0 oy
167 göst.
önce Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

Annem doğumdan sonra 1 hafta yanında kalırım dedi ama sonrasında anneni çağırallımmı 20 gün kalsın yanında tek kalma iyi olmaz dedi annem çalıştığı için 1 hafta kalabiliyor 

An annem 70 yaşında var başı gürültüyü kaldıranilen bir insan değil 

Birde yemeğini yapar büyük kızına bakar çamaşır aşar toplar evini toplar diyor 

Ama eminim ki ben ön ay emek yapıp yatak hazırlayacağım hergün birde üstüne bebek çok ağlıyo kız hiç yerinde durmuyo diye sinir olacak 

Ya annemi de kırmka istemiyorum yani bişey diyemedim eşime sorayım dedim de 

Sizce mantıklı mı 

8 Cevaplar

0 oy
önce (31,039 puan) tarafından

Mantıklı değil sen bu şekilde daha çok yorulursun tek olman daha az yorar bence

önce (167 puan) tarafından
+1

Banada öyle geliyor ama işte kırmak da istemedim en iyisi söylim benim kırılmamdan daha iyi

-Reklam-
0 oy
önce (560 puan) tarafından

Bence hiç mantıklı değil 70 yaşındaki insanın yapabildikleri sınırlıdır dinç bir insan değilse eğer. E bir de evde büyük çocuk da varmış yani sen 3 çocuğa bakacaksın gibi birşey olacak

Zaten gürültü kaldırabilen bir insan değil bi gün canım cicim olcaz diğer gün kızıma kızacak bağıracak sus yapma etme diye normal bir bağırmasıda yok onun 

Ben ona bağıramıcam kendi kendimi strese sokacam sonra ne gerek var 

Ha bakabilecek modda olsa bile genç insanlar varken neden yaşlı insanı yoralım ki

0 oy
önce (7,341 puan) tarafından

Bence de mantıklı değil dinç biri olsa elini işten işe atan biri olsa işine yarar iyi olur ama dediğin gibi olacaksa mantıklı değil. Sonradan hatırlayıp hatırlayıp sinir olacaksın üstelik 😀

Şimdiden olacakları tahmin edip sinir oluyorum zaten bence de kabul etmemek en mantıklısı

0 oy
önce (84 puan) tarafından

Anneannenı bılemem ama tecrubelerıme dayanarak şunu soyleyım bence tek basına insanın kafası da ruhu da rahat oluyo evet fızıksel olarak bıraz yoruluyosun ama dıger türlü bırı veya bırılerı olunca kafan da yoruluyo ruhun da fızıksel daha çok yoruluyosun ben öyle yasadım ve şuan kımseyı ıstemıyorum

Ben yanlızlığı seven biri değilim benim kafamı karıştıran da bu oldu ananem en azından yanımda bi büyük olur bişey yapmasa bile dursun düşğncesindeydim ama sonra biliyorum ki ananem için

Ocak seslerinden rahatsız olup çok kızıma bağıracak bende stres olacam eminim oyüzden reddetmek en iyisi

0 oy
önce (2,348 puan) tarafından

Zaten 1 hafta sana yeter toparlarsin o sırada dinlenirsin güzelce hiç gerek yok . Kendin yaparsın mis gibi yasliymis zaten bide onun stresine girme

Yani nasıl hizmet bekliyim ki ben bide o kadından benim hizmet etmem gerekirken 

0 oy
önce (5,680 puan) tarafından

Buyuk ihtimal sen ona bakarsın canım 

İşte buyuramazsin biseyde isteyemezsin 

Bence akil mantık işi değil 

İşte yemem zaten 70 yaşındaki kadına kalk yemek hap denir mi 

Vicdanım el vermez ben ananeme değişiklik olur düşğncesindeydim yapmasın bişey kafası dağılsım moduyla ama ben lohusa moduyla o çovukların sesini kaldıramıcak kesin ikimiz ayrı ayrı stresr olcaz 

0 oy
önce (2,980 puan) tarafından

Yok anne ben bir haftada toparlarım zaten anneanneme gerek yok hiç de bence. Yormayalım hiç çocukları kafası kaldırmaz filan de güzellikle. 

0 oy
önce (5,761 puan) tarafından

Valla gelmesin 70 yasinda kadin is yapsa da nasil beklenir ki o kadin kendine bakabiliyosa cok bile kendin yaparsin bacim bosver beni dogumda dimdazlak orrada biraktilar kaynanam ben bakamam dedi cikti annem ben calisiyorum dedi cikti stresten erken dogurdum bebeyi cocuk dogduktan sonra 2 gun hastanede 2 gun de evde annem kaldi 6 gun de kaynanam cagirdi ikisini de istemedim ama esim bana sormadan kabuk etmis o zamanlar yeni evliyim dilim de yok malum ses cikaramadim sonra evime geldim lohusaligimda da yalnizdim sonrada kimseye minnet etmedim esim gececi de calisti gunduzcu de 3 bucuk yasinda ne babanesine ne ananesine cok mecbur kalmadikca birakmadim onu da toplasan 3 kere birakmamisimdir simdi ikinci cocugum olsa doguma giderken bile cocugu da yanimda goturcem dogumdan sonra da ne kimseye giderim ne kimse gelsin esim destek olacak bana caresi yok 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 395 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nehir13 (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,996 cevap

336,439 kullanıcı