Ben malesef birlik oturuyorum mecburen
Her gece 11 civari görümce geliyo çocukları odama çocuk odasına girip zıplıyolar dağıtıyolar çöplerle doluyo odalar
Bu 9 aydır böyle malesef bir değil iki değil anneside hiç bisey demiyo düzgün söylesem bile
Bu akşam yine geldiler çocuğu odada iki oyuncağı almış küt küt birbirine vuruyo yapma diyorum dinlemiyo bana bakıyo yine önüne dönüp vuruyo
Bende artık sinirden elinden alıp gerizekali dedim çünkü beni duysa bile takmıyo kaldı ki annesi hiç bisey demiyo çocuğa
Sonra çocuğu bağıra bağıra ağlayarak kapıyı küt diye vurdu (alt katimizda kiracı var) Allah tan çocuk sesine karşı cikmiyolar
Sonra geldi kayinpeder sen bu çocuğu çok azarliyosun demeye başladı dedim ki oyuncaklari küt küt birbirine vuruyo dur yapma diyorum dinlemiyo bende sinirden artık gerizekalı diyip elinden aldım dedim çok laf sölüyosun cocuga diyo bu defada
Annesi gelmiş senin çocukların sanki çok akillilar diyo bende sen sanki benim çocuklarıma çok iyi davrandinda şimdi ben ne desem batıyo dedim bide odayı sürekli senin çocukların dagitiyo ben topluyorum dedim bir değil iki değil dedim sen benim yerimde olsan sende aynısını yaparsın dedim herkesin hayatı çok farklı dedim he tamam tamam demeye başladı
Allah aşkına ben mi abarttım tamam kötü konuştum çocuğa ama annesi hiç bi şekilde bakmıyo yaramazlık yapsada.....