0 oy
379 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Kızlar 3 normal doğum yaptım ilk iki doğumda dikişlerim tutmadı 2 hafta önce normal doğum yaptım ebe yorgan diker gibi dikmiş tutup tutmadığı bile belli değil çok kötü dikmiş bakınca psikolojim bozuluyor ya kafayı yemek üzereyim şu an kabızım bu dikişlerim de açılacak eminim daha önce böyle bir operasyon geçiren var mı devlet hastanesi yapar mı veya özel çok para alır mı bunun için bilgisi olan var mı iyileşme süresii ne kadar sanırım bebeğim büyüyemeden yapamam da 

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,154 puan) tarafından

Bunları devlet yapmıyor diye biliyorum. Özel bir kliniği arayıp bunları sorabilirsin

önce (41 puan) tarafından

Ben de kadın doğum yapıyor diye biliyorum ama işte fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok

önce (1,154 puan) tarafından

Ara canım sadece vajinal estetik fiyatlarını öğrenmek istiyorum de fiyat al kapat 😅

Teşekkür ederim öyle yapayım doğru diyorsunuz :) inşallah doktordan doktora değişiyor demezler

önce (771 puan) tarafından

Hasta yatışta fiyat söylemezler,çünkü yapılacak yönteme göre fiyat değişir. Kadın doğuma gidip muayene olacaksın, doktor sana işlem adı veya kodu söylüyor, o kodla gidip fiyat alıyorsun. Bana vajinadan girerek mesane işlemi yapılacaktı, doktor yapılacak yöntemin işlem kodunu vermişti

Anladım teşekkür ederim bn de öyle düşünüyordum aslında doktor bakar ona göre bir işlem düşünür tabiki 

-Reklam-
0 oy
önce (1,702 puan) tarafından

Bi tanıdığım yaptırmıştı 3 cocukluydu. Hatta işi abartmış zarını Bile diktirmisti 😶😶😶  ama devlette yapmıyorlar bence .

Sonuc kötü olmuş maalesef. Kanaması fazla olmuş.  Araştırma hastanesine sevk etmişler kadını. Komşular alay ediyordu 😀😀

Ayyy yazık ya üzüldüm şimdi

önce (3,062 puan) tarafından

Kız zarını niye diktirir bir insan 😅😅😅 fantezi yapmak istemiş herhalde 😅

Fantezi için yapmış sonu hüsranla bitmiş 😁😁

önce (3,062 puan) tarafından

Allah yardım ede😅😅

0 oy
önce (232 puan) tarafından

Vajinal estetik yapılıyor hızlı iyileşirsin stres yapma bu zamanda her şeye çare var

Çok pahalıdır şimdi özellerde ya devlet yapmaz ki

0 oy
önce (227 puan) tarafından

Bir tanıdığımın yakını doğum sırasında ebenin eline3 bin sıkıştırmış dik demiş ebede zarı dik sanmış zarını tek dikmiş 😂 eşiyle birliktelikten sonra aynı eskisi gibi olmuş gitti param demiş 

önce (18,655 puan) tarafından

🤣🤣 yok artık 

Tuhafmış :)

0 oy

Post üste çıksın 

0 oy
önce (34 puan) tarafından

Ben oldum canım ücretsiz devlet hastanesinde 

Allah allah hangi şehir orası

Sizin durum neydi tam olarak 

0 oy
önce (5,914 puan) tarafından

devlet hastanelerinde estetik yapılıyor, üniversite hastanelerinde de dışarıya göre çok daha uygun fiyata. üstelik sağlık sıkıntısından dolayı yapılıyorsa yani keyfi olmayan daha da uygun olur. 

şöyle söyleyeyim arkadaşım burun estetiğini 7bine olmuştu 3-4 sene önce ama eğer nefes almakla ilgili bir problemi olsaydı 2bine olacaktı. o zaman özellerde de 20bin gibi bir şeydi burun estetiği

hazır dikişlerin bu haldeyken bence git göster, şu anda bile yapılabilir bence

özelleri de arada fiyat al

Şu an yaparsam çoluk çocuk perişan oluruz bebeğim 2 haftalık kızım 3.5 yaşında :(

önce (5,914 puan) tarafından

sezaryen gibi düşün, sezaryen olan kadın da maksimum 1 hafta yatıyor (yatmıyor da) her işini hallediyor. gerçekten gerekiyorsa ne erken yapılırsa o kadar iyi. narkoz durumu için de sütünü sağarsın

0 oy
önce (571 puan) tarafından

Devlet yapıyor diye biliyorum ama biraz para alıyor ne kadar bilmiyorum sağlık sonuçta keyif değil doktora gidip muayene ol bence canım bişey kaybetmezsin özeller çok pahalı estetiğe giriyor

Anladım çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 203 göst.
0 oy
3 cevap 287 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,032 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 291 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.