+1 oy
742 göst.
önce Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından

Nolur kendinizi benim yerime koyun

Benim kötü hiç bir zamanimda yanimda olmadı eltim hatta dedem vefat etti mesaj dahi atmadı 1 senedir benimle konuşmuyor sebebini asla bilmiyorum benim olduğum ortamda bulunmaz ben varım diye bir yere gitmez durumlarımı görmez 

Konuya geliyorum kızı benim evin yakınında liseye başladı yurtta kalıyor bugün beni aradı yenge babam gelene kadar ( 4 saat) sende kalabilir miyim diye ben gerçektende evde değildim ama evde olsaydım gelmesini istemedim çünkü oda bir senedir benimle konuşmuyor oda durumlarımı görmez 

Kendinizi benim yerime koyun ve cidden doğruyu söyleyin siz olsanız kabul eder misiniz eltinizin kızını evinize 

28 Cevaplar

+18 oy
önce (4,060 puan) tarafından

Hic tereddüt dahil etmeden alirdim senin yerine koydum kendime vicdan varya işte o herkeste yok

-Reklam-
+5 oy
önce (3,548 puan) tarafından

Ben almam işine geldıklerı gıbı davrananlara kapım acık degıl

önce (3,548 puan) tarafından

Benım eltı huzurumun ıcıne sıctı bıraktı ama cocukları kucuk onların bı sucu olmadıgı ıcın normal davranıyorum onlara ama senın eltının kızıda fena o yuzden almam

+4 oy
önce (25,152 puan) tarafından

Misafir sonuçta herkes kendi yaptığından utansın der ben gel derdim 

önce (346 puan) tarafından

Bugün gerçektende evde değilim ha diyince de gidebilecek bir yerde değilim 

önce (25,152 puan) tarafından

O ayrı canım evde olsam da kabul etmezdim dediğin için ben fikrimi söyledim 

önce (807 puan) tarafından

yatili kimse istenmez kendi ccklarima zor bakiyorumda arayip sana soyledigine gore demek cocugun ne sucu var seni yakin gormus aramis bi parkda cagede falanda bekleyenilirdi neticede. 4 saat gelmis gelmemis nolcakki evde degilsen zaten ay canim yaa uzaktayim suan evde degilim falan derdim. ama evdeysemde istememzlik yaomazdim

önce (346 puan) tarafından

Ona o aklı veren annesidir çocuk da bana soğuk davranıyor benimle konuşmazdı hatta bebeğime karşı da öyle oynamak için ugrasirdi ama oynamazdi kendini eve kitlerdi kızım ağlardı umurunda olmazdı yani onlar hiç bir şekilde bizimle olmazdı zor zamanı olunca beni arıyor bana faydasi olmamış insana ben fayda olmak istemem ki ben o küçükken hastanelere götürdüm evimde yatılı kaldı hatta annesi kusmeden önce bende kalmıştı annesine söylerken duydum anne bir daha yengemde kalmam ya sürekli yemek yiyelim diye birşeyler hazırlıyor demişti bakın kalmama sebebine sonuç da bu işte yani ben hep yanlarında oldum ama onlar aslaaa yanımda olmadı 

+4 oy
önce (2,193 puan) tarafından

Etmezdim ben .

+3 oy
önce (1,135 puan) tarafından

Eltinin kızı olabilir. Eltinle sorunların olabilir. Ama unutma aynı zamanda eşinin yeğeni. Ben olsaydım alırdım. 13-14 yaşında çocuk halâ. Annesinin dolduruşuna gelmiştir belki ama sonuçta çocuk

+2 oy
önce (1,325 puan) tarafından

Ben de olsam 4 saat kabul ederdim 

+2 oy
önce (1,471 puan) tarafından

Evde olsam 4 saatlikmiş zaten kabul ederdim benzeri şeyi yaşadım ve kabul ettim hemde bikaç kere kabul ettim Bi kere de değil.. Derdin eltinle çocuğun suçu ne.. 

+2 oy
önce (1,606 puan) tarafından

Bende eltimle konuşmuyorum ama kızıyla sıkıntımız yok istediği zaman bize gelir çok güzel vakit Geçiririz 

+2 oy
önce (24,370 puan) tarafından

Anasını asla etmem ama kızı ederim 

+2 oy
önce (6,362 puan) tarafından

Senin sorunun eltinle ben olsam alırdım evime 

+2 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Liseye başlayan bi birey akıl balik olmuştur, işi düşünce mi yengesi oldun o da anasının davasını güdüyor demekki

+2 oy
önce (3,448 puan) tarafından

Almazdım kimse kusura bakmasın. Herkes ne ektiyse onu biçer

+2 oy
önce (1,680 puan) tarafından

Yahu bende uzun sure kalacak sandim insanlik namina da mi alamazsiniz bu ne kin cocugun sucu ne 

+2 oy
önce (3,301 puan) tarafından

Kesinlikle alırdım o bir genç kız sonuçta benimde kızım var bugün sana yarın bana siz bir iyilik yaparsınız yarın başkası sana yapar yazık kıza ya 

+2 oy
önce (11,501 puan) tarafından

Ben alırdım ya. Annesi ne yaparsa yapsın çocuğun bir suçu yok olsa da çocuk daha o. Vicdan merhamet sahibi biriyim başıma da ne gelirse bundan gelir gerçi 

+2 oy
önce (771 puan) tarafından

Ben de sandım lise boyu sende kalıp okuyacak. Kız 4 saatten ne olur? 14-15 yaşında çocuğu mu zorsundun? Ben olsam alır eve, bir de yedirir içirir gönderirdim ki eğerhata gerçekten eltimdeyse insanlığımı görsün de mahçup olsun. Ayrıca 14-15 yaşında ergen senin durumlarını ne yapsın? Arkadaşlarına bakmaktan sana sıra gelmez. Durumuma bakıyor mu bakmıyor mu diye takip ediyorsan ben senin o durumları onlara nispet olsun diye paylaştığını düşünürüm

+1 oy
önce (5,338 puan) tarafından

Genç kız yani bilemedim 4 saat dışarda takılmaya çalışacağına evimde dursun. Konuşmamak durumlarıma bakmamak dışında kötü bi hareketini görmediysem alırdım.

+1 oy
önce (23,416 puan) tarafından

Kabul ederdim. Nolcak küçük çocuk. 4 saatten ne olacak 

+1 oy
önce (5,811 puan) tarafından

anası kim olursa olsun liseye giden kişi çocuktur. bir insan için de anası her zaman haklıdır, zaten daha aklı da ermez öyle şeylere. tamam dışarıdaymışsın ama evde olsam da almam diyorsun, liseye giden bir kızı dışarıda bırakmazdım ben, kim olursa olsun. erkek olsa hadi gezsin tozsun derim ama bir kızı asla dışarıda bırakmam.

bi debeni  evim olduğu kadar amcasının da evi. 

0 oy
önce (4,902 puan) tarafından

Alirdim niye alamyim, eltinle sorunun, cocuklarla değil 

Ayrica bende durumlara hemen hemen hiç bakmıyorum, bu kusmek icin cok sacma bir sebep yani

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 570 göst.
0 oy
18 cevap 1,106 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu