+1 oy
362 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından

Önce dış gebelik dediler , sonra rahme yerleşti kesinleti 

Geç döllenme

5+2 de kese göründü 

Salı günü gittiğimde 7+3 olması ferekiyord kese ona göre gelişti bebek de 6+6 göründü ama doktor kalp atışıni göremedim dedi. Hastaneye git baksınlar ona göre işlem yaparlar dedi. Ama kesin kalbi durdu gibi konuştu ilk defa kalp atışı için gitmiştim 

Gitmek istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum dedim . Tamam dedi o zaman ağrı kanama vs olursa hemen acile git ve2 hafta sonraya randevu verdi 

Ben hala umutluyum, herhangi şikayetim yok..kalp atışını duyulur diye diğer çocuklarımda da biraz geç duydum ama doktor çok kesin konuştu hiç hoşuma gitmedi :(

13 Cevaplar

0 oy
önce (6 puan) tarafından

En İyi Cevap

Salı günü muayene olmuştum . Yarın tersr başka hastaneye gideceğim. Daha fazla sabredemiyorum

önce (8,302 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun canım 

-Reklam-
+2 oy
önce (2,327 puan) tarafından

1 hafta daha bekle derim cnm. Kaçıncı çocuğa hamilesin?

önce (6 puan) tarafından

4. Bebek tamamen sürpriz bebek

+2 oy
önce (28,326 puan) tarafından

8 haftaya kadar duyulabilir diye biliyorum moralini bozma Allah hayırlısını versin 

önce (6 puan) tarafından

İnşallah 

+1 oy
önce (18,458 puan) tarafından

8 haftalikkrn kalp atışlarını duymuştum canm bence de bekle hayırlısı olsun inşallah 

önce (6 puan) tarafından

İnşallah insallah 

0 oy
önce (285 puan) tarafından

Sekiz haftaya kdr duyuluyor bir günde bile fark ediyor bnde olduğum şehirde gitmiştim duyulmadı haftaya gel dedi  akşam kendi memleketime gitmiştim diğer güne boşluk varmış kadın doğumda direk gittin duymuştuk doktora dediğimde bir gün ile bile fark ediyor dedi 

önce (6 puan) tarafından

Evet ben salı sabahı gittim yarın da öğleden sonra gidecegim bakalım başka doktor ne der 

0 oy
önce (7,036 puan) tarafından

Başka bir hastaneyede git sonra

önce (6 puan) tarafından

Yarın gideceğim inşallah 

Sabredemiyorum

0 oy
önce (147 puan) tarafından

Daha küçük ama.  7. Haftada oluşuyor kalp atışı. Biraz bekleyin. Umutsuzluğa kapılmayın. 

önce (6 puan) tarafından

İnşallah hayırlısıyla duyarim

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Özelikle bu durumu yaşamis annelere sormak istiyorum . Kalp atışları yoksa ya da durduysa illa ki kanama ağrı ve benzer durumlar oluyor mu ? Vücut sinyali veriyor mu

önce (1,561 puan) tarafından

Ben bizzat 3 kere yaşamış biri olarak böyleyim ilk bebeğimi aynı bu şekilde kaybettim kalp atışı için gittiğimde bebek gerideydi kalp atışı yoktu bir hafta bekledi doktorum her ihtimale karşı ama kese 8 haftalık oldu bebek hala 6 haftalıkta kalmıştı kürtaj oldum banada kanama olursa gel hemen demişti hiç bişey olmadı bi belirti yoktu yani  ikincisinde kalbi durduğunu öğrendim ödem toplemıştı vücudu ondada hiçbir kanama vs yaşamadım hatta kürtaja kadar mide bulantı kusmalarım vardı üçüncüyü 13 haftalıkken kaybettim yine kürtaj tabiki hiçbir kanama düşük olmadı ağrı sancı bile olmadı ama şuan 23 haftalık olduğum 4. Gebeliğimin başında 6 haftalıkken bebek yok kese boş kürtaj dediler 1 hafta bekledim ben hepsi görüldü duyuldu ve bu haftaya kadar geldim şükür Rabbime sığın canım bekle biraz inşaallah güzel haber alırsın yaşanacak herşey Allah'tan kaçış yok imtihanımıs neyse onu yaşıyoruz mecburen

önce (171 puan) tarafından

Benim 9haftalik olmama ragmen  bebek 6+3 de kalmisti kalp atisi olusup sonra mi durdu yoksa hic mi olusmadi bilemiyoruz. Ama hic kanama leke vs hic bir belirti olmadi. 

