0 oy
220 göst.
önce Diğer kategorisinde (409 puan) tarafından

Ben malesef birlik oturuyorum mecburen 

Her gece 11 civari görümce geliyo çocukları odama çocuk odasına girip zıplıyolar dağıtıyolar çöplerle doluyo odalar

Bu 9 aydır böyle malesef bir değil iki değil anneside hiç bisey demiyo düzgün söylesem bile 

Bu akşam yine geldiler çocuğu odada iki oyuncağı almış küt küt birbirine vuruyo yapma diyorum dinlemiyo bana bakıyo yine önüne dönüp vuruyo 

Bende artık sinirden elinden alıp gerizekali dedim çünkü beni duysa bile takmıyo kaldı ki annesi hiç bisey demiyo çocuğa 

Sonra çocuğu bağıra bağıra ağlayarak kapıyı küt diye vurdu (alt katimizda kiracı var) Allah tan çocuk sesine karşı cikmiyolar 

Sonra geldi kayinpeder sen bu çocuğu çok azarliyosun demeye başladı dedim ki oyuncaklari küt küt birbirine vuruyo dur yapma diyorum dinlemiyo bende sinirden artık gerizekalı diyip elinden aldım dedim çok laf sölüyosun cocuga diyo bu defada 

Annesi gelmiş senin çocukların sanki çok akillilar diyo bende sen sanki benim çocuklarıma çok iyi davrandinda şimdi ben ne desem batıyo dedim bide odayı sürekli senin çocukların dagitiyo ben topluyorum dedim bir değil iki değil dedim sen benim yerimde olsan sende aynısını yaparsın dedim herkesin hayatı çok farklı dedim he tamam tamam demeye başladı 

Allah aşkına ben mi abarttım tamam kötü konuştum çocuğa ama annesi hiç bi şekilde bakmıyo yaramazlık yapsada..... 

6 Cevaplar

0 oy
önce (2,418 puan) tarafından

Cocuga gerizekali demene gerek yoktu. Direkt gorumceni uyarsan daha şık olurdu

önce (409 puan) tarafından

Görümcem takmıyo beni diyorum çocuk odayı dağıtmış diye toplasın demiyo sadece odadan çıkar diyo 

önce (840 puan) tarafından

kitle odani sokma iceri. millerin vocuklarinin pisligini sen ki cekeceksin. odama girmeyin de giren olursada yaka paca ar. bikere gorumcenin ne isi var ayni evde koloni gibimi yasiosunuz gtsin kocasinin yanina gorumcen . seni birlik yasamaya hangi akilli zirluyorsa ona basbur kayimpederinede siz karismadiginzi icin ben mudahale ediyorum siz sahip cikin ozaman ana babasi bakmio siz bakin bunlara beni bu eziyete mahkum burakiosunuz bide kendi ccklarim yetmio gibi elalemin cocugunada bakiyorum. 9 ay oncesine kadar herkes kendi evinde mutluydu niye dolustik buraya niye hep beraber yasiyoruz burda diye yirtinircasina bagir cagir anca duyarlar

Odama lap diye girdiler ben dizi izlerken bende çıkın odamdan dedim kapımı kilitledim 

Kız bi görsen odayı hep çöp yapiyolar bunların amacı beni işe göndermek sürekli oğlum zor calisiyo diyo oğlundan para bekliyo bana çalış demeye calisiyo ama diyemiyo

Görümce sürekli babamın evi diyo geliyo 

Terbiye yoksunu kadın bana bagiriyo bende ona bagirdim 

Ailem uzak diye ezmeye calisiyolar beni 

önce (840 puan) tarafından

ise gindermek istiosa cikarsiniz bir eve calisirsin sende normal insanlar gibi herkes kendi yaginda kavrulur cok merak degilsindir zaten. ben calismak

istiyorum ayri eve cikip gecinmek kendi yagimizda kavrulmak istiyorum de cocuklarinada baksin. madem calismani istio. cocuklarina bakio cenesini kapasin diye iki kurus oara da veriirsiniz bakarsa cocklara

Onu söledim yinede kabul etmiyolar bende calismiycam kendileri bilirler esimede eve hiç bisey aldirmiycam onlara yani 

Kendileri bozdular düzenimi kendileri bilirler

-Reklam-
0 oy
önce (1,505 puan) tarafından

Bence birlik oturduğun için sürekli gelmesi seni rahatsız ediyor konunun çocuklada alakası yok tek olsan yine gelicek dağıtıcak ama çocuğa gerizekalı demen hoş olmamış ve hadi onlar bilmiyor sen bil yani daha çocuk o ne bilsin annesinin uyarması lazım evinde sahibi kaynanan yani kızım gelinin odasına girmesin özel diye birşey var birde sende sokma yani şahsen ben bir yere anneme kaynanamada gitsem odaya izinsiz girmelerine izin vermem ne münasebet yani 

Zaten artık görümce ben laf sokunca çocuğunu bizim odadan çıkarmaya başladı çocuğu odamdan çıkınca hemen kapımı kapattım 

Ben haklıyım demedim tamam kötü konuştum gerizekalı diyerek ama 9 ayın sonunda patladım sürekli ve düzenli olarak geliyolar gelmesinler demiyorum ama insanıda hizmetçi yerine koymalari hoş değil 

0 oy
önce (6,196 puan) tarafından

Hakaret hiç hoş olmamış. Onca haklılığın tek lafla bitmiş. 

Çocuk yetiştirme ile ilgili sıkıntı var diye düşünüyorum ben. Hiçbir çocuk "yapma etme" demekten anlamaz. Çocuklara uyarı yerine nerde ne zaman ses yapılacağı çoktan öğretilmeliydi. Tüm bunlar çocukların yanında olduysa o çocukların ayarı çoktan kaçmıştır zaten. Sen kibarcık desen de anlamaz o çocuklar.

Ev pazar yeri gibi, kimsede saygı yok, kimse sınır bilmiyor ondan sonra da o çocukların uslu olması bekleniyor. 

Ben zaten haklıyım diye bisey demedim kötü konuştum dedim 

Zaten annesi çocuğuna sürekli bagiriyo bağırdığı için beni anlamamazliktan geliyo 

Ben kötü konuştum ama benide hizmetçi yerine koymaları hiç hoş değil 

0 oy
önce (3,555 puan) tarafından

Yani kızmakta çok haklısın birlik oturmanın sorunları çok ama gerizekalı demek çözüm değil eşinle bu durumu konuştun mu ? 

Anlattım eşime 

0 oy
önce (82 puan) tarafından

Yanı gerizekalı dıyemezsın çocuğa derdın varda görümcene soylersın odandan çıkarır senın laf söylemeye hakkın yok kı Annesı varken ,ıyı bırsey bıle dememıs sana kayınpederin ve görümcen ben olsam kavga çıkarırdım bırı çocuğuma gerızekalı dıyıp ağlatacak yanı haksız gördüm senı 

Kalkıp çocuğuna baksın o zaman ben onun belediye işçisi değilim 

önce (82 puan) tarafından

Öyle ama kendı evın degıl sonuçta kayınvaldenler ıle yaşıyorsun oraya uyum sağlaman  lazım böyle fevri davranırsan konuşma seklınde ,sonra arada tatsızlıklar olur ve senın canın sıkılır ve kendı evın olmadığı ıcın bu sekılde hıssedıyorsun bence ,  en ıyısı ayrı yaşamanız o zaman ıstedıgını yapma özgürlüğün olur kendı evın olur ,işçi gibi hıssetmezsin ,onu geç ne olursa olsun gerızekalı denmez bır çocuğa hanı yanlış bır tutum annesı varken çocuk uyarılmaz bıle görümcene söyleyeceksin olmadı kalkıp odanı kılıtle yanı gıremesın daha mantıklı 

Benim görümce çocuğuna gerizekali demem ne kadar ayıpsa görümcemin çocuğu odama girdiğinde çocuğuna hiç bisey dememesi o kadar ayıp 

Kaldı ki gorumceme güzellikle söledim çocuğun etrafı dağıtıyo dedim ama oralı olmadı 

0 oy
önce (855 puan) tarafından

Nerden tutsam elimde kalıyor sizin küçücük bi çocuga gerizekalı demeniz mi görümcenizin çocuguna sınır koymamasına mı eşinizin ailesi ile beraber yaşamanıza mı yoksa fevri davranışlarınıza mı kendi içinizde haklı olabilirsiniz ama ifade biçimleriniz çok yanlış hatanız burdan kaynaklanıyor

Zaten ben haklıyım demedim ki görümce çocuğuna baksa 9 aydan beri susmuşum zaten 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 86 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
20 cevap 602 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,815 soru

24,174,504 cevap