+1 oy
570 göst.
önce Diğer kategorisinde (22,358 puan) tarafından

Kızlar Kızlar 🌸 Görümcem geldi kahve içiyoruz gelin görümce koca üçlüsü olarak 😍

Hadi gecenin sorusu da şey olsun ? 

Gorunceniz varmı ? Varsa nasıl anlasiyorsunuz seviyormusunuz ?? 

Ben genel olarak seviyorum aslında kaynanam kadar zararlı değiller ama bazen çok kırıcı oluyorlar arkandan konuşma dedikodu gibi huyları yoktur evime geldiklerinde yardımcı olurlar kötü değiller ama laf sokma vs yaparlar bazen ya da kaynanama yardım edelim işlerini yapalım diye laf sokarlar vs vs ama ben yinede seviyorum 5 tane bu arada 🤣 🤣 

image

25 Cevaplar

+2 oy
önce (2,678 puan) tarafından

iki tane var ikisini de çok severim , bi tane biraz uzak oturuyor diğeri bana yakın bu gurbette benim tek arkadaşım oldu

önce (22,358 puan) tarafından

Kız maşallah herkeste seviyor he 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,136 puan) tarafından

2 tane görümcem var herkes kendi evinde laf söylemezler. Bayramdan bayrama gelirler bazen arada birşey olursa gelirler. Bana 3 çocuğun var ondan gelmiyoruz diyorlar. Yoruluyorsun onlarla.

Kayınvalidem ve kayınpederim Rahmetli oldular. 

Karisanimiz yok ama eşimle sorun yaşıyoruz kimseye ihtiyaç kalmıyor.

Şımarık büyütmüşler rahmetliler şimdi de benim başımın etini yiyor 

Düzelir inşallah be canısı ☺️ 

önce (1,136 puan) tarafından

Valla canm 8 yılı devirdik biraz düzeldi. Üç. Tane kızımiz var onlara rağmen çoğu şeyi aynı 

+2 oy
önce (121 puan) tarafından

4 üvey 5 te öz gkrumce var her telden🤭

Aboowwww kız çokmuş 

önce (121 puan) tarafından

😂😂

+2 oy
önce (4,329 puan) tarafından

image

Saat 8, bebem uyudu şükür. Görümcelerimi severim. Bana ve abilerine saygılılar. Tek kötü huyları telefon acmazlar ama ailecek öyleler. Bir kaynanam hep arar ❤️😄

Benimkilerde aramaz tek kusurları o olsun napalim ☺️ iyi uykular küçük beye 😍

+1 oy
önce (375 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benim 4 tane var iyiler zaten uzaktalar zararları yok yani

Yani benimkilerinde zararları yok o sebepten seviyorum kendilerini ya kaynanam gibi olsalardı evlerden ırak 🤣 🤣 

önce (375 puan) tarafından

O kadar kötü mü aşkım kaynanan

Kötü desem değil iyi desem değil nötr canım bir bakiyorsun çok iyi ama ne yaparsan ne kadar iyi olursan ol arkandan hep konuşur hep seni kötüler hep iş bekler dediği herşey olsun ister 3 haftam kalmış doğuma hala onu yap bunu yap oturma mesela özel Dr a gidiyorum orda doğum yapcam duysa kıyafetleri koparır gezme tozma harcama hepsine mudahele etmek karismak ister huzurumuzu bozar vs vs uzar gider canım 

+1 oy
önce (1,360 puan) tarafından

1 gorumcem var. Biraz geçimsiz, pek anlaşamıyoruz ama idare ediyoruz. Tabi ki benim de hatam vardır elbet . 😇😇

Yani tabi ama bize hata yapıldığı zaman genelde gardimizi alıyoruz yoksa önceleri hep sakin uysal duymazdan gelirdim herşeyi 

