0 oy
37 göst.
önce Diğer kategorisinde (18,750 puan) tarafından

Oğlumun başına masaj yapıyordum baktım böyle parmak uçlarıma sert sert birşeyler değiyor önce yara sandım sonra bakınca kafasının ön tarafında Konak olduğunu gördüm. Bebekken de oluyordu yağlayıp temizliyordun ama sonra hiç olmadı. Şimdi yine olmuş. Yine aynı yöntemle yagladim temizledim banyo yaptım. Yine tekrarlar mı acaba? Bunun için bir şampuan vs bişey yok mu ya gidip alayım. Temizlerken anne buv buv diyip duruyordu telefon ile oyalayabildim. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (163,537 puan) tarafından

aboo emosum.ne ara 2 yasinda oldu gii masaallah konak icin bebek yagi hatirliyom tek

önce (18,750 puan) tarafından

Oldu valla. Hemen büyüdü kerata. 

Çörekotu yağı vardı ondan sürdüm. Saçları da seyrek belki iyi gelir diye de çörekotu sürdüm. Umarım tekrarlamaz

-Reklam-
0 oy
önce (142 puan) tarafından

Çocuğunuzun bir alerji durumu varsa o da tetikleyebilir. Kızımın süt ve yumurta alerjisi var 16. Aya giricez hala tekrar ediyor. 

önce (18,750 puan) tarafından

Öyle olsa vücudunda da göstermez miydi kendini. Daha 2 3 aylık iken yüzünden egzama olmuştu. Doktor bana hayvansal gıdalar tüketme demişti. Verdiği ilaçları kullanıp yüzündeki kızarıklık gidince yavaş yavaş tüketmeye başladım onları tekrar. Bir daha da olmadı yüzünden hiç. 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 167 göst.
+1 oy
4 cevap 124 göst.
+1 oy
1 cevap 49 göst.
+1 oy
2 cevap 103 göst.
23 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (4,091 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,541 soru

24,170,937 cevap

335,847 kullanıcı

...