0 oy
206 göst.
önce Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Bugün psikologa gittim eşim aielsine düşkün beni saymıyor onları ön plana koyuyor diye derdimi anlattım hani ben değersiz hissettiriyor diye  bana eşimin 18 yaşında sorumluluk aldığını ve benimde eşimin üstüne gitmemem gerektiğini benim kendim herşeyi halletmem gerektiğini söyledi  sne kendin hallet eşin zaten çalışıyor size bakmak için çabalıyor çocuklarına bakmak için çabalıyor sende kendin hallet dedi başka bir psikolaga gidip başka bir değerlendirme mi almam lazım yoksa bu psikolok kadını dinleyin mi 

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,779 puan) tarafından

O nasıl psikolog be. Gel beraber alalım sorumluluğu deseydin. Ama kadınında yapacak bir şeyi yok ki eşinle ilgili sana ne desin. En azından eşinle beraber ilişki terapistine gideceksiniz ki hayatınız da bazı şeyler yola girsin. 

önce (20 puan) tarafından

Eşim yanaşmıyor ona ki yanassa sen kendin. Git onun dediklerini bana dersin diyor ya ben en azından hani belki esini de getir veya eşinle bana terapiye gelin diyebirlidi hiç birini demedi sadece eşini anla eşin zaten sana ve çocuklara bakmak için çalışıyor onun üstüne gitme sen kendin hallet herşeyino kendin çöz dedi

-Reklam-
0 oy
önce (5,651 puan) tarafından

Ben bilmiyordum bunları deseydin 

Nasil piskologmus o

Bilmiyorum ki hiç valla nasıl ilk defa gittim psikolog a ama böyle dedikleri düşününce de birazda olsa saçma geldi niye ben bı eşimi anlayim ki birbirimizi anlamak saygı göstermek varken tek başıma cabaliycaksam niye evliyim o zaman kendi hayatımı kurard 

0 oy
önce (849 puan) tarafından

Bu psikolog kesin sahte diplomalılardan yada eşiyle o gün kavga etmiş acısını sizden çıkartmış hangi bilim kitabında böyle bi saçmalık var tüm psikoloji dünyası bas bas bağırıyor önce çekirdek aile diye kesinlikle değiştirmelisiniz

Valla ben şaştım öyle diyince en iyisi biraz araştırıp daha iyi psikolaga gitmek  hicte çekirdek aile kelimesi kurmadi hep eşine anlayışla karşıla o işte yoruluyor birde eve geliyor seni dinleyip anlamaya çalışıyor daha da sorumlu hissediyor kendini diyor ve böyle oluncada gözü dışarı kayiyormus  1 ay sonra dogurcam bana da o zaman kendini salma dedi saçlardan daha da kötü olur dedi 2 çocukla nasıl o zaman kendimi salmiycaksam

Sahte diplomalı olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam ayrıca sizin psikologa değil ilişki terapistine gitmeniz gerekiyor

İlişki terapistine olmadı randevu alayım bı beraber deneyelim birde diyim eşime yada soyelmeden götürürüm söylemezsem en azından oraya gittimde girmek zorunda kaldığında girer 

Eşinizi en iyi siz tanırsınız yok asla derse beyaz yalana başvurabilirsiniz oraya gittiğinizde kapıdan dönecek depil ya

Evet oraya gittiğimizde dönmez girer  soylemeden artık halledicem onu 

0 oy
önce (40 puan) tarafından

18 yaşında sorumluluk almış biri kök ailesinden kopuk kendi kurduğu gerçek ailesine sahip çıkamaması normal değil asla değil, ben ortaokulu bitirir bitirmez çalışmaya başladım aileme baktım ama evlenince asla aileme bağlanıp yardım edeyim demiyorum, ha evet yardıma ihtiyaçları varsa elbette yüz üstü bırakmasın ama kendi ailesinin önüne koymasın bi zahmet, annesiyle evli demiyorda sorumluluk almış diyor, bence psikolağa dersi sen ver, 

Ailesine bağlı yardım gerektiğinde tabiki ama annem bizimle yaşasın diyor kardeşi eşiyle kavga etsin boşan yengemle yasa ben varım diyor yada en ufak biz gorumcemle kavga edelim sen sus kardeşim haklı diyor bunları dedim halde bile aielsine bağlı demedi bile sorumluluk yüklenmiş diyor bı o degilki bu dünyada sorumluluk erkenden yüklenen çok insan vardır 

önce (40 puan) tarafından

Sizin değil eşinizin psikoloğa ihticı var, benim evim sığınma evimi deseydiniz, kocanıza şey diyin sen beni her zaman bırakıp kardeşlerini tutuyorsun, kardeşlerin için beni bırakabilirsin peki kardeşlerin senin için eşlerini bırakır mı de? En büyük çocuğa her zaman sorumluluk yüklenmiştir ama ailesini kurduğunda sınırları biliyorlar, sen sürekli kardeşim haklı dersen kardeşin yüz bulup herseyde mağdura oynayıp kavga edecektir, kardesın haklıysa bile bana haklı olduğunu açıklayacak şekilde cevap ver ama tek başımızayken, kardeşinede haksızsın de ki her olayı sana yansıtmasın sorununu kendi çözebilisin de. Çok zor valla bendede o sorun var ama ben öyle cevap veriyorum ki sesini etmiyor, benimde görümcem annemle benimle kavga etti, bana dediki bize geldi gözü açıldı eskiden hep çalışıyordu dedi, keşke sende biraz çalışsaydında insan görseydin tanısaydın böyle cahil kalmazdın dedim sustu, eşimde oradaydı eşimede kızdım sen konuşsaydın o bana böyle konuşmazdı dedim, hallen eşimin yüzüne vuruyorum, git kardeşine de eşini boşa gel benimle kal hizmetimi et kendini bana kurban et bak bakalım gelecek mi, gelmez valla gelmez ama o senin mutluluğunu istemiyor terbiyesiz kardeşin dedim, sustu ***** 

Tebrik ederim sizi gercekten ben diyorum hani sitemiyorum diye gorumcemle aramda diye ama benimki o kadar düşkün ki onlar için herşeyi yaparım onlar yapmazsa yapmasın benim için birşey diyor 

0 oy
önce (3,315 puan) tarafından

Psikoloğun demek istediği su karşıdakini degistiremiyorsan kendini değiştir bakış acini değiştir zaten bu ülkede hasta zihinler psikolga gitmiyor o hasta zihinlerin hasta ettiği insanlar psikologa gidiyor psikolog da ne yapsın sorunun kökünü kurutamadigi için sana başka pencereler açıyor 

İlgili sorular

Kategoriler

1,476,753 soru

24,173,766 cevap

336,006 kullanıcı

...