+1 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Kizlar oğlumun bacaklarında egzama oluyor sürekli iki farklı doktora götürdüm ama geçmiyor bir türlu 3 buçuk yaşında bildiğiniz egzamaya iyi gelen bir şey varmı acaba 

5 Cevaplar

+1 oy
(356 puan) tarafından

Hipokort veya locoderm ikisi ile atlattık biz 3 yıldır görmüyorum şükür ama bir hekim önerisi ile kullanın kortizonlu çünkü bitkisel hiç bişey uygulama benim bebeğimin en son kan suratında akmisti yani o derce etkisiz bitkiseller bide duş sonrasi losyonumuz vardı biz bir gecede kurtulduk

(101 puan) tarafından

Locoderm kullanıyorum ama gecirmiuo

(356 puan) tarafından

Kuzum bide duş sonu losyon var onuda al ikisi bir arada yani locodermden sonra duş sonra losyon tekrar locoderm acaba egzama değil mi bide o takıldı aklıma çünkü bu iki krem çok çok iyi

(101 puan) tarafından

İkiside var canım ozele de götürdüm devletede egzama.dedi ozman geçirmisti bu ikisi ama.simdi faydası olmadı anlamadm bende

(356 puan) tarafından

Valla çok geçmiş olsun bizde çok çektik çok üzülüyorum bebeklere egzama çok zor ya

-Reklam-
+1 oy
(4,350 puan) tarafından

Diyet uygulamanız gerekir gluten seker ve paketli gıdaları kesin süt ürünlerine de ara verin bunlar aşırı azdiriyor 

(101 puan) tarafından

Valla hazır gıda şeyleri cok tüketiyor ya ondan sanırım doktor da öyle soylemisti

(4,350 puan) tarafından

Benim kuzenimin de öyleydi tirnak dipleri bile soyulup kaniyordu en son tırnakları düşmeye başlayınca bu diyeti yapıp toparladilar

+1 oy
(5,158 puan) tarafından

Egzama çok lanet birşey canim geçmiyor bende de 2 senedir çıktı deli oluyorum. İlkbahar ve yaz gelince daha beter oluyorum. İyi bir cildiye doktoruna git kortizonlu krem veriyorlar ama tek kremle geçmez, kullandığın şampuan sabunda vermesi lazım. 

(101 puan) tarafından

Özele götürmüştum iyi bir doktor verdi krem ozman geçirmişti ama yine yeniledi bu sefer onlar gecirmedi

(5,158 puan) tarafından

Benimde şuan geçti ama mesela domates yedim elimi deterjana koydum yine başladı, bana doktorum özel sabun ve nemlendirici de verdi. Beslenmeye de özen gostermek lazım kızartmalar da domatesden uzak durmak gerekiyor. Yine gitmelisin canim vucud o ilaca tepki vermiyordur 

+1 oy
(570 puan) tarafından

Anne sütü kesinlikle çok iyi geliyor 

(101 puan) tarafından

Sütumu mu sürmem gerekiyo vucuduna 

(570 puan) tarafından

Neresi kaşınıyorum sür her gün uygula

+1 oy
(383 puan) tarafından

O egzamadan ilk zamanlar doğduğunda cok çektim cildiye götürdüm bana bir ilaç verdi 1 haftada geçti artık pek çıkmıyor çıkarsa o keremden sürüyorum hemen geçiriyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 230 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
29 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,735 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,721 soru

24,173,317 cevap

335,969 kullanıcı