0 oy
496 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (605 puan) tarafından

Durumu bu ortada olan yemeklerde hep o yüzde 85 ini yiyor doyup gidiyor ben salata meze tarzı şeylerden yiyemiyorum ki çocuklarda yiyemiyor bir kac kere uyardım yanlış anlıyor ben çok yiyorum size kalmıyor mu diyor aslında doğru da anlıyor da neyse ne yapmam lazım bilemedim  ayrı ayrı da koymak hiç istemiyorum ama böyle hiç olmuyor

23 Cevaplar

+4 oy
önce (4,130 puan) tarafından

Sende fazla yemek yap

önce (844 puan) tarafından

yada iki tabsga bol esininkini onune koy digerindrn siz yeyin

-Reklam-
+1 oy
önce (4,788 puan) tarafından

Herkesin kendi tabağına koy. Hem eşin de çok yememiş olur . Çok yemek de zararlı.

0 oy
önce (5,914 puan) tarafından

ayrı tabaklara koy ne olacak 

0 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Ayrı koyacaksın mecbur sormana bile gerek yok 

0 oy
önce (926 puan) tarafından

Çok yiyorsun diye uyarilmaz ki.. ya sağlık için olur tmm da. Yani eşine göre yap sende. En azından çocuklara ayrı koymalisin .

önce (13,471 puan) tarafından

Ahaha bende uyarıyorum valla bazen kahvaltıda 🤣 yemekleri ayrı yiyoruz ama sabah diyelim yumurta kırması yapmışım. 3 yumurtada kırsan yiyo 5 yumurtada 7de. Kaç tane yaparsan o kadar yiyo benimkide 🤣 hızlı yiyo yiyip kalkıyo arkadaşın eşi gibi. O yüzden uyarıyorum bazen

önce (83 puan) tarafından

Sabahlarıda ayır canım mesela ben ogluma ıkı yumurta kırarım kendıme ıkı esım bır tane yer kahvaltıda herkesın önüne bırer servıs tabağı koyarım yumurtasınıda herkesın kendı servıs  tabaklarına koyarım ortaya sadece peynir zeytin gıbı kahvaltılıklar ,onuda ortadan yemegız mesela herkes kendı tabağına alır kahvaltıya başlamadan öyle yerız yanı sabahlarıda tabaklarınızı ayırabılırsın herkese porsıyonlu koy çocukların en azından ne yedıgını bılırsın 

0 oy
önce (12 puan) tarafından

Neden ayrı tabaklara koymak istemiyorsunuz? 

0 oy
önce (3,989 puan) tarafından

Ya fazla yapacaksınız ya da kendinize ayıracaksınız.

önce (11 puan) tarafından

sende hızlı ye 😄

önce (3,989 puan) tarafından

Yorumuma yorum oldu 🤗

Birlikte yemek yarışı olur öyle😅

0 oy
önce (5,294 puan) tarafından

Çok iştahlı demek. Benim dayımda öyleydi yerken kimseyi gözü görmezdi Katar karıştırır yerdi kiloluda değildi öyle.

Ama yengem alışık olunca çok yapardı yemeği .

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Herkese ayrı tabak yap fazla yap 

0 oy
önce (163,551 puan) tarafından

yemegini 1 tık fazla yap ve ortaya koymak yerine herkese ayri koy

0 oy
önce (2,318 puan) tarafından

Yani herkese ayrı tabak yap . Salatayı bile tabağa koyarım ben ayrı öle en azından ne yediğini bilir bı tencere yemeği yiyip kalkmiyodur ya hepsini mi koyuyorsun sofraya 

0 oy
önce (24,445 puan) tarafından

Yani yemeği gözetmeyen biri ise biraz tencerenin dibinde koyarım ki bence doğru olan ayrı ayrı koymak 

0 oy
önce (1,782 puan) tarafından

En başta çocuklar için ve kendin için servis tabağına koy kalanı Yasin istediği gibi adam herkeste öyledir erkekler çok yer benim eşimde öyle onun sevdiği şeyleri fazladan yaparım 

0 oy
önce (5,696 puan) tarafından

Cok yap bacim ac mi kalksin adam sofradan 

0 oy
önce (83 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Aynı tabaktan yemek yemekten nefret ederım salatayı bıle ayrı ayrı koyarız çünkü ben tuzlu yerim bol eksılı esım tuzsuz yagsız az lımonlu yanı ne bılım sağlıklısı ayrı tabaklara koymak herkes yedıgı porsıyonu bılır en azından ,bırde benım çocukluktan berı alışkanlığım aılemde ayrı tabaklarda yer masada yerdık buyudum esımın aılesıde öyle yıyor Esımde o sekılde canım ayırın bence çoluk cocuk ortadan yemek yemek bana saçma  gelıyor hem kim ne yedıgı bellı degıl çocukların falan az mı yıyor çok mu bılemezsın bıle bırde  bırınız grip olsa bütün ev halkı grip olacak mesela saglıklı degıl 

0 oy
önce (9,664 puan) tarafından

Ahahahha bu benim eşim 😆

Ben kaynanama şikayet ettim oda zamanında bu durumdan banası ve oglundan muzdaripmiş çözümü ayrı tabaklara koymakla bulmuş bende öyle yapıyorm sofranın basında yarıs halindeydik önceden😆

0 oy
önce (3,456 puan) tarafından

Herkese ayrı servis açacaksın. Hem daha güzel olur, isteyen istediği hızda yer yemeğini

0 oy
önce (4,133 puan) tarafından

Ayrı tabak koymuyor musun sofraya 

0 oy
önce (6,675 puan) tarafından

Biraz fazla yap yada herkeze ayrı tabak yap

0 oy
önce (11,524 puan) tarafından

Ya fazla yapacaksın yada herkese ayrı tabak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.