Benimden küçük çocuklarım var, huy olarak sanki benim kaynanamı tarif etmişsin, ben bir kere o hatayı yaptım şimdi asla ama asla bırakmıyorum çünkü biliyorum ki ilgilenmiyor, üstünü niye degistirmedin kirlenmiş diyorum, bırakmadilarki değiştirim diyor, altıni niye değiştirmedin diyorum annem yapsin dedi izin vermedi diyor , bıraktığım yemekleri niye yedirmedin diyorum karnım tok dediler diyor, çocuğun saç baş dağılmış ne oldu diyorum kardeşiyle kavga etti diyor e ozaman niye ayırmadin diyorum, yapmayın dedim beni dinlemediler diyor , anne sana bırakana kadar evde tek kalsalar aynı şey kusura bakma ama senin bir işe yaradığın yok ozaman dedim, şimdi bir işim olduğu zaman kendi alt katımda oturmasına rağmen kendi anneme babama dünya kadar yol gidiyorum onlara bırakıyorum döndüğümde çocukları tabiri caizse çiçek buluyorum, üstü başı tertemiz, karınları doymuş, öğlen uykusunu yapmış , bide üstüne sağda solda konusuyor iki merdiven inip bana bırakmak yerine anasına götürüyor çocukları diyor,yani demem o ki aklının kalacağı kimseye 10 dk bile olsa çocuk emanet etme, gerekirse gelsin seninle o rezilliği çeksin, ama gözünün önünde olsun 😏