0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,133 puan) tarafından

12 Haziran'da sezeryan oldum bugün kontrole geldim doktor alttan ultrasonla muayene etti içinde sıvı birikmiş parça kalmış dedi hastaneye yatırdı 2 gün antibiyotik verip biriken sıvıyı boşaltmaya çalışacağız Çarşamba gününde kürtaj olucaksin dedi sütüm sezaryenden sonra geldi 2 defa saldım ondan sonra birden kesildi ne kadar sagsam da o CC bile çıkmadı doktor dedi içimde parça kaldığı için süt kesilmiş kürtajdan sonra geri düzelir dedi başına gelen var mı bu şekilde

3 Cevaplar

+1 oy
(12,185 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun kuzum hiç duymadım ama inşallah düzelir 🤍 bebeğin nasıl 🌼

(1,133 puan) tarafından

İyi çok şükür cuma günü taburcu olacak dedi doktor

-Reklam-
0 oy
(7,515 puan) tarafından

Doktor daha iyi bilir tabi geçmiş olsun sen stres yapma bebeğine odaklan sütün gelir merak etme. 

0 oy
tarafından

Ben yasadim canim korkma cok zor bi islem degil diger kurtaj gibi acili olmuyor beni hastaneye yatirmadilar dusuk yaptiran hap verdi iki tane dil alti gibi onunla dusmesini bekledik ilk once oyle de dusmeyince iki gun sonra kurtaj olarak cektiler 10-15 dk suruyor ciktim geldim eve sütümu falan etkilwnemisti benim.

tarafından

Ama o islemden sonra anamdan dogmus gibi rahatladim o sezaryen yerindeki agri yanma kasik agrisi kasilma ne varsa  kesildi oyle vucut rahatlayinca siskinlik gidince  sutte iyi geliyo.

(1,133 puan) tarafından

Benim kanamam 4 gün kesildi O kan içeride birikmiş sabahtandır 2 tane hap verdiler makattan koyacaksın dedi Rahmi yumuşatıp sivi boşaltılacak dedi çok stresliyim korkuyorum bir yandan İnşallah sıkıntısız geçer

tarafından

Kanaman oldu mu canim yoksa kurtaj mi ettiler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 395 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde miray_5454 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
6 cevap 447 göst.

Kategoriler

1,477,144 soru

24,178,953 cevap

336,239 kullanıcı

...