Sorum yukarıda
Suluk kendısı begendı aldım o gunden sonra devam ettı
Benimki fazla mı küçük 19 aylık olacak öğrenmesi gerekmiyomu artık ben mi acele ediyorum ki
Rahat bırak kendısı merak edıp ogrenır sevecegı bı suluk al hosuna gıder dener cok cabuk ogrenır
7 aylikken ogrendi benimki🤣🤣wee pipetli suluk aldim. onun pipetine cocuk üff diye ufleyince basincla su agzina gelio mecburen hüp diye cekmek zorunda kalio. bikac kere ufleyince su basincla yukari cikinca suyu icine hip diye cekerek icmesi gerektigini kendi kesfetti.
Bende bi deniyim bari alıp
Hem kızım, hem oğlum yaşına girdikleri zaman pipetli suluk kullanıyorlardı. Oğlum öncesinde de kullanmaya başlamış olabilir çünkü ablasını gördüğü için, kullanması zor olmadı. Şuan 19 aylık ve rahat içiyor.
İnşallah bende alıştırabilirim hiç yapamadı daha
Abisi süt içerdi babası onun içinde getirirdi öyle alıştı dene istersen cnm
Sütle denedim de sütü hiç sevmedi içmiyor
Sevdiği meyveli olanından al yada meyve suyu
Daha yaşına girmemişti ben kakaolu süt içerken yeltendi uzattım baktım içiyor 😄
28 aylık olacak o gün bugündür pipeti bırakıp normal bardaktan su falan içmeye geçemedik 🫠
Canı istedi mi içiyor da suluk daha kolayına geliyor heralde çözemedim bende zorlamıyorum ne de olsa illaki bir gün bardakla içecek her şeyi 🙃
Evet doğru söylüyorsun ama şuan bi suluğu var ucu biberon gibi biraz eline verince etrafa çok su saçılıyor pipetli olsa o kadar olmazdı diye düşünüyorum
Pipetli bir suluk al canım heves edip içecektir
İnşallah alacağım çok teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌻😇
Pipeti suya daldır arka kısmını kapat parmağınla, pipetin içinde su kalsın, sonra pipeti ağzına koy parmağını kaldır pipetten ağzına su aksın o şekilde içinden bir şey çekince geldiğini fark eder sonra kendi çekmeye başlar bu bir yöntem
Sütle denedim bir kere ama sütü sevmemişti bir de pipete hiç merakı yok bazı içeceklerde denedim yine almadı
10 aylıkken başladı kızım kendi istedi azcık su koyup verdim öğrendi hemen iki çekmede
İnşallah bende alıştırırım bi gün 19 aylık olucak
Ben hiç hazır meyve suları falan vermemistim çocuğa 1 yaşından sonra ailemin yanına gitmiştim orda babam meyve suyu almış babam gösterdi kızım çekti içti öylede alıştı direk sıpa 🤣
Bende hiç almadım vermedim evde kendim yapıyorum ama pipete hiç merakı yok
2 tane aldım boş olanı verdim eline oynaya oynaya baktım çekmeye başladı sonra hemen dolu olanı tutturdum eline öyle alıştı
İnşallah bende alıştırabilirim ya şuanki suluk çok sıkıntı her yere dökülüyor
İşte dökmesin diye 2 tane almıştım
Kızım ve oğlum zor öğrendi ama küçüğüm 14 aylık geçen gün verdim direk içti şok oldum 😃
Ay hadi inşallah darısı bana daha bekliyorum 19 aylık olacak
Benim oğlan 2.5 - 3 yas arasi ogrendi bir iki denedim pipetten korktu sonra arkadaslarindaki suluklari gorunce hosuna gittik gerci iki tanesini kirdi 3.sulugumuzdayiz simdi
Benimkide öğrenir inşallah daha küçük ama olsun diğer su kabı az bi sallayınca her yere saçılıyor su ondan dolayı pipete alışmasını istiyorum aslında
Pipeti su dolu bi bardağa koydum, tepeden parmağımla kapattım, pipetin içi su dolu kalıyor ya. O şekilde pipeti ağzına götürdüm böyle böyle öğrendi. 1 yaşında pipetle içmeye başladı. Onun öncesinde 360 derece alıştırma bardağı kullandım.
Bunu bi deneyeyim bende bari şuan ki suluk çok dökülüyor sağa sola
360 derece bardak da alabilirsin, ben çok rahat ettim munchkin in aldım, hiç dökülme falan olmadı. normal bardağa alışması da kolay oldu . pipetle de elbet içer.
Aventin yeşil sulugu var 8 aylık mıydı çok hatrlamiyorum ama öğrenmişti hemen uğraşacak canım eline ver sulugu akiymayan olsa daha etkili çünkü akitani akıtarak oyuna vuruyor
Bende evdeki akıtan bişey olduğu için pipetli şeyler almak istiyorum da
Ben ilk oglmda kullandım için aynı aldm doğmadan hatta ek gıda için ayrı almıştım erken öğrenince o yeni duruyor bardaklada verin ilk oğlumda yaşında öğrendi ama şişeden bardakdan beceremiyodu zor ogrendi
Bardak ve şişeden içiyor ama pipeti hala çözemedi😄
1,489,176 soru
24,340,747 cevap
346,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın