+5 oy
545 göst.
önce Diğer kategorisinde (26,355 puan) tarafından

Ben hiç aşırı iyi kalpli olmadım bence 🤣🤣 etrafımda ki insanlar buna layık degildi gerek bekarken gerek evlendikten sonra o yüzden ben çok iyi kalpli biri olduğumu düşünmüyorum kötü biri değilim kötülükte düşünmem hatta aşırı umursamaz biriyimdir de biri kötülük yapsa da onu kaale almam umursamam o derece 🤣🤣🤣🤣🤣

image

31 Cevaplar

+8 oy
önce (3,098 puan) tarafından

Düşmanlarımı☺️

önce (26,355 puan) tarafından

İyilikten Maraz doğar diye boşuna demiyorlar 🐍 🐍 🐍 🐍 

Kesinlikle öyle☺️ ben iyi olayım da gerisi onun vicdanına kalmış derim ama vicdanı vicdansızlarda aradım hep 😅 değişmez bendeki bu akıl 

önce (2,263 puan) tarafından
+1

Başa tutturulması gereken bir yorum 👏👏👏

+1

Teşekkür ederim bacımm🤗❤️❤️

-Reklam-
+5 oy
önce (6,043 puan) tarafından

😅😅😂 lisedeyken bir arkadaşım aşk acısı çekiyordu. ayrılmışlardı ama hala aklı ondaydı. meğerse çocuk başka birini bulmuş, o da bizim sınıfta. bu kız da arkadaşımın hala ona aşık olduğunu bildiği için bana söyledi, gözde böyle böyle bir şey var, biz çıkıyoruz dedi.

sonra bir şey oldu ben bu çocukla konuştum falan. dayanamadım sonra gittim arkadaşıma söyledim. çünkü boşa hayal kuruyordı. ben bunu olduğu gibi anlattım, bu arkadaşım benimle küstü. oysa bilmeyen 2 kişi kalmışız diğer herkes saklamış ondan, en yakınları bile. ben kabahatli olmuştum. 😂

ilk aklıma bu geldi😂 daha da karışmadım kimsenin ilişkisine 

Yakın arkadaşım baya yakın ama aradı kocam aldatıyor vs diye ağladı ağladı o numara üzerine wp varmış bana bakar mısın dedim baktım ekran attım evet gerçekten varmış dedim sonra bana ben kocamı seviyorum Nur demişti sanki ben orataya çıkarmak istiyorum gibi istedin attım o günden beri beni aramaz wp da hala var ben kötü oldum çok yakın bir zamanda oldu buda 🤣🤣

ahahaha sanki sen çıkardın ortaya😅😅 

Akşama kadar aradı o gün ağladı bana teselli ettim o suçladı hep aksine yanlış anladın belki dedim öfkeyle kalkma vs vs boşuna akşama kadar başımı ağrıtti

hehe deyip geçmek gerekiyor bazı şeylerde 😅

+5 oy
önce (163,564 puan) tarafından

ebesinin @ mini kazandirdi banada bi halta yaramiyo ne kadar iyi olursam o kadar kotuluk gordum

İyilikten maraz doğar kime iyilik yaparsan ondan koruycan kendini 

+5 oy
önce (8,377 puan) tarafından

İyi kalpli olmam şu anki halimi kazandırdı. İyiki diyorum o yüzden. Yoksa insanların gerçek yüzünü öğrenemezdim 

Aynen öyle. Kötülük göre göre bende gaddarlaştım😂 şu anki halimden memnunum kimseye eyvallahım yok 

En güzeli bacı su ❤️ bebeğin nasıl aşkım 

Valla iyidir inşallah. Hareketleri var şükür. Ayın 1 de bir sonraki kontrolüm 

Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle 🌸 💕 🩷 

İnşallah canım çok teşekkür ederim ♥️♥️

+5 oy
önce (788 puan) tarafından

Başak Burcu olduğum için mi bilmiyorum çok herşeyden vicdan azabı duyuyorum çok kırıldığım zaman herşeyi de döken bir yapım var aşırı biriktiririm arkadaşım yoktur öyle bu güven duyamadigim için düzenli iki kişiyle konuşuyordum biri okul arkadaşımdı diğeri eltimdi eltim elendi arkadasim herzaman uyardı beni ama maalesef ben akillanmadim aslında çok sınır koyan biriydim neden böyle oldum bilmiyorum 

+1

Ben hala duyarım vicdan azabı ama bu kişiler için değil bana yakışmadığı için ama o insanlara yakışıyor ne yaparsam yapayım hakediyorlar 

önce (788 puan) tarafından

Bende zaten rezil ettim en son ben sana bunları yapmadım haketmedim bendemi benimdemi senin yaşadıklarını yasamami istersin dedim İnan ben ve eşim kaynımı düzeltmek için okadar çaba gösterdik ki ama bunun karşılığında eşimle tartıştık yine bu kaynimla ektim yüzünden hatta o gece eve gelmesi ektim ne yapmış sanki benim yaşadığımımı yaşadın öldürme di ya seni dedi kaynım diyor sende terk ettin evi daha önce başımdan assagi kaynar su döküldü aynen şöyle dedim ben sizin yuvanızi yapmaya çalıştım siz benimkini yıkmaya mı çalışıyorsunuz bir daha benimle muhatap olmayın dedim

+5 oy
önce (111 puan) tarafından

Bir takim bicak. Sirtimda :)

Takım oldu mu kız bıçaklar ise yarasın bari 😀 😀 

+4 oy
önce (3,621 puan) tarafından

Ben buna gulerım bacı basıma ne geldıyse ıyılıkten geldı he gelıyo 🤣🤣

İyi niyetli gacilariz da hakeden yok bacım boşver 🤣🤣

Kuban olsunlarr hemi🤣

He valla arkamızdan iş çevirenler arkamızdan çıkanı yesin ablam demişti bugün aşırı tuttum 🤣🤣🤣🤣

