Kızlar iyi geceler kimler ayakta Ne için ayaktasınız😂😂 Benim bebeler erkenden uydular ben az Telefonla oynadım şimdi yatmaya calisicam neyse kızlar size bi sorum olacak Oğullarım normalde uçak geçtiği zaman seviyorlar Yani anne bak Uçak geçiyor diye seviniyorlardi ama şu 10 günden beri nerdeyse İkisi ağlayarak kaçıp bana sarılıyorlar korkuyorlar Uçak sesden savaş uçağı işte Bende Oyalaniyorum korkmasinlar böyle korkarak alışmasınlar diye ama malesef aşırı çok korkuyorlar ve gece gündüz benim dipimden ayrilmiyorlar ben nerdeysem ordalar şimdi benim ne yapmam lazım korkular nasıl yenir onlar ağladıkca içim paramparça oluyor 🥺🥺Ben korkmasinlar diye Güzellikle anlatıyorum ikisi ama anlamıyorlar daha çocuk oldukları için büyük oğlum tamam anne diyor ama gene aynı korkuyo🥺🥺
Cocuklar kaç yasinda?
Önceden severken birden neden korktular sordun mu?
Ve nerde yasiyosunuz? Savas uçağı geliyor ? Sinirda falan misiniz?
Çocuklar 2 ve 4 yok kız Manisa/ Soma'da oturuyorum küçük oğlum anlamıyor ama büyük oğlum diyor anne ses den korkuyorum diyor seslerden korkuyorlardı şöyle seviyorlar di ama sonradan aşırı korkmaya başladılar niye böyle oldu ben de anlamadım ya 🥹🥺🥺 Ben bakıyorum savaş uçağı diyorum ama omu değil mi geçtiği zaman eve çok ses geliyor zaten
Biz küçükken Kızılderili selamı verirdik elini ağzına vurup vavavavva yaparsın ya oyle yapıp oyuna cevirebilirisn
Telefondan video falan izliyorlarsa belki bir görüntüden etkilenmiş olabilirler.
Bizim evin üstünde de sürekli uçuyor eğitim uçakları sanırım. Benim kızlarımda korkuyordu. Onlar asker uçağı, hadi el sallayalım dedim. Şimdi uçakları görünce askerlere el sallıyorlar. Sende öyle desen belki hoşlarına gider.
İlk başta öyleydiler anne bak geçiyor diye el sallıyorlardi bende El sallıyordum seviniyorlardi ama ne olduysa birden korkmaya başladılar a
oyuncak uçak al
1,477,222 soru
24,180,469 cevap
336,304 kullanıcı