önce (1,037 puan) tarafından

KESİNLİKLE her insanda ve her gebede kanama olmaz bunu bilin. 

4 defa kürtaj oldum biri boş gebelik diğer 3ü kalp atışı durduğu için. 

Hiç birinde kanama yaşamadım birinin 14 haftalık olmasına rağmen asla belirti yaşamadım cinsiyeti öğrenmeye gidince öğrendim kalp atışının durduğunu. 

önce (1,561 puan) tarafından

9 hafta biraz geç bi hafta canım geridedi kaldıysa kese büyüyor bebek büyümemiş maalesefki Rabbimden Umut kesilmez ama için rahat edicekse bekle bi süre daha ama kese büyüdüğü için kürtajınde zorlaşır gittikçe 

önce (171 puan) tarafından

Canim eger bana yazdiysan ben o surecten sonra maalesef kurtaj oldum zaten 3 sene gecti uzerinden

0 oy
önce (5,897 puan) tarafından

Biraz daha bekle olabiliyor öyle şeyler iki haftaya kesin duyulur 

önce (6 puan) tarafından

İnşallah yarın tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum 

0 oy
önce (3,688 puan) tarafından

Aynisi başıma geldi malesef kurtaj olmustum 

önce (6 puan) tarafından

Her ihtimali düşünüyorum ben de malesef 

0 oy
önce (3,708 puan) tarafından

Kendim 3 kayıp yaşamış biri olarak yazayım, illede kanama, ağrı, sancı olacak diye bir şey yok. İkinci düşüğüm olmadan önce, bebeği 8 haftalık sanırken, 6 da kalmıştı mesela. Ufacık leke şeklinde kanama yaşadım fakat, bebeğin kalbi durdukduktan çok sonra oldu. 

önce (6 puan) tarafından

Çok zor bu bekleyiş.  Annelik ne kadar kutsal 

Sonrasindan bebeğin oldu mu 

önce (3,708 puan) tarafından

Evet çok şükür 2 çocuğum var şuan. 

0 oy
önce (2 puan) tarafından

3. Gun önce kontrole gittim . 7+2 hafta şeklinde doktor kese büyümüş bebeği goremiyorm dedi. Haftaya da gel bakalm goremezsek kürtaj olacaksın muhtemel boş gebelik yaşıyorsun şuan dedi. 2. Çocuğuma hamileyken gittigim doktorum eşimin çalıştığı hastaneye gitti ondan rica ettik sağolsun o bakti gayette bebeğin var dedi hatta kalp atışını dinleteyim sana dedi . Daha sonra da bazı ultrasyonlar hata verebilir dedi bir de geç dollenmen olmuş o yüzden görememiş olabilirler dedi. Eğer ki dedim boş gebelik olmuş olsaydı kanamam olmaz mıydı hocam dedim. Olmayabilirdi dedi . Boş gebelik olsaydı dedi bir süre daha kesen büyürdü, kesenin büyümesi dururdu artık bir kaç hafta sonra düşük başlardı dedi . Yani o an kanaman olacak diye birşey yok demişti . Sen istersen emin olmak için yinede git bir hastaneye gerekirse başka doktora git. Bazı yerlerde tıp merkezleri var muane ücreti falan alıyorlar onların cihazları çok iyi oluyor

önce (6 puan) tarafından

Ya çok benzemiş durumumuz. Vajinal ultrason ile bebeği hiç goremedi . Karnımdan bakınca bebeği gördü . Ama kalp atışı göremedim dedi . Rahmim baya geride 3 sezeryenden dolayı. O yüzden insallah bu doktor gorememistir 

0 oy
önce (237 puan) tarafından

Teyzemde 8.haftada anca duymustu rahmi biraz geride oldugu icin hemen duyulmamış daha erken biraz daha bekle bakalım 

önce (6 puan) tarafından

Benim de rahmim çok arkaya kaymış 3 sezeryenden dolayı. Ondan olabilir belki duyulmaması 

İnşallahh ondandır 

Altan muayene ile bebek bile göremedi karından gördü 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
5 cevap 255 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 102 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tugcengenc (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tugcengenc (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,638 soru

24,127,629 cevap

333,842 kullanıcı

...