+1 oy
162 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (70 puan) tarafından

Bir ilişkim vardı ailem ogrenseydi kötü noktalara gidecekti gorucuyu kabul ettim kapalı istediğini öğrenince kapandım geldiler tam kapali da değilim örtü takıyoruz ama boynumuz açık pantolon vs giyiyoruz ama isteyerek kapanmadim asla kapandigim günden beri kendimi begenemedim huzur bulamadım ben açıkken bile saçlarımı toplamaz salardim kendimi begenemiyorum elhamdülillah Müslümanlığın yaşamaya devam ediyorum eşimle bu konuyu nasıl konuşabilirim beni olduğum gibi kabul etmesini isterim bı anlık cahillikten yaptım ama şuan pişmanım evin içinde kayinbabam pantolona da izin vermiyor etek giyiyoruz hep mutsuz özgüvensiz hissediyorum açık kapalı halime bakıyorum açık halim daha güzel görünüyor yaparım dedim ama zamanla daha mutsuz hissettirdi bana

4 Cevaplar

+1 oy
önce (8,355 puan) tarafından

Tek merak ettiğim şey geride kalan çocuğa ne oldu gerçekten çocuğa çok üzüldüm .

önce (70 puan) tarafından

Açık fotoğraflarımı atmazsam aileme konuşmalarımızı göstermekle tehtit etti

önce (8,355 puan) tarafından

Bu şekilde yazsan daha iyi olurdu.Ama sırf bu yüzden de hemen görücüyü kabul etmek mantıklı gelmedi bana.

Ailem baskiciydi baskıcı ailede buyuyen anlar beni

-Reklam-
0 oy
önce (26,429 puan) tarafından

Şuan evli misin yani onu anlayamadım neden içinden gelmeyen bir evlilik yaptın birisi için kapanmak zaten saçma olmuş kendi içinden gelmiyosa baştan diyecektin ben böyleyim istemiyorsanız gelmeyin diye

0 oy
önce (4,986 puan) tarafından

bu senin kararın evet ama maalesef baştan yanlış yapmışsın. 

kayınpederin ne giydiğine karışamaz.ha onun evindeyseniz onun kuralları geçerlidir. zaten seni öyle gördükleri için gelin olarak aldıkları için öyle görmeye de devam etmek isterler

ha tabii ki senin kararın, mutluluğun daha önemli ama bunun için gerekli şartları eşin sana sağlamalı

0 oy
önce (1,831 puan) tarafından

Baskasinin istemesiyle olacak is degil bu.

Beden senin bedenin karar senin kararin olmali.

Dini yükümlülükler kişiyle Allah arasında olur.

Keske görücü usulüyle evlenirken ben böyleyim kabul edersen olur diyebilseydin.

Neden kendi isteklerinizi görmezden geliyosunuz anlamıyorum gerçekten.

Sen onu degil o seni oyle kabul etmeliydi.

önce (4,978 puan) tarafından

Burda sorun şu ki. Adam kapat başını dememiş . Daha onlar gelmeden kapatmış sırf kabul etsin diye 

Çok tuhaf bir durum .

babası kapalı istiyordu eşimde öyle  bende duyunca kapandım o an onlar geldi şansa benimde başka şansım yoktu ogreneceklerdi iliskimi kabul ettim oldu bitti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
7 cevap 335 göst.

Kategoriler

1,472,494 soru

24,111,980 cevap

333,005 kullanıcı

...