Napıyosunuz herkes nerde kimse anlık almamış🌸
Ben etrafı toparladım biraz şimdi oğlumun yanında oturuyorum o da oyun oynuyor sizde durumlar nasıl ✨️
Bebeleri uyuttum yaticam yorgunum bu gün
Dinlen bacım hayırlı geceler Allah rahatlık versin 🌹
Teşekkür ederim canim sanada hayırlı gwceler
Ovulasyon hakkında araştırma yapiyorum
Ne gibi bir araştırma
Ovulasyon günümu belirleme gibi
Cumartesi evime dönüyorum ❤️😂 teyzem bugün yemeğe davet etti bizi birazdan eve gideriz 1 valiz geldim 3 valiz 1 koli dönüyorum. Ev zaten Allah a emanet nasıl toparlanacak ortalık bilmiyorum çok dertliyim 😂
Kaç ay oldu kız sonunda dönüyosun demek 😁
Özlemişsindirr😂🌸
Dile kolay 4 ay oldu bacım 😂 özledim de işle eveni bekliyor 😂
Allah yardımcın olsun 😂😂 uzun ayrılığın böyle sonuçları oluyo ne yazık ki 😂
İşler hallolur önemli olan yuvaya dönmek
Bi kahve içer kendine gelirsin
Evet ya bakalım hayırlısı tabi şükür dönecek bir yuvam var Allah ım
TV sıkıcı ya bende hiç yok zaten açmıyodum temelli göndereyim dedim 😂
Ne entrikası kız🤭😁
Gündüz tv var mı yok mu belli bile değil, hiç izlemem. Gece olunca bazen çok iyi programlar ya da filmler oluyor. Hiç bir şey yoksa kapatıyorum zaten.
Bu siteden entrika bitmiyor ki, her şey yolundaysa ya site kapanıyordur ya da çoktan kapanmıştır 😁
Bnde eski dizimj izliyorum uyusam mı kahvemi içsem bilemedim tek başıma takılıyorum
Maşallah bu ne hız😂❤️
Afiyet olsunn💕
Söz konusu kahve bacım 🤣🤣🤣 teşekkür ederim canım
Cnm dur sana soruyum ben ikisi bir arada neskafe içince sanki göbek yapıyormuş gibi hissediyom kahve göbek yaparmi bazen günde üç tane içiyom
Nescafeler göbek ve yan simit yapıyor canim
Tm cnm saol hangi kahve kilo yapmaz
Çay içiyorum birazdan yatacağım bacaklarım ağrıyor yorgunluktan
Afiyet olsun bacım🌹
Yat yat dinlen Allah rahatlık versin 🫶🏻
😘💖
anamdayım gün var çay içiyoruz :)
Afiyet olsun 🫶🏻🌸
Kızı uyuttum şimdi dinlenme zamanı 👻👻
Hadi inşallah darısı bana 😁❤️
Kız doğuma ne kadar kaldı 🌸
7 Ekim inşallah canım ❤️ aksilik çıkmazsa çıkarsa da erken gelirse onu bilmiyoruz 36 haftalık oldu ☺️☺️
Maşallah sağ salim doğsun inşallah 🫶🏻
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️ 🌹
Afiyet olsun 💕
Şimdiden eline sağlık 🌹
Teşekkür ederim canım🌸
Kizlari uyuttum etrafi topladim az isim vardi suan oturuyorm bklm:)
Sagol canim🥰son dinlenmeler
Yaa pazartesiydi dimi 🥹
Sağsalim kucağına al inşallah
Allah razi olsun canim evet🥹😍kizlwrimida gelcek ameliyata girerken cok kotu olcam:(( onlari birakip gitmek cok korkuyorum
Korkma inşallah her şey güzel olacak ❤️
İnsallah canim benim😘
Yarin caya misafirim geliyor. Pasta yapmayi düşünüyorum sabahtan. Ne cesit yapsam diye düşünüyorum
Kısır
Poğaça
Börek
Pasta da yapacakmışsın yeter herhalde poğaça ya da börek birini seçebilirsin kalabalıksa da ikisi beraber de olur
Teşekkürler 3 kişi gelecekmis. Sabah ola hayrola 🫠😇😇
Oturuyorum🙂
Kızım uyudu eşim uyudu bende namazımı kıldım okunacaklarımı okudum şimdi biraz deriiiin düşüncelere dald ( geçmiş,gelecek)
Tesbih çekip yatacağım 🩷
Allah kabul etsin 🌹
Çocuklar uyudu bende rahat rahat güreş seyrettim şimdi de burada takılıyorum sanki sabah erken kalkacak olan ben değilmişim gibi :D
Zaten senin resmini görünce içim ısınmıştı sana bu da ben gibi sessiz sakin birine benziyor demiştim. Harbiden de çoğu huyumuz benziyormuş bak 🫶
Ayyy bak şimdi böle konuştun tüm yağlarim eridi yineee 🥰😘
Yağ mağ kalmadı sayemde hadi yine iyisin 😁😁
Tartıldım 2 kilo gitmiş ahahha
Hahaha işte bak gördün mü bizdevyalan yok 🤣🤣
Gulum oglan oglen uyumadi erken yatti koca da gececi malum daha cocugu yatirmadan evi toplamaya baslamistim zaten onu da bitirdim buzdolabini kontrol ettim bozulmaya meyilli ne varsa biseyler pisirdim yarinin yemegi de hazir bende cuma aksamini degerlendiriyorum ayaklarim agridi dinleneyim dedim sen napiyosun kiz
İyi yapmışsın bacım dinlen dinlen 🫶🏻
Çocuğa mama yapıcam bende birazdan uyursa az etrafı toparlarım yine her gün tek kalınca geceleri iş yapıyorum sessizlikte iyi oluyo😄
Cocuk kac yasinda gülüm
1,5 yaşında 🥰
Aboo daha minikmis kiz askim bosver isi gucu dinlen sende gece uysniyo mu hala
Ya bi yatıyor uyudu sanıyorum yatıyorum sonra bir uyanıyor ağlayarak 2 3 dk ağlıyor bakmayınca mecbur yatıyo değişik ama hep böyleydi ne zaman bırakacak bakalım bu huyu gece bazen uyanıyor bazen uyanmıyor değişiyor
En azindan arada deliksiz uyuyodun iyi geliyodur benim dana memeyi 24 ayda birakti o da benim zorumla o zamana kadar meme agzinda uyudu nerdeyse hic uyumuyodum daha kucuk senin bidik o uyku bolunmeleri zamanla oturur benim bi arkadasin oglu vardi gece 12 4 arasi oturuyodu cocukla asla yataga degil odaya bile girmiyodu salonda oturuyodu o alistiysa uyumaya seninki de alisir sey icin sordum grce uyaniyosa uyku bolunuyo diye dinlenemezsin bosver isi gucu sende dinlen dicektim
Hee gündüz pek vakit olmuyor ondan ötürü gece yapıyom yaa bizim bu da 1 yaşına kadar sabaha kadar oturtuyodu beni asla uyumuyodu yine arada yaptığı oluyor da nadiren
Alisir elbet ya sen kac yasindaydin
25 im bacım 🫶🏻
Ben seni daha buyuk saniyodum 🤭♥️
Niye kız kaç sandın ki😁
28 29 yasitiz saniyodum iste 🤭
Yaa bişey olur mu değilim 😁
Tobe estagfurullah nolcak kiz
Tamam cano 🤣❤️❤️🌸🌸🫶🏻
Kızım uyuyo bendr çikolata yedim 😂
Afiyet olsun bacım iyi yapmışsın 😁❤️
1,476,305 soru
24,167,384 cevap