iki kaşık yoğurt ye
İkisi bir arada 😁
Diyetteyim canan. Bu yorum beni üzdü..🥲
Civanperçemi östrojeni arttırıyomus ama hamıleye emzırene önermıyolar bi arastır ıstersen
Ay o çok acı. Adet ağrısına da iyi geliyor diye duymuştum içmiştim ama çok zor içmek
Tadını bılmıyorum. Ablam kullandı adet düzensizliği için. İstegini de arttırmıs ondan dedim
Gögüste büyütürmü ki
Sanmıyorum ya oyle göğüs büyütecek bı karısım oldugunu yada küçültecek. Emzirdikten sonra da aynı kaldıysa sanslısın bence.
1,477,680 soru
24,187,036 cevap
336,705 kullanıcı