0 oy
928 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (44 puan) tarafından

Kızlar çok kötüyüm ya oğlum çamaşır suyu içti ama büyük ihtimalle bir yudum zaten hemen ağladı kusmaya çalıştı acile getirdim muane kan tahlili röntgen falan çektiler birşey yok ama boğazi biraz kötü şuan hiç bir şey yedirmiyorlar yatış yapıldı 24 saat takip serum veriliyor ama çok üzülüyorum yemek görünce ağladı yemek istedi ama izin yoktu o kadar üzüldüm ki bir anlık dalgınlığım yüzünden oldu kendimi çok kötü hissediyorum keşke elim kırılsaydi da bırakmasaydim oraya dedim dua edin lütfen ciddi birşey olmasın iyi olsun biran önce 😔😔😔

25 Cevaplar

+1 oy
önce (4,443 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim

önce (44 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,710 puan) tarafından

Öle deme olacağı varmış Rabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun canım benim 

Teşekkür ederim çok şükür gerçekten daha kötü olabilirdi bugün biraz daha iyi birşeyler yedirdim öğlen taburcu olabiliriz 

önce (1,710 puan) tarafından

Daha da iyi olur inşallah iyi düşün

0 oy
önce (25,310 puan) tarafından

Küçükken kardeşimde içmişti bir kaç gün boğazları tahriş olur ağrır inşallah çok içmemiştir

Günü geçen cuma verdi Dr 

önce (496 puan) tarafından

Bugun benim baski ypiyor anlmadm niye ya ara ara baski sanci geliyor

O bende bayadir var aşko ya Dr a bu sebepten öne çekelim dedim bebek iri çok normal başka sorun gözükmüyor dedi 30 da başladı 33 den sonra şiddetlendi 35 den sonra da baya dayanılmaz olmaya başladı 

önce (496 puan) tarafından

Hiii yani dogum sancisi degildir demi canim 

Bilmiyorum canım da benim önce sancı çıktı sonra durdurdular ama devam etti baskılar bana bebek iri diye dediler senin günün daha yakın benden kontrollerde nct bakılmıyor mu

0 oy
önce (2,791 puan) tarafından

Tedbir amaçlı 24 saat tutuyorlar. Instagram'da birinde görmüştüm bir şey olmaz merak etme. Canım ne kadar önlem alırsan al yapacaklarını yapıyorlar. Benimki 2 yaşındayken koca damacanayi tezgahın oraya çekmiş ona nasıl tırmanmış bilmiyorum. Ordan tezgaha çıkıp ordan da derin dondurucunun üstünden pil alıp yemeye çalışırken yakaladım 

Ayy çok yaramazlar gerçekten Allah tüm çocukları kaza belalardan korusun gerçekten çok zor şükür şuan iyi taburcu olduk 

0 oy
önce (3,297 puan) tarafından

Gecmis olsun. Insallah cabuk toparlanir. Bende kucukken icmistim.

Teşekkür ederim şükür iyi taburcu olduk 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 267 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,539 soru

24,170,906 cevap