0 oy
685 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,892 puan) tarafından

Kızlar kızım 2.5 yaşında 27 haftalık da hamileyim bu zamana kadar hiç destek de görmedim tek başıma büyüttüm neyse kaynanamla evimiz çok yakın bu zamana kadar hiç kızımı kaynanamgile bırakmadım eşim bırak kalsın filan dedi ama istemiyorum dedim çünkü güvenemiyorum kaynanam aşırı rahat biri konu komşu gezer dün de kontrole gidecektim bebekte sıkıntı olduğunu söyleyince başka hastaneye gitmeye karar vermiştik neyse eşim dedi neyle karşılacagiz işimiz ne kadar sürecek bilmiyoruz anneme bırakalım bende istemesem de tamam dedim sabah 10 da bıraktık gittiğimiz doktor başka şehir de olduğu için işlerimiz uzun sürdü ama benim içim hiç rahat değildi aklım sürekli kızım da kaldı acaba nasıl ne yapıyor mutlu mu diye düşündüm durdum neyse akşam 6 gibi geldik çocugun üstü başı kirin içinde sabah bıraktığım kıyafetlerle duruyor zibini desen dışarda perişan halde ortada geziyordu o halini görünce çok üzüldüm yedek kıyafette koydum hiç değiştirmemiş komşu halı yıkıyormuş onun yanına götürmüş suyun içinde oynamış kaynanamgilin orası da serin oluyor kendisi de pasaklı biri zaten evine hiç bakmaz her yer berbat haldedir şimdi bana diyorlar çocuk burada kalsın siz olsanız ne yapardınız bir daha bırakır mıydınız 

36 Cevaplar

0 oy
önce (3,524 puan) tarafından

Ben gonderiyorum yanında kıyafet de koyarım yeri geliyor benden daha pimpirikli davranıyor üstü başı kirlenmesin yemegini yesin diye bnde önce evham yapıyordum ama şimdi gönderdiğim de aklım kalmıyor, ha senin ki gbi üstü başı pislik içinde tenezzül edip kıyafet olduğu halde değişmemiş olsa ben bidaha birakmazdim 

önce (1,892 puan) tarafından

Sadece pantolununu değiştirmiş diğer kıyafetleri duruyordu bide kızım kendi yemeği sever başkasına yedirmez o yüzden kıyafet de fazla koydum ki ne olur ne olmaz diye 

-Reklam-
0 oy
önce (654 puan) tarafından

Küçükken bizde böyle büyüdük 😁 saldım çayıra mevlam kayira misali alıştıkları için bu şekilde devam etmiş ama unuttuğu birşey var artık devir eski devir değil maalesef. Üzerini kirli birakmasi vs dert değil de ben güvenemiyorsam birakamam. Kaynanamlar 6. Katta oturuyor kaç kere oğlumu kalmaya istedi izin vermedik çünkü çocuk bu ne olacağı belli olmaz önce tedbir sonra taktir demiş peygamber efendimiz 

Evet kaynanam çok rahat umursamaz biri kendi çocuklarını da o sekilde yetiştirmiş insanın içi rahat etmeyince bırakmak istemiyor 

0 oy
önce (14,713 puan) tarafından

O durumda bırakmam 

Benimki çok iyi bakıyor paket gıda konusunda çok katıyım vermez verdirtmez kızım çok kalırdı 

Oğlumu tek büyüttüm zor bebektı sütten keserken kaldı ilk defa 

Öyle baksa bende bırakırım yapma dediğim ne varsa tersini yapar bide ben yapmadım diye yalan söyler 

önce (14,713 puan) tarafından

Yok çok mecbur kalmadıkça bırakmayın içinize sınmıyor 

Hayırlı doğumlar nasip etsin 

Çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Bende asla bırakmam eşim söyler bırak diye ama yapamıyorum genç aslında 47 yaşında ama bir altını bile değiştirmiyor kendini çok beğenmiş 

Ama annemlere bırakırım annem gözü gibi bakar benim oğlum da anneme çok düşkündür 

Benim kız da anneme çok düşkün 8 gün bıraktım anneme ben hastane de yatmak zorunda kaldım her dakika görüntülü aradım sordum çiçek gibi baktı 

0 oy
önce (108 puan) tarafından

Öz kaynanam olmadığı için uveyede asla birakmam  bir defa benim evime gemeyen kadına kızımı da emanet etmemm 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Bende kendim büyüttüm canım hiç kalmaya bırakmadım hasta oldum ateslendim yine de bırakmadım çocuğumu şöyle bir düşünüyorum da ne kadar iyi anneleriz ne anneler var biravo bize ne olursa olsun ilk çocuğum gelir bende hamileyim ikinciye hep yanımda kızım çünkü benim baktığım ozendigim peşinde koştuğum kadar kimse bakamaz düşüncesindeyim İçine sinmiyorsa bırakma anneler herşeyi hisseder ben güveniyorum ama yinede rabbim elden ayaktan düşürmesin ben bakarım çocuğuma 

