Arkadaslad bundan 6 yil once esim kendi arabasini koyde hayvancilikla ugrasan babasina benim icin hayvan al bikac sene sonra satiyim ev yapiyim diye verdi babasida kabul etti aldi arabayi bikac yil gecti babasi bizim arabayla alinan mallari satip abisine dukan acti ve parayi geride istemedi bizede hicbisey demedi sormadi bile esim arabasiz olmadigi icin tekrardan araba aldi ama bu sefer elimizde hic nakit para yoktu gidip kredi cekti 110 bin tl cekti araba aldik sonra evimizin kirasi 15 bin oldu fatura vs zaten asgeri ucretli ve biz krediyi odeyemedik malesef icralik olduk bikac aydir evimize haciz geliyor hicbir yerden hicbir destek yok ben bunlari hep kafama takiyorum esimde takiyor ama elden bisey gelmiyor ne olacak boyle bilmyrm hic konuscak kimsem yok buraya yazmak istedim benim en cok uzuldugum haciz gelmesi filan degil ama 5 yasindaki oglum kapinin onude icra araci gormus ve anne bize geldi dedi en cok onun bu yasta icra aracini bilmesine cok uzuldum elimden bisey gelmiyor borc kapanmadi hala devam ediyor gun gectikce faiz isliyor dun yine icra geldi kapida konustuk gitiler geri ama bidahaki gelisimize polis ve cilingirle gelceklermis hep uzuluyorum dua ediyorum insAllah bu bankaya olan borcumuzdan biran evel kurtuluruz lutfen sizde bizim icin dua edermsnz gebe hanimlarin duasi hemen kabul olur insAllah caresiz bi durumdayiz