0 oy
398 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızlar mrb sorumludur su esimle mutluyuz cok sukur ama arkadası evlilik için Bi kız arıyor ve bana boyna söylüyor  benmde fazla arkadas çevrem yok bakamıyorum  ve darıloyor  bu durumda napim   oda haklı evlenmek  istiyor artık ne diyim napim

14 Cevaplar

+2 oy
önce (30,913 puan) tarafından

Kimsenin çöpçatanlığını yapma bi sorun olursa kabak senin başına patlar 

önce (856 puan) tarafından
+1

Bloğu okurken yüksek sesle aynı şeyi düşündüm

-Reklam-
+2 oy
önce (8,099 puan) tarafından

Valla kardeşinde olsa evlilik işine karışılmaz. İyi olur kötü olur senden bilinir. 

+2 oy
önce (2,927 puan) tarafından

Canım bu devirde arkadaşın olsa bile kimseye aracı olmaya gelmez boşver. Ona da bu şekilde söyleyebilirsin benim arkadaş çevremde kimse yok bana umut bağlama diye. 

+2 oy
önce (24,447 puan) tarafından

Kendi çöpünü kendin çat derdim 

+2 oy
önce (10,197 puan) tarafından

Değil kocamın arkadaşı babamın oğlu için kimseye bakmamda söylememde iyi olur Allah'tan kötü olur benden bilinir 

önce (4 puan) tarafından

Oyle tabiki kendide bulamıyor  işte ne diceksin  bu devirde evlenen kızda yok  yok  yani ama var Bi kız da arabasına evine duskun  hastalasansa  misal bakmaz bile mala duskun  olmaz dedik hayır gelmez anlamıyor illa o değilde Baska kız  bulun diyor 

+2 oy
önce (1,717 puan) tarafından

Ay küserse küssün kmseye kefil olma iyi olurlar sendn bilmezlerde kötü olurlar senden bilirler sakıncalı bu işler uzak dur bacım kmseye kefil olma ben bulamam kimseye kefil.olamam ya iyi olr ya kötü biri sorun yaşarsın sıknti olur de benim çevremde yok hem öle birileri de ben asla karışmam mesela beni ilgilendirmez derim.ceklrm kenara

önce (4 puan) tarafından

Doğrudur  vala suanda karışmıyorum  tabiki kız da yok  bulamadım dedim evlencek  ayyy sinir oldum aynı helin  le mustafa gibi ne öyle dedim   darıldı bende umursamaz oldum  bahane cnm 

önce (1,717 puan) tarafından

Vallahi benim annem karıştı böyle bir şeye yeğenine bir komşuları mı diyeyim akrabaları yine birini ayarladık sorun yaşadılar ve bizimkiler kötü oldu Annem kötü oldu ara yerde en iyisi bu işlerde uzak durmak şu an mesela yine birilerini birilerini ayarlasak mı diye düşünüyoruz ama vazgeçiyoruz çünkü dediğim gibi iyi olurlar bilmezler kötü olurlar senden bilirler kendin bul de kendisi bulsun bu zamana kadar o bulamamış sen mi bulacaksın bacım boş versene ya

önce (4 puan) tarafından

Aynn vala doğrudur 

0 oy
önce (25,700 puan) tarafından

Kendi bulamıyorsa ben nasıl bulayım karı Bankası mıyım ben bunda alincak darilcak bişey yok kısmet bu işler kendi kısmetini kendi kovalasin 

önce (4 puan) tarafından

Aynen  vala  Seda bacı değilim ki ayol😄😄

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Neresi haklı sen ona kız bulmak zorunda mısın aklı kit değilse kendine bulsun

önce (4 puan) tarafından

Oyle memleket te kız kalmamıs Seda bacı sandı 😆😆

0 oy
önce (1,702 puan) tarafından

Bekarlık sultanlıktır de 🤐🤐🤐

önce (4 puan) tarafından

Aynen    dedim vala  suanda kendi arıyor  bilmiyorum  hiç de haberim yokk 

0 oy
önce (2,777 puan) tarafından

Keşke böyle istek üzerine olsa

önce (4 puan) tarafından

Aynen   vala ben nerden buljm  gidim kolundanmı  tutu verim 😁😁 varsa  öyle hayırlı biri helal suti emmiş biri cıkar niyetinde   varsa yani  kız bulırsa  yalan yok iyi yere  gidecek  ayrı evde duracak dairesi  var  işide  iyi  birlik durmamak yani  yeterki  bulsun  yani seyre bakıcam

0 oy
önce (6,498 puan) tarafından

Yapma bence en yakın arkadaşım süt abimle evlendi sonuç halamın gelini oldu ama ben arkadaşımdan oldum 

önce (4 puan) tarafından

Anladım   aynen 

0 oy
önce (215 puan) tarafından

İnan bana başkasından israrla bana evlenecek birini bul diye kişiler sıkıntılı insanlardır. Hep öyle gördüm. İlla kötü bir huyu ya da kusuru vardır. 

önce (4 puan) tarafından

Vala doğru okadar haklısın ki vala  ne bilim işte 

0 oy
önce (8,384 puan) tarafından

Bu şekilde yaklaşanlara bu tarz şeyleri sevmiyorum herkes kendi bulsun diyorum. 

önce (4 puan) tarafından

Ayn cok doğru 

0 oy
önce (2,288 puan) tarafından

Kız iyi olursa Allah razı olsun derler kötü olunca Allah belasini versin bunu nereden buldu getirdi derler o yüzden karışma sen

önce (4 puan) tarafından

Aynn dogrudur

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 200 göst.
26 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 209 göst.