0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar kıl sorunum çok fazla var yazları hiç rahat değilim varmı pürüzsüz yapacak lazer memnun kaldığınız 

2 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

evde yaptigin hicbir halta yaramaz . guzelce bi alexandirite lazer olan bi merkeze gt 8 seansta kurtul. 18 senedir bebek gibiyim hicde cikmiyir sadece 8 seans gttim bitti daha omur biyu rahatim

(31 puan) tarafından

Onu çok acıtıyor diyorlar ve pahalı bildiğim kadarıyla Ankara'da varmı bildiğin yer

(9,080 puan) tarafından

ankaradaa bilmem. pahali olsun bi kere olsun ise yarasin. kuzenim pahali diye yaptirmadi te 18 sene once . beraber ayni zamanda gttik o baska yere gtti. ilk hamileliginde yeniden cikti onunki. sonra yine gtti yine cikdu 3 kez gtti hala suan kurtulabilmis degil. benim 18 sene once gttigim yere gidecek bu kiş.

agdadan daha az acituo. uyusturucu krem var onu suruyorsun on dk beklio hic acisiz rahatcana yapiliodu ozaman oyle yapiodum ben

(1,597 puan) tarafından

Burda bir arkadaş vardı Ankarada güzellik merkezi mi ne vardi sanirim dur post açmıştı bulursam sana atarım @persil 😁

@Aycan09 aha bu arkadaş sanırım inşallah görür postunu 😁

-Reklam-
0 oy
(1,029 puan) tarafından

Ayy valla evde de yapsan lazer epilasyon merkezine de gitsen yıllarca hunharca para harcayıp yaptirsan da bitmiyor bacim. Ben üç yıl gittim %90 azalma garantisi verdi evet azaldı ama %40. Lazer bittikten sonra mecbur ağda yada makinaya dönüyorsun ve sonu yine hüsran sil baştan yani 

(31 puan) tarafından

İşte bu yüzden eve mi alsam diyorum da azalmaya da razıyım yeterki azalsın geç çıksın

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 263 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde persil (31 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 217 göst.
4 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,473,250 soru

24,122,301 cevap