0 oy
93 göst.
önce Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından

Arkadaslad bundan 6 yil once esim kendi arabasini koyde hayvancilikla ugrasan babasina benim icin hayvan al  bikac sene sonra satiyim ev yapiyim diye verdi babasida kabul etti aldi arabayi bikac yil gecti babasi bizim arabayla alinan mallari satip abisine dukan acti ve parayi geride istemedi bizede hicbisey demedi sormadi bile esim arabasiz olmadigi icin tekrardan araba aldi ama bu sefer elimizde hic nakit para yoktu gidip kredi cekti 110 bin tl cekti araba aldik sonra evimizin kirasi 15 bin oldu fatura vs zaten asgeri ucretli ve biz krediyi odeyemedik malesef icralik olduk bikac aydir evimize haciz geliyor hicbir yerden hicbir destek yok ben bunlari hep kafama takiyorum esimde takiyor ama elden bisey gelmiyor ne olacak boyle bilmyrm hic konuscak kimsem yok buraya yazmak istedim benim en cok uzuldugum haciz gelmesi filan degil ama 5 yasindaki oglum kapinin onude icra araci gormus ve anne bize geldi dedi en cok onun bu yasta icra aracini bilmesine cok uzuldum elimden bisey gelmiyor borc kapanmadi hala devam ediyor gun gectikce faiz isliyor dun yine icra geldi kapida konustuk gitiler geri ama bidahaki gelisimize polis ve cilingirle gelceklermis hep uzuluyorum dua ediyorum insAllah bu bankaya olan borcumuzdan biran evel kurtuluruz lutfen sizde bizim icin dua edermsnz gebe hanimlarin duasi hemen kabul olur insAllah caresiz bi durumdayiz 

2 Cevaplar

0 oy
önce (894 puan) tarafından

Banka ile anlaşma yoluna gittiniz mi öncelikle eşiniz babası ile konusup zamanında hakkı olanı neden almadı peki mevla çocugunuzun yüzü suyu hürmetine ödeme kolaylığı nasip etsin

önce (67 puan) tarafından

Aminnn esim babasina soylemedi

önce (894 puan) tarafından

Eşinizle konuşun söylesin çocugunuzun önünde evinize icra gelmesi daha mı iyi ama icra dan önce banka ile konusup lütfen anlaşma yoluna gidin daha fazla faiz işlemeden çocugunuzun rızkını banka yiyecek yoksa

önce (67 puan) tarafından

Işime çok söyledim canım dinlemedi babasıyla hiç konuşmadı aramadı hiç bu borçtan bahsetmedi bile Şu anda da borç pek umurunda olmuyor yani ne olacak böyle diyorum yani hiç umurunda değil Ben de bilmiyorum ne olacağını

-Reklam-
0 oy
önce (4,902 puan) tarafından

Borç verebilecek biri yoksa sizde işe girin. Tek cocuk mu 5 yaşında anaokuluna gidebilir. Eğer eşin tek başına ödemekle başa çıkamayacaksa başka çareniz yok gibi. Allah yardımcınız olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde persil (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 297 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (217 puan) tarafından soruldu