0 oy
760 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (44 puan) tarafından

Kızlar çok kötüyüm ya oğlum çamaşır suyu içti ama büyük ihtimalle bir yudum zaten hemen ağladı kusmaya çalıştı acile getirdim muane kan tahlili röntgen falan çektiler birşey yok ama boğazi biraz kötü şuan hiç bir şey yedirmiyorlar yatış yapıldı 24 saat takip serum veriliyor ama çok üzülüyorum yemek görünce ağladı yemek istedi ama izin yoktu o kadar üzüldüm ki bir anlık dalgınlığım yüzünden oldu kendimi çok kötü hissediyorum keşke elim kırılsaydi da bırakmasaydim oraya dedim dua edin lütfen ciddi birşey olmasın iyi olsun biran önce 😔😔😔

23 Cevaplar

+1 oy
önce (4,423 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim

-Reklam-
+1 oy
önce (1,710 puan) tarafından

Öle deme olacağı varmış Rabbim beterinden korusun çok geçmiş olsun canım benim 

0 oy
önce (25,189 puan) tarafından

Küçükken kardeşimde içmişti bir kaç gün boğazları tahriş olur ağrır inşallah çok içmemiştir

önce (494 puan) tarafından

Nurr kontrole gitmedin mii

Dün gittim canım ama benim Uşak gelmiyor daha aynı doguramadik senle 🤣🤣

E sezerryan dehilmi kiz nasl gun vermiyo

Kız gün verdi ya 7 Ekim sadece öne çekelim dedim onuda program dolu diye kabul etmedi başka Dr a git istersen dedi bende kontrol olduğum Dr dışında istemiyorum diye dediği tarihi kabul ettim 

Günü geçen cuma verdi Dr 

Bugun benim baski ypiyor anlmadm niye ya ara ara baski sanci geliyor

O bende bayadir var aşko ya Dr a bu sebepten öne çekelim dedim bebek iri çok normal başka sorun gözükmüyor dedi 30 da başladı 33 den sonra şiddetlendi 35 den sonra da baya dayanılmaz olmaya başladı 

Hiii yani dogum sancisi degildir demi canim 

Bilmiyorum canım da benim önce sancı çıktı sonra durdurdular ama devam etti baskılar bana bebek iri diye dediler senin günün daha yakın benden kontrollerde nct bakılmıyor mu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 266 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,406 soru

24,168,757 cevap

335,759 kullanıcı

...