+1

Ayyy nur ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

+4 oy
önce (262 puan) tarafından

Senin gibi umursamaz olmayı çok isterdim bunu çok samimi söylüyorum bende aksine aşırı kafaya takan biriyim 

Kolay olmadı ama başardım bacım 👏🏻😎👏🏻

önce (262 puan) tarafından

Banada biraz anlat nasıl yaptığını çok ihtiyacım var 

4 yıllık evliyim kim ne derse aşırı önem verir saygı duyar hep iyi niyetli yaklaşırdim kimse için kötülük düşünmez ben yanlış anladım der kendi kendimi telkinlerdim hep ama 2 yılın sonunda depremden hemen sonra gebe kaldım ailemin yanında kaldım depremden sonra eşim askeri personeldi 5 6 ay ailemle kaldım döner dönmez de hamile kaldım bana dedikleri depremdendir sahar daha dün geldin ne ara .. başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne demek istiyor bu insanlar? Sonra ikizmis düşürdüm birini yine yaparsın sahar ne ağlıyorsun o halde hep iş beklediler erken doğurdum yoğun bakımda yattım kimse gelmedi eşim dışında doğumdan sonra da başıma usustuler leş kargaları o günden bugüne hiç birini kaale almam umursamam Güler geçerim nasıl sinir oluyorlar görmezden duymazdan gelirim çoğu şeyi öyle mi olmuş he aman der kahkahayı basarim daha 2 gün önce köyde eltim kavga çıkarmaya çalıştı senin seviyene inemem yerlerde sürünmeyi sevmiyorum şekerim dedim güldüm 😁😁😁 boyle böyle adam olacaklar umursayinca daha çok üzmek için uğraşıyorlar

+3 oy
önce (8,403 puan) tarafından

Şu ana kadar bir şey kazandırmadı ama kim dost kim düşman görmüş oldum.

En azından güzel birşeye vesile olmuş 

Bitti bitti arada bizde bittik tabi :D

Kesinlikle canım. 

Nıye kız ıste tatıl yapmıssın 🤣tatıl demek yorgunluk atmak degıl mi

Şehir şehir gezersen ben gibi pertin çıkar  :D

+3 oy
önce (6,680 puan) tarafından

Bi 💩 kazandırmadı 

+1

Bişeyde kaybettirmesin de 😏

+3 oy
önce (3,428 puan) tarafından

İyi niyetli olduğumu savunamam ama eş ailesine aşırı sabırlı davrandım.herkesin her dediğine sustum.şimdi geriye dönük baktığımda vay be Yağmur eşin için iyi dayanmışsın her denilene susmuşsun.o zaman sustuğun için şimdi nur topu gibi sinire sahipsin diyorum.hastalıktan başka bişey kazanamadım maalesef

Eş ailesi kadar gereksiz bişey yok 

+3 oy
önce (5,757 puan) tarafından

Bende ebemin nikahini dicektim 😂

+1

Hahah genel olarak hepimiz 😁😁

+3 oy
önce (4,176 puan) tarafından

Aslinda çok otoriter biriyim ama aç birini görsem dayanamam allah ne verdiyse veririm para yedirmeyi seviyorum galiba borç isterler geri vermezler böyle yani 😃

+1

Mesela bende birine bişey verceksem en güzellerini seçerdim sonra baktım ki onlar bana sıradan alelade şeyler yapıyor aman ne gerek var dedim 

+3 oy
önce (8 puan) tarafından

Hiç bir ***        .

+1

Akillandik mi peki ?? Asla 😁😁

+3 oy
önce (1,811 puan) tarafından

Heh bu enayilik tam benlik her hıyara tuzum var diye koşarım yardım ederim enayilik kanımda var maalesef keşke böyle olmasam mal gibi uğraşmak ve büyük bir nankörlük kazandırdı her seferinde ne kazandırcak başka 

+1

Allah sorsun ne diyelim bacım 

+3 oy
önce (976 puan) tarafından

Kendimi ☺️ iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir kisi bilmezse Allah bilir bende böyle düşünüyorum 

+1

Buda mantıklı ama hepmi biz kaybeden olalım bacı 

+3 oy
önce (3,352 puan) tarafından

Depresyon kazandırdı nankörlük kazandırdı bu dünya iyi kalpliler için yaşanılacak yer değil sürekli eziliyorsun

+1

Kalbin güzelse hikayen mutlu biter sadece .. insanlar haketmiyor ama 

önce (3,352 puan) tarafından
+1

Rabbim ahirette güldürsün inşallah bu dünyadan hiç umudum yok benim 

+1

Amin inşallah canım ❤️ ❤️ ❤️ 

+3 oy
önce (8,116 puan) tarafından

Bende umursamazım tek taktığım kişi eşimdir onla iyiysek kimsenin kötülüğü iğne ucu kadar bana dokunmuyor . Umurumda olmuyor. Bi iki düşünür üçüncüde unutur hayatıma devam ederim.

Şöyle de bişey var kimseyle sert konuşamam kırılmasın isterim.

+1

Yerine göre konuşurum herkes hakettiği muameleyi görür 

+2 oy
önce (1,756 puan) tarafından

Bana da eşşeğin bokunu 😂😂

Hahahab 🤣🤣 iyi gelinlerdik bir zamanlar 🤣🤣

+2 oy
önce (11,342 puan) tarafından

Stres sıkıntı bozuk psikoloji anlayacağın hiç bir b.k