Oğlum 1. Sinifa başladı ama ödev hiç sevmiyor harfleri düzgün yazamıyor yanlış oldu sil diyince bırakıp gidiyor napicam kızlar yardim edin
Hepimiz aynıyız babasından cekiniyorsa eğer babası biraz uyarsın bizimkini arada babası uyarıyor.
Aynen benimde oğlan aferin alamazsın diyorum öğretmen aferin vermiyor ki zaten artık diyor 😄 bak burası kötü sadece yıldız vermiş diyorum yooo herkese yıldız verdi diyo cevaplar hazır maşallah 😀 ben sadece ilk ödevin de başında durdum onun dışında nasıl yapacağını bilmediklerini gösteriyorum yoksa başında beklersem sohbeti bitmiyor habire laf veriyor
Bu neslin çocukları hepsi hazir cevap heralde
Bende senin gibi öğretmen yıldız vermez diyorum versiiiin ama odaklnma düşünme güzel yazma yok sadece laf
Aynen öyle hep laf 😀
Allah yardımcımiz olsun
Aminnn
Kabartmalı setler güzele benziyo
Nerde trendyolda var mi canım sen kullandın mi çocuğun için
Bizimkine de ters yazmis 2 kere sildirdik, babasi yanina gecip gel beraber yapalim dedi, onunla guzel yapti. Başında durmak gerekiyor bi sure onu anladik kendi adimiza
Valla 5 den 9 a kadar başında durdum tek yaptığı değişik değişik konular bulup konuşması masadan kalkip gitmesi baska busey yok
:))) ay o çene. Bizim.kizda aynı 1 yapiyorsa 3 konuşuyor ll, Allah kolaylik versin, bu gunlerde gececek elbey
Şükür atlattım o günleri 🥴 biz 2. Sınıfdayız şuan da bile harf unutmalar oluyor bazen daha çok küçükler çok normal bırakıp kalkması ona ödül tarzı şeyler yapabilirsin sonra YouTube'a bak araştır Allah kolaylık versin en zor sınıf 1. Sınıf 😌
Ödül de koyuyorum başına ama nafile bir tane güzel yapiyor gerisi Allah ne verdiyse valla şimdiden yoruldum Ya Rabbim yardım et
Öğretmenden destek al ona anlat durumu o yönlendirsin seni
1,477,280 soru
24,181,216 cevap
336,334 kullanıcı