0 oy
116 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (71 puan) tarafından

Aranizda kalp yetmezligi olan var mi? Varsa bi sorum var. Bende hamilelikten dolayi kalp yetmezligi oldu malesef ve günde 12 13 tane ilac almam gerekiyor ve bu ilaclar beni yataga düsürüyor bildigin tansiyonum yerlerde oluyor dogal olarak ayaga kalkamiyorum. 1 yasinda kizim var cok zorlaniyorum. Var mi aranizda böyle olan? Doktor düzelsende bu ilaclari ömür boyu kullanmak zorundasin dedi. Moralim cok bozukk. Yada kalbine pil takilan oldu mu var mi aramizda?

4 Cevaplar

0 oy
önce (41 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

Rabbim şifalar versin 

önce (71 puan) tarafından

Amin insallah Allah razi olsun

-Reklam-
0 oy
önce (1,940 puan) tarafından

Cok gecmis olsun 

Bende yok ama ayni yaşta kuzenime gecen sene kalp pili takildi ilac falan kullanmiyor bildiğim kadarıyla 32 yaşında suan gayet iyi 

Ilac kullanmak istemedigi icin mi pil takildi peki? Yada kötüye mi gidiyordu?

önce (1,940 puan) tarafından

Canim senin durumunu tam bilmiyorum ama onun durumu cok vahimdi allah benzetmesin acilen kalp pili takildi ona

Bende düzelme var 80% ama iste ilaclar tansiyonumu cok düsürüyor kalkamiyorum yerimden

0 oy
önce (10,030 puan) tarafından

Bu hastalıktan değilım ama tek doktorla kalma bence 

2 doktora göründüm

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Canım benim Allah şifa versin ama kalp ilaçları malesef ömürlük oluyor zamanla kendini daha iyi hissetmeye başlarsın belki azalır korkma hemen kayınpederim de de var şükür gayet iyi bir arkadasim olmuştu nakil 

Amin insallah tesekkür ederim ama 80% düzelme var bende mesela tam düzelse ilaclara ne gerek var ki zaman anlamiyorum ve cok üzülüyorum ayakta duramiyorum o ilaclari alinca

önce (124 puan) tarafından

Canım ilaçlar önemli lütfen aksatmadan kullan babamda ritim bozukluğu vardi yetmezlik de ilk teşhiste nefes alamıyordu uyuyamıyordu düzenli kullanarak iki yılda çok rahata erdi aksattiginda bir süre sonra zorlaniyordu

Ilaclar yan etki yapiyormuydu peki tansiyon düsüklügü filan?

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 428 göst.
0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
0 cevap 101 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (458 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,722 soru

24,173,353 cevap

335,974 kullanıcı