Oğlumun başına masaj yapıyordum baktım böyle parmak uçlarıma sert sert birşeyler değiyor önce yara sandım sonra bakınca kafasının ön tarafında Konak olduğunu gördüm. Bebekken de oluyordu yağlayıp temizliyordun ama sonra hiç olmadı. Şimdi yine olmuş. Yine aynı yöntemle yagladim temizledim banyo yaptım. Yine tekrarlar mı acaba? Bunun için bir şampuan vs bişey yok mu ya gidip alayım. Temizlerken anne buv buv diyip duruyordu telefon ile oyalayabildim.
aboo emosum.ne ara 2 yasinda oldu gii masaallah konak icin bebek yagi hatirliyom tek
Oldu valla. Hemen büyüdü kerata.
Çörekotu yağı vardı ondan sürdüm. Saçları da seyrek belki iyi gelir diye de çörekotu sürdüm. Umarım tekrarlamaz
Çocuğunuzun bir alerji durumu varsa o da tetikleyebilir. Kızımın süt ve yumurta alerjisi var 16. Aya giricez hala tekrar ediyor.
Öyle olsa vücudunda da göstermez miydi kendini. Daha 2 3 aylık iken yüzünden egzama olmuştu. Doktor bana hayvansal gıdalar tüketme demişti. Verdiği ilaçları kullanıp yüzündeki kızarıklık gidince yavaş yavaş tüketmeye başladım onları tekrar. Bir daha da olmadı yüzünden hiç.
1,476,541 soru
24,170,937 cevap
335,847 kullanıcı