0 oy
117 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Kızlar yarın oğlumun sünneti var neredeyse 4 aylık beni neler bekliyor oğlumu neler bekliyor bilmiyorum iki buçuk yaşında kızım var en kolay ve hasarsız nasıl atlatırız siz neler yaptınız çabuk iyileşmesi için iyileşme süreci nasıl geçti ne kadar sürdü bilgi verir misiniz

7 Cevaplar

0 oy
önce (578 puan) tarafından

Kantoron yağı sür ped bardağı tekerlek şeklinde kes koy canım

-Reklam-
0 oy
önce (933 puan) tarafından

Canım bizde 4 aylıktı yaptırdıgımızda ilk günü zor geçti bide yoruldu uyuduydu baya krem veriyor onu sür emin ol küçükken daha kolay geçiyor süreç

0 oy
önce (951 puan) tarafından

Biz 3 ayliktik canim ilk gün ağrısı oluyor ister istemez bize doktor pronox fitil vermişti ateş filan olursa  diye verdi  şükür ateş olmadık 1 çay kaşığı kadar calpol verdik çiş yapınca ağlıyordu sadece hep ve doktor gazlı bezi ılık Su ile ıslatıp altını aldıkça orasına onu koyun dedi başka bir şey yapmadık ve şükür atlattık 

0 oy
önce (8,389 puan) tarafından

Oğlum 8 aylıkken sünnet yaptırdım. Sadece ilk gece zorluk çektik. Malum kesiliyor dikiliyor ilk gece ağrısı oluyor. Biz hiç bardak mardak koymadık. Pansuman da yapmadı doktor. Krem vermişti her bez değişimi o kremi sürdüm ekstra zeytinyağı sürdüm. Dikkat etmen gerken en önemli şey büyük tuvaleti değmesin. Takip et yapar yapmaz sil pipisine gelmesin 

Bizim doktorumuz her gün bebeğe duş aldır 5 dk suda otursun demişti öyle yaptım çok şükür hemn iyileşti. Sen doktoruna bunuda sor 

0 oy
önce (354 puan) tarafından

15 aylıktı benim oğlum sarı kantaron yağı kullandım doktorun verdiği kremler ve karton bardağı keserek oturttum bez değmesin diye 1 haftaya tamamen toparlamisti birde bir numara büyük bez kullanin ilk 2 gün huysuzluk mizmizlik olmuştu 3., gün normal yaşantısına geri döndü 

0 oy
önce (1,445 puan) tarafından

Canım bize ne pansuman ne Krem verdi, ilk oğluma yaptığım gibi pet bardağı kesip koydum, bize pipisi yapışmasın diye, iyi oldu ilk gece çok ağyak huzursuz oluyor ama geçiyor emin ol, ben de 17 gün önce yaptım, tam 4aylıktı

0 oy
önce (4,209 puan) tarafından

5 aylik yaltirdim bende ilk sadece biraz ağladı sonra hiç birsey yok gibi devam etti 1 hafta sürüyor tabi iyileşmesi 

önce (27 puan) tarafından

Peki hastanede ne kadar duruyorsunuz

önce (4,209 puan) tarafından

Hic lokal anestezi yapılıyor çocuk doktoru görüyor sonra eve geliyorsun 3 hadi 4 saat

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 344 göst.
0 oy
3 cevap 341 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 147 göst.
+1 oy
6 cevap 207 göst.
24 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aycanmz (29 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,519 soru

24,184,696 cevap

336,539 kullanıcı

...