0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Kızlar çok korkuyorum 7 yaşında bi kızım var maşallah her işte bana yardımcı olur bi komşumuz var akrabamız onun torunu kızımdan daha büyük ve sürekli ona işte o senden küçük şu işi yapıyor bu işi yapıyor diye örnek veriyordu iş dediğim mesela sofra kurmamda yardımcı yada pasta falan yapsam yardım ederdi sonra bı gece kızımı yolladım onlara yemek götür diye diğer sabah gene torununa örnek veriyordu işte onun kızı gece tek gelip gidiyor falan diye kızım çok kötü şuan korkuyor gündüz kapıyı açmaya yada lavobiya gitmeye arkadaşlarına bile gitmiyor sadece düşünceli parmağını ağzına koyuyor.oylece dalıp gidiyor hep uykusu var gibi Allah rızası için çok korkuyorum ne yapabilirim adım gibi eminim nazar olduğuna lütfen yardım edin 

6 Cevaplar

+2 oy
(4,823 puan) tarafından

Gece vakti hicbir cocuk tek gonderilmez baskasinin kapisina. Yapmayin bunu cocuklariniza Allah rizasi icin. Oku kızına nazara duadan baska birsey işlemez. Ve dillendirme ellere marifetlerini

(22 puan) tarafından

Canım komşu amcamın eşi gelinde öz dayımın kızı hani ne yemek yapsam onlara bı tabak yollarım hep İnan hiç bahsetmiyorum marifetli yada şu bu işi yapıyor diye 

-Reklam-
0 oy
(54,136 puan) tarafından

yemek götürdüğünde kalmadi hic demi vakit gecmedi orda

(22 puan) tarafından

Yok kalmadı hemen kapıdan dönmüştü 

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Ah yavrum . Bol bol oku annesi nas felak nazar duaları. O kadından da uzak dur. Kızından da bahsetme şöyle yardim ediyor gibi kimse bilmesin sonra böyle nazar degiyor çocuklara 😔

0 oy
(30,209 puan) tarafından

Tek gondermeyin böyle şeylere suphe duyuyorsaniz heleki Rabbim korusun

Nas felak oku aytel kursi oku ufle suyuna oku icir Rabbim pis nefesten nazardan korusun

Ama anlattığın nazar gibi

0 oy
(11,599 puan) tarafından

Benim eski ev sahibimin kızıyla benim kızım yaşıtı onun kızı gelişimi çok gerideydi benim kızda masaAllah iri yapılıydi.

Ne zmn misafirleri gelse kızım bahcedeyse torunumuz yada kızımız bu kızla yaşıt ama gelişmiyor onun gibi derlerdi. Kıyamam kızıma kızım çok ufak vs derdi.

Ama kızı üstün zekalıydi 

Benimki ise saf motor becerileri hep gerideydi

Neyse bu kadınla kaynanası sürekli kızımdan bahsettiler kızım birgün yüz üstü düştü 4 dişi kırıldı diş etleri morardı üstünden 4 sene geçti hala diş etleri mor 

Doğumdan sonra götürecem diş doktoruna niye geçmiyor diye 

(22 puan) tarafından

İşte insan herkesi kendi gibi sanıyor vallahi ben ne görsem iyi gözüyle bile maşallah derim 

0 oy
(61 puan) tarafından

" La havle ve la kuvveta illa billahil aliyyul azim " bı hoca söylemişti çocuklarınıza dua çok okuyup ufleyin onu yapamıyorsanız bunu üç defa okuyup ufleyin diye aklımda kalmış her dışarı çıktığımızda ya da içi fesat  biriyle karşılaşınca hemen okuyup ufluyorum. Onun dışında bı de nazar ettiğini düşündüğün kişinin ismini 7 defa bı kağıda yazıp yakın dumanı çocuğa ufleyin yuzune falan gelsin biraz bunu da bı hocanın karısı söylemişti sürekli yaparım.

(22 puan) tarafından

Bişey dedi bitane İmam dün yaptık baş parmak kalınlığında 9 köz bi kap  su başında tutun dedi her bir közde 7 ayetul Kürsi 3 Felak 1 nas 1 ihlas  1 Fatiha sürelerini okuyun her közde ayrı ayrı yapacaksınız sonra o közü o suda söndürün 9 köz tamamlandığı zaman o suda. Azcık içirin azda ensesinden aşağı atın kalan suyuda insan yürümuyecği bir yere dökün közleride toprağa gömün dedi elhamdülillah YARABBİM dün yaptık nazar ayetleri falan hepsini sonra okudum üfledim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bugün dışarı çıkmak istedi arkadaşlarının yanına gitti konuşuyordu yemek falan yedi Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 410 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 537 göst.
9 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 827 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,984 soru

24,147,709 cevap

334,730 kullanıcı

...