+1 oy
703 göst.
önce Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından

Nolur kendinizi benim yerime koyun

Benim kötü hiç bir zamanimda yanimda olmadı eltim hatta dedem vefat etti mesaj dahi atmadı 1 senedir benimle konuşmuyor sebebini asla bilmiyorum benim olduğum ortamda bulunmaz ben varım diye bir yere gitmez durumlarımı görmez 

Konuya geliyorum kızı benim evin yakınında liseye başladı yurtta kalıyor bugün beni aradı yenge babam gelene kadar ( 4 saat) sende kalabilir miyim diye ben gerçektende evde değildim ama evde olsaydım gelmesini istemedim çünkü oda bir senedir benimle konuşmuyor oda durumlarımı görmez 

Kendinizi benim yerime koyun ve cidden doğruyu söyleyin siz olsanız kabul eder misiniz eltinizin kızını evinize 

28 Cevaplar

0 oy
önce (806 puan) tarafından

15 yaşındaki bi çocuğa karşı bile kin besliyorsunuz belki farkında değilsiniz bu durumu ayrıca 15 yaşında bi kızı annesinin hatası yüzünden yargılamanız çok gaddarca kendimi sizin yerinize koyuyorum ve diyorum ki benim vicdanım var meselemi çocuk üzerinden halledip kin gütmem

-Reklam-
0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

O kızın suçu ne

0 oy
önce (8,072 puan) tarafından

Evet alırdım ben. 

0 oy
önce (54,185 puan) tarafından

o günlük yüzüm tutmaz kabul ederdim ama surekli istemezdim 

0 oy
önce (2,324 puan) tarafından

Alırdım 4 saat öğrenci ve kız çocuğu liseye gidiyor çok da sağlıklı düşünecek yaşta değil annesinden banane derdim

0 oy
önce (1,950 puan) tarafından

Alırdım tabikide 4 sat bende sandım liseyi okurken sende kalacak bsta oyle yazacaksin sandım genç kız kaynın alacak sorunun yoksa niye çocuğun suçu ne bizde kimler kalmadı annemin kaç yeğeni dersaneye giderken calisrken babamın kaç yeğeni saatlik de değil eşim bile ilk oyle gördüm okurken halamın eşi evinde istememiş Staj için   babam bize getirmisti 😂😁 hiç bilmeyiz annesini falan öyle akraba ama babamda çok vicdanlı terasda odamız vardı orda kaldı  eltin utansın ben olsam iyiyse kız sonuçta yeğeni eşinin agirlardm güzelce insanlık görsünler   

önce (346 puan) tarafından

Benim dün evde olduğuma inanmamış eşimi arıyorlar akşam nerdesin sen diye siz düşünün gerisini

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Bu büyüklerin kavgasına çocukları dahil eden zihniyeti anlamiyorum ve vicdanlı olduklarını düşünmüyorum o daha Ergen elbette annesinin doldurusuna gelmiştir siz büyüklük gösterip alacaktiniz eve unutmayın sizde çocuk yetistiriyorsunuz hiçbir zaman kin ve öfke öğretmeyin tam aksine büyüklerin kavgalarına yaptıklarına dahil olmamasını ve haksız olan Kendi anne babası dahi olsa haklı tarafı tutmasını ogretin 

0 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Cocuk bu alirim düşmanım olsada alırım böyle safim

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 570 göst.
0 oy
18 cevap 1,106 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu