Sizin değil eşinizin psikoloğa ihticı var, benim evim sığınma evimi deseydiniz, kocanıza şey diyin sen beni her zaman bırakıp kardeşlerini tutuyorsun, kardeşlerin için beni bırakabilirsin peki kardeşlerin senin için eşlerini bırakır mı de? En büyük çocuğa her zaman sorumluluk yüklenmiştir ama ailesini kurduğunda sınırları biliyorlar, sen sürekli kardeşim haklı dersen kardeşin yüz bulup herseyde mağdura oynayıp kavga edecektir, kardesın haklıysa bile bana haklı olduğunu açıklayacak şekilde cevap ver ama tek başımızayken, kardeşinede haksızsın de ki her olayı sana yansıtmasın sorununu kendi çözebilisin de. Çok zor valla bendede o sorun var ama ben öyle cevap veriyorum ki sesini etmiyor, benimde görümcem annemle benimle kavga etti, bana dediki bize geldi gözü açıldı eskiden hep çalışıyordu dedi, keşke sende biraz çalışsaydında insan görseydin tanısaydın böyle cahil kalmazdın dedim sustu, eşimde oradaydı eşimede kızdım sen konuşsaydın o bana böyle konuşmazdı dedim, hallen eşimin yüzüne vuruyorum, git kardeşine de eşini boşa gel benimle kal hizmetimi et kendini bana kurban et bak bakalım gelecek mi, gelmez valla gelmez ama o senin mutluluğunu istemiyor terbiyesiz kardeşin dedim, sustu *****