+1 oy
256 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (30,975 puan) tarafından

Sorum yukarıda 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (3,592 puan) tarafından

Suluk kendısı begendı aldım o gunden sonra devam ettı 

önce (30,975 puan) tarafından

Benimki fazla mı küçük 19 aylık olacak öğrenmesi gerekmiyomu artık ben mi acele ediyorum ki 

önce (3,592 puan) tarafından
+1

Rahat bırak kendısı merak edıp ogrenır sevecegı bı suluk al hosuna gıder dener cok cabuk ogrenır 

önce (857 puan) tarafından
+2

7 aylikken ogrendi benimki🤣🤣wee  pipetli suluk aldim. onun pipetine cocuk üff diye ufleyince basincla su agzina gelio mecburen hüp diye cekmek zorunda kalio. bikac kere ufleyince su basincla yukari cikinca suyu icine hip diye cekerek icmesi gerektigini kendi kesfetti.

Bende bi deniyim bari alıp 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,993 puan) tarafından

Hem kızım, hem oğlum yaşına girdikleri zaman pipetli suluk kullanıyorlardı. Oğlum öncesinde de kullanmaya başlamış olabilir çünkü ablasını gördüğü için, kullanması zor olmadı. Şuan 19 aylık ve rahat içiyor. 

İnşallah bende alıştırabilirim hiç yapamadı daha 

+2 oy
önce (7,298 puan) tarafından

Abisi süt içerdi babası onun içinde getirirdi öyle alıştı dene istersen cnm 

Sütle denedim de sütü hiç sevmedi içmiyor 

önce (7,298 puan) tarafından
+1

Sevdiği meyveli olanından al yada meyve suyu 

+2 oy
önce (3,155 puan) tarafından

Daha yaşına girmemişti  ben kakaolu süt içerken yeltendi uzattım baktım içiyor 😄

28 aylık olacak o gün bugündür pipeti bırakıp normal bardaktan su falan içmeye geçemedik  🫠

Canı istedi mi içiyor da suluk daha kolayına geliyor heralde çözemedim bende zorlamıyorum ne de olsa illaki bir gün bardakla içecek her şeyi 🙃

Evet doğru söylüyorsun ama şuan bi suluğu var ucu biberon gibi biraz eline verince etrafa çok su saçılıyor pipetli olsa o kadar olmazdı diye düşünüyorum 

+1

Pipetli  bir suluk al canım heves edip içecektir

İnşallah alacağım çok teşekkür ederim 🌸

+1

Rica ederim 🌻😇

+2 oy
önce (1,977 puan) tarafından

Pipeti suya daldır arka kısmını kapat parmağınla, pipetin içinde su kalsın, sonra pipeti ağzına koy parmağını kaldır pipetten ağzına su aksın o şekilde içinden bir şey çekince geldiğini fark eder sonra kendi çekmeye başlar bu bir yöntem

Sütle denedim bir kere ama sütü sevmemişti bir de pipete hiç merakı yok bazı içeceklerde denedim yine almadı 

+2 oy
önce (267 puan) tarafından

10 aylıkken başladı kızım kendi istedi azcık su koyup verdim öğrendi hemen iki çekmede 

İnşallah bende alıştırırım bi gün 19 aylık olucak

+2 oy
önce (26,070 puan) tarafından

Ben hiç hazır meyve suları falan vermemistim çocuğa 1 yaşından sonra ailemin yanına gitmiştim orda babam meyve suyu almış babam gösterdi kızım çekti içti öylede alıştı direk sıpa 🤣 

Bende hiç almadım vermedim evde kendim yapıyorum ama pipete hiç merakı yok 

+2 oy
önce (1,167 puan) tarafından

2 tane aldım boş olanı verdim eline oynaya oynaya baktım çekmeye başladı sonra hemen dolu olanı tutturdum eline öyle alıştı

İnşallah bende alıştırabilirim ya şuanki suluk çok sıkıntı her yere dökülüyor 

önce (1,167 puan) tarafından
+1

İşte dökmesin diye 2 tane almıştım

+2 oy
önce (8,111 puan) tarafından

Kızım ve oğlum zor öğrendi ama küçüğüm 14 aylık geçen gün verdim direk içti şok oldum 😃

Ay hadi inşallah darısı bana daha bekliyorum 19 aylık olacak 

+1 oy
önce (7,211 puan) tarafından

Benim oğlan  2.5 - 3 yas arasi ogrendi bir iki denedim pipetten korktu sonra arkadaslarindaki suluklari gorunce hosuna gittik gerci iki tanesini kirdi 3.sulugumuzdayiz simdi 

Benimkide öğrenir inşallah daha küçük ama olsun diğer su kabı az bi sallayınca her yere saçılıyor su ondan dolayı pipete alışmasını istiyorum aslında 

+1 oy
önce (5,992 puan) tarafından

Pipeti su dolu bi bardağa koydum, tepeden parmağımla kapattım, pipetin içi su dolu kalıyor ya. O şekilde pipeti ağzına götürdüm böyle böyle öğrendi. 1 yaşında pipetle içmeye başladı. Onun öncesinde 360 derece alıştırma bardağı kullandım. 

Bunu bi deneyeyim bende bari şuan ki suluk çok dökülüyor sağa sola

önce (5,992 puan) tarafından
+1

360 derece bardak da alabilirsin, ben çok rahat ettim munchkin in aldım, hiç dökülme falan olmadı. normal bardağa alışması da kolay oldu . pipetle de elbet içer. 

+1 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Aventin yeşil sulugu var 8 aylık mıydı çok hatrlamiyorum ama öğrenmişti hemen uğraşacak canım eline ver sulugu akiymayan olsa daha etkili çünkü akitani akıtarak oyuna vuruyor 

Bende evdeki akıtan bişey olduğu için pipetli şeyler almak istiyorum da

önce (1,970 puan) tarafından
+1

Ben ilk oglmda kullandım için aynı aldm doğmadan hatta ek gıda için ayrı almıştım erken öğrenince o yeni duruyor bardaklada verin ilk oğlumda yaşında öğrendi ama şişeden bardakdan beceremiyodu zor ogrendi

Bardak ve şişeden içiyor ama pipeti hala çözemedi😄

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 398 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 394 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 343 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu