22 aylık oğlum bayramdan sonra emara girecek küçük olduğu için durmaz anestezi vericez dexi doktor ama eşim ailesi falan istemiyor çocuk emarda Uyanırsa korkar anestezi zarar verir falan diyorlar hep kalp ritmink bozuyor muş alerjik rekasiyon gösteriyor solunum yolu problemleri oluşuyor muş bu doğru mu gerçekten bi zararı varmı arada kaldım bende
Niye zarar versin yenidogan bebekler bile giriyor saçmalamasınlar. Anesteziyi küçücük bebekler bile alıyor ameliyat olurken falan
Zaten tahlil falan aldılar her hangi bir sıkıntı olsaydı yapmazlardı bebegin almasi gerektiği kadar veriyorlar diyorum ama yok hep dayı tarafi sacmalayip dolduruyor
Ne için MR'a girecek canım ? Geçmiş olsun
Çocuğun üzerinde hiç bir şekilde metal olmasın .
Büşranin oğlu girmişti yakın zamanda öyle hatırlıyorum çocuk gayet sağlıklı .
Sağolun. Poposunun üstünde doğuştan delik var sakral gamze diye geçiyor onun iyimi kötü mü olduğunu öğrenmek için istedi
Ya canım benim kızımda da vardı mr istenmedi
Canım önemli bı hastalığı yoksa girdirmeye gerek yok ama çok acilse bişey olmaz sanırım
Dogustan poposunun üstünde delik var sakral gamze diye geçiyor adi o delikten sivi gelip gelmediğini ogrenmek ve omurilik te bir sikinti varmi öğrenmek için girmesi gerekiyor muş
Çok geçmiş olsun allhin şifa versin inşallah
3 günlük bebeğim girdi. Mr zaten tomografi gibi zararlı birşey değil ama korktuğunuz anestezi ise onu ameliyat olduğunda da alacak. O zaman ameliyatta ettirmesinler hiç çocuğu. Bu reaksiyonların hepsi kullandığımız normal haplarda şuruplarda da var onları da kullandirmiyorlar mi. Aynı şey. İkisinde de alerjik reaksiyon, solunum problemi vs vs hepsi yan etki olarak görülebilir. Sene olmuş 2025 halen doktorlardan daha çok doktorluk yapan insanlar var şaşırıyorum. Bırakın doktorunuz nasıl uygun gördüyse öyle yapsın. Mr ostendigine gore ciddi bir durumu var belli ki. 22 aylık bir çocuğun mr da durması imkansız. Ben 30 yaşlarında duramam yani suan
Evet doğuştan poposunun üstünde delik var . sakral gamze doktorda o yuzden istedi omurilik ve beyinde bir sıkıntı var mi onu ogrenmek için ama işte esimin dayıları çok bilmisler birde bilgilerini esim ve kaynanam la paylaşıp dolduruyorlar neymiş küçük çocuk muş büyüdükçe düzelir mış şimdiki doktorlar bir şey bilmiyorlarmis o yuzden hastalaninca hemen hastaneyi koşuyorlar keendi çocukları olsa 1 dk durmazlar
Benim kızımda da var bunun için genelde röntgen yeterli oluyor ama sizden mr istendigine göre kör bitisli değil. Ucu böyle ikiye ayrılarak bitiyorsa kör bitislidir. Değilse duzse o zaman kesin gerekir.
Evet bizim ki düz içeri doğru gidiyor
O zaman evet mr cekilmesi gerekli, ciddi bir durum omurilik. Çok geçmiş olsun şimdiden. Korkmayın benim kızıma 3 günlükken çekildi.
1,477,219 soru
24,180,393 cevap
336,297 kullanıcı