Ben hiç aşırı iyi kalpli olmadım bence 🤣🤣 etrafımda ki insanlar buna layık degildi gerek bekarken gerek evlendikten sonra o yüzden ben çok iyi kalpli biri olduğumu düşünmüyorum kötü biri değilim kötülükte düşünmem hatta aşırı umursamaz biriyimdir de biri kötülük yapsa da onu kaale almam umursamam o derece 🤣🤣🤣🤣🤣
İyilik iyidir kaybolmaz da keşke degene yapsak
Değmeyecegini bilemiyoruz ki 😵💫
Dogru. Eltimle kaynima iyilik yaptım. Çocuğum doğdu aramadilar bile. He kaynim 6 aylıkken aradı, eltim sinsisi de 3. Gün hikayeme cevap verdi:)))) 3 ay evimde kaldı yeni evliyken her akşam kahve içip yattık bardağını 1 gün yıkamadi bıraktı gitti uyumaya. Şimdi düşman olmuşlar biz geldik diye. He sebep de eşimle başka sebepten atıştılar diye benle de konuşmadilar üstüne biz ona da bu sebepten küstük ondan onu aramadık diye alakasız bir şey dediler aman bacım Allah in yanında kaybolmuyor. Neyse ki eşim akıllı şeytan görsün yüzlerini diyor
Dün eltimde yedi içti herşeyi bıraktı gitti kaynanamın evinde cenaze var diye gitmek zorunda kaldım yoksa yatıyorum sürekli doğuma kadar da yat dediler yoksa her akşam acillik oluyorum kızımda da aynısını yaptı ertesi gün hastanelik oldum 1 hafta sonra da doğum asla vicdan merhamet yok ama Allah görüyor o sorsun kötü kalplerine göre versin Allah'ın adaleti Şaşmaz buna eminim
Evet aynen öyle. Allah büyük bacım. Sen de sağ salim kurtul inşallah
Bana girmiş bir kazık kazandırdı.. Çok herkes tarafından sevilmiyor istenmiyor diye biriyle arkadaşş oldum yurt dışında yaşıyordum o zamn sayılı türküz diye kendini kötü hissetmesin diye kadın porketizce bilmiyordu ev arıyordu diye apartman görevlileriyle ben konuştum ev buldum adamlardan rıca ettim götürdüm bu kadına evi gösterdim sonra birbirimizden habersiz aynıki evi kocam bizim için gitmiş bakmış ama benim taşınma gibi Bi derdim yada isteğim yoktu eşim biz 17.katta oturuyorduk baktığımıx ev 9.kattı daha aşağıda diye bakmış neyse kız arkamdan bir atmış tutmuş beni kullandı eve kendi adına baktı diye muhabbeti tümden kestim ne aradım ne sordum sa.lak kendime düşünsem zaten ben bulmuşum ben konuşmuşum demi derim kız buraya ben bakıyom sana başka bulalım niye durduk yerden tutup elinden gel sana ev buldum diyeyim
Boşver bacım kimseye iyilik yokki❌❌
İyiliğe ara verince kötü ilan edilip düşman oldu en yakınlarım.
Kullanmadıkları için 😏😏
Maymun gözünü açtı da denebilir. Sonra farkettimki ben bazilarinin ilgisini, sevgisini, saygısını parayla satın alıyormuşum. Musluk kapanınca ilgide, sevgide, saygıda bitti.
Banada hiç bi pok kazandırmadı valla ama ah bu vicdanım yok mu yinede haketmeyenlere yardım ediyorum arada bi
Etme etme boşver 🤣 🤣
Kız etmicem etmicem diyorum sonra vicdan devreye giriyo bunun öbür tarafı var sevabı sana gelsin diyorum 🤣
Bana da aynısını kazandirdi
Kazık yedim bol bol
İyi halim süistimal edildi
Enayi yerine koyuldum
Bol bol kullanildim
Böyle böyle akillancaz bacı su
Ben akillanmiyorum valla
Hala bu malligimla devam ediyorum
Canım bana bir kız kardeş kazandırdı iyi niyetim
Ben ona bir abla oldum
Oda bana bir kardeş
Kurban olurum onun bana abla demesine
Gruptan birimi
Evet canım
Kardeşliginiz daim olsun ❤️
Sağol güzelim allah razı olsun senden
Aman yarabbim ne güldüm kız 😂😂😂
Hahah 🤣 🤣 🤣 öyle ama
Bende başak burcuyum özelliklerinin hepsini taşıyorum neredeyse birine kötü kalpli bile olsa arkamdan konuşumuş olsa bile yardım ederdim sonra büyük bir kazık yiyip oturdum o oldu bir dahamı asla diyorum yaş ilerdikçe zaten daha iyi düşünüp davranıyorsun
Aynen öyle hakedene herşey bundan sonra
İyi kalplilik kötü kalpli biri olmama sebep oldu desem :) o kadar çok kullanildim ki şuan herkese karşı mesafeliym ve asla iyilik yapayım gelmiyor artık
Aynı şekilde aşkım
Valla ben şimdilik iyiyim nur
Hep iyi ol baciko 🌸💕🩷
İyi kalpli olmanin hiç güzel şey olmadığını anladim ben . İyi kalpli insan hep üzülür .
Aynen öyle 👏🏻
12 yaşıma kadar çok şey kazandırdı dünyayı iyilik sevgi kurtaracak diye yetiştirildiğim için altın kalpli kız derlerdi bana 12 yaşımdan sonra kendi paramı elde edene kadar çok şey kaybettirdi kötü biri olmadım ama iyi olmaktan vazgeçmiştim şuanki ülkeme gelince iyi kalpli halime döndüm ve kazandıklarım tahmin bile edemeyeceğim kadar büyük oldu yanlış yerde yanlış zamanda iyi kalpli olmak insana çok şey kaybettirir bunu öğrendim
Son cümle favorim 🩷👏🏻🌸
2 aydır benimde felsefem oldu
1,477,388 soru
24,182,587 cevap
336,402 kullanıcı