Yok canım kimse anne gibi bakamiyor yani bakan illaki vardır da bende o şans yok dün onu anladım kendi annem de benim gibi bakar ama kaynanama ilk defa bıraktım tek torun olmasına rağmen çocuk perişan haldeydi 

0 oy
önce (24,356 puan) tarafından

Bütün bunlar yaşanmasa da bırakmam gece yatıya asla 

Benimki güzel bakar hakkını yiyeyem ama bir çocuğun yeri anasının yanıdır bitti 

Eşine de ben olsam gösterirdim bir bak şu haline diye hadi kiri bile geçtim ama çocuk ıslak kiyafetle durmaz durmamali 

Yatıya asla kalamaz zaten izin vermem de ben geldiğimde kıyafeti kuruydu sadece pantolununu değiştirmiş diğer kıyafetleri koyduğum gibi duruyordu eşim de gördü kendisi memnundu çünkü ne güzel bakmışlar işte dedi 

0 oy
önce (2,875 puan) tarafından

Geçenlerde merdivenden duydum hastaneye gidecektim o agrılı ayagınla tekerlekli sandalyede kızımıza aldım röntgeni giddim röntgeni teknisyeni az tut sunu cekilim alıcam  geri dedi  ..hc b komşuya bırakmadım 2 saatlikde olsa...ana kokusu der eskiler yanımda dursunlar ac yada tok yanımda olsun diyorum hep

0 oy
önce (2,765 puan) tarafından

Mecbur kalmadıkça birakmayi tercih etmem.

0 oy
önce (3,448 puan) tarafından

Benimki de aynı o yüzden ne ben ne de eşim asla bırakmayız. Kendi oğlu güvenip bırakmaz benden önce

0 oy
önce (7,195 puan) tarafından

Kaynanam ver kızı parka götüreyim dedi vermedim. Allah korusun mecbur olmadıkça bırakmam

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Ben oğlumu 10 aylıkken bıraktım kaynanama oda çalışıyorum die sabah götürüp akşam iş çıkışı alıyordum kaynanam rahatsız gözleri fazla görmez ama kor gibide değil ona rağmen çok güzel baktı ilgilendi bezini degistiriyordu yemeğini yediriyordu ilk baş çok endişe ettim bakamaz birşey olur araba çarpar die çok korkuyordum ama Allah razı olsun çok ilgilendi çok güzelde baktı bazen işletim olur bakar canımın canı der oğluma o yüzden gözü kapalı güvenirim kaynanama ama senin kaynanan gibi kaynanam olsaydı birakmazdim sanırım üst değiştirmek zor birşey değil hasta olabilir ıslak birakmissa üstünü benim oğlum üstüne 1 damla su döksün kaynanam atletine kadar herşeyi çıkarır yeniden girdirir hasta olur die korkar ama bir daha bırakma bence  yanında götür yada güvendigin kişiye bırak aklın kalmasin

0 oy
önce (54,185 puan) tarafından

o suds oynayip islanmistir o cocuk yazik gunah ya bu erkeklerinde annelerine bu guvenleri beni sinir ediyor birakma bir daha

Sadece pantolununu değiştirmiş ama zibinini filan bırakmış geldiğim de zibinini dışarıdaydi sanırım kurusun diye öyle bırakmış bide havalar suyla oynayacak kadar sıcak değil ki tamam o gün gunesliydi ama güneşe aldanmamak lazım eşime kalsa ne güzel bakmış 

0 oy
önce (2,285 puan) tarafından

İkinci evliliğim ilk kaynanama gözü kapalı emanet ediyordum çok ustune titredi cocuklarin üstüne benden bile fazla düşünür çok pimpirpikliydi 

Ama şimdiki kaynanama emanet etmem bakamaz çünkü 

0 oy
önce (1,130 puan) tarafından

Asla bırakmam bir daha. 

0 oy
önce (1,308 puan) tarafından

Yani için rahat etmiyorsa bırakma. Ben çalışıyordum 2 buçuk yaşında oğlumu biraktim 2 yıl oğluma baktı ama benim o konuda gözüm arkada hiç kalmadi. Çünkü mükemmel baktı oğluma. Kendisi ile ne kadar anlaşmazliklarimiz olsa da sevemesem de bana yaptığı en büyük iyilik bu oldu diyebilirim çünkü cidden bu konuda hakkını yiyemem. Meyve tabağından tutun,hergün çorbasına ekstra yemeklerine kadar ilgilendi. Hastalığında saatlerce ayağında salladı kadincagiz Allah var ,anne okulda öğrencilerini bırakamaz ki sana ciciler alacak mamalar alacak derdi hep. Bende her oğlumu almaya gittiğimde elim boş gitmezdim şeker çikolata oyuncak hep alıp giderdim. Annem bana biseyler alacak diye oğlum orada beklerdi akşamın gelmesini

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 369 göst.
+1 oy
3 cevap 190 göst.
16 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifciks (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 320 göst.
28 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Shirelizade (483 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 102 göst.

Kategoriler

1,476,305 soru

24,167,398 cevap

335,677 kullanıcı

...