0 oy
113 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (205 puan) tarafından

Günaydın hanımlar oğlumun dişlerinde birden çok çürüğü var ve doktor anestezi altinda cekicez diyor hiç istemiyorum ama daha once ayni süreçten gecen var mi

5 Cevaplar

0 oy
önce (205 puan) tarafından

Bilgisi olan yok mu

-Reklam-
0 oy
önce (857 puan) tarafından

kac yas benim kizim 5 yas civari birsuru dilgu yapildi kanalli olanlara gisfis sikacagiz diye gozunu kapatip gozune kacmasin dediler:) igne yapildi o sira. normal dolgu olanlarda ben elimden tuttum yaninda dikilipde. fisfos siayin dedi diye uyusturulmadan yaptirdi dolgu. 7 8 adet dis yapildi doet senedir toplamda. 

belki bu sekil kandirabilseniz anesteziye gerek bile kalmayabilir 5 yas buyukse

6 yaşında canım dolgu da yapılacak kandırma yöntemi güzelmiş ama erkek çocuğu çok yerinde durmaz biri 

0 oy
önce (7,322 puan) tarafından

Kaç yaşında ben yazın 5 yaşındaki kızımın çektirdim önce fısfıs sıktı sonra iğne vurdu çekti 

önce (850 puan) tarafından

Hangi dişlerini çekti cnm 

6 yaşıda ama neredeyse tüm dişleri çürük ve üstten çıkanlar var yani diş etinin üstünden 

0 oy
önce (11,534 puan) tarafından

Günaydın biz de anestezi ile dişlerine kaplama ve dolgu yaptırdik oğlum 5 yaşında. Çekim olmadı ama 2 kaplama 6 dolgu yapıldı. 

Teşekkürler canım oğlum da 6 yaşnda dolgu da yapılacakmış peki daha sonrasında ağrısı uzun sürdü mü 

Ağrısı olmadı ama.sedasyonun etkisi ile uyanırken dudağı ağızi uyuşuk olduğu için sürekli dudağını ısırmaya çalıştı ne kadar engel olmaya calişsamda ısırdı dudağı şişti. Onun dışında çok şükür başka bir sorun yaşamadık.birkac ay oldi yaptırali Haziran ayında yaptiridk

Çok teşekkürler canım peki özel de mi devlette mi yaptın 

Özel canım devlet yapmadı 

Hmm bizim burda devlet yapıyor bende şaşırdım 😂

0 oy
önce (927 puan) tarafından

Bizde sıraya alındık 3.5 yaşında uyuşturmadan bir dolgu bir kaplama yapıldı 3. Gidişimizde sıkıldı agzını açmadı bide kanalda yapılacak uyutup hepsini yapacaklar 13 yaşında düşecek diş var nasıl duracak bide ön dişi kırıldı yarın öbürleride kırılır diye korktum 

Bizde 12 13 yaşına kadar durmasi gereken disler çürük doktor 9 yaşında çıkar şimdi çekmezseniz ilerki aylarda ağrır dedi ki ne zamandır dişleri ağrıyordu zaten bakalım simdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz anestizi icin uygun mu diye

önce (927 puan) tarafından

Hayırlısı olsun bende biraz düşünceliyim nasıl bayılıp ayılacaak diye onların saglıgı için gerekiyor

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 120 göst.
+1 oy
7 cevap 206 göst.
+1 oy
4 cevap 154 göst.
+2 oy
5 cevap 147 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Delo (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,133 soru