Bende öyleydim tepeme çıkardım milleti 🤐🤐

Ama maymun gözünü açtı 🙂‍↕️🙂‍↕️

Tam olarak böyle canım benimde doğumdan sonra bir aydinlanma geldi öncesi safmisim çocuk düşürdüm onların işini yaparken hastanelik oldum yine onların işini yapıyordum şöyle bir düşündüm kimse biz sebep olduk demedi takdir böyleymiş dedi ve ben o kadar yardımcı olurken ben hastanedeyken gelmediler doğumda annemden utanıp annem gelmeden dolustular sonra bende hersey koptu o gün bugündür mesafeliyim

Aynen cnm mesafe iyidir. Kendi ailen oldumu yeter 

Şükür Allah yokluklarini göstermesin 

+1 oy
önce (2,651 puan) tarafından

Afyt olsun cnm 1 tane görümcem var ıyı cok sukur genelde anlaşırız ;)

Sağol canım ❤️ maşallah size 🌸 

+1 oy
önce (2,411 puan) tarafından

Bir tanecik görümcem var Elhamdülillah iyi anlaşıyoruz abla kardeş misali 

Ne güzel maşallah ❤️ 

+1 oy
önce (7,212 puan) tarafından

Afiyet olsun bebemi salliyom birtane var bir ay konuşur bir yıl küser 🤣bu cinsten

Aha anamın gorumcesi bu kendi kendine küser barışır falan 🤣🤣🤣🤣

Hiç bişey anlamıyorum kus olduğu zmnda evime gelir konuşmaz yer içer gider 

Poh yesin kız ne alaka deli mi ne 🤣🤣🤣

Bende çözemedim eşim. Bnm hatrim için boşver diyo kaynim yine öyle bende onun malligina veriyom

Delidir ne yapsa yeridir diycen napcan aşko 

+1 oy
önce (910 puan) tarafından

Benim de 3 tane gürümcem var üçünüde çok severim onlarda beni seviyor. Bana bir zararları yok herkes kendi halinde. 

Maşallah maşallah canım 🧿🧿

+1 oy
önce (889 puan) tarafından

Benim 5 tane görümcem var canım 

1 eltim var 

Ben onlarla hiç bir olay yaşamadım ama mesafeliyim 

Hepsi iyi insanlar 

Samimi olmak benim yapımda yok 

Bende mesafeliyim çok içli dişli değiliz ama kötü insanlar değil 

+1 oy
önce (948 puan) tarafından

Benim iki üvey görümce var ama evlat olsa sevilmezler. Eşimde bende görüşmüyoruz

Benim en büyüğü fena oda evime gelmez eşimde uzak tutar gördüğümüz yerde iyidir ama sohbet muhabbet eder annemle yaşıt zaten yaşına saygım var kötülüğünü de gormedim herkes dedikoducu vs der . Her görümce fena olur ama bana kötülükleri yok diye ben seviyorum kaynanam çok fena kızları ona bakarak sakin 

Yok kız valla her görümce fena değil. Bende görümceyim ama hiçbir zararım yok. Gelinimin kız istemesinde kalkıp mutfağı temizlemişliğim var 🤣

Kız bende kötü görümce olmam zaten uzağım erkek kardeşlerimide çok severim onlar mutlu olsun diye elimden geleni yaparım hele annem oğullarını çok sever gelinleri kızlarından üstün tutar ne isterlerse yapar annem eltileri bile ondan küçük olmasına rağmen anneleri gibi davranır ne derlerse yapar daha geçen küçük eltisine kışlık yufka gözleme katmer yapmış kız hastasın yorma kendini diyok da çocuklar seviyor eltimin elinden gelmiyor canları çekmiş kıyamadım der hep böyle kiyimsiz bizim kaynana da gözün kormu yapsana der 3 haftam var doğuma 🤣🤣🤣

Sağlıkla kucağına al inşallah canım 💗💙 Allah bizi bizim gibilerle karşılaştırsın diyim o zaman 😂

Amin amin sağol canım ❤️ 😍 

+1 oy
önce (14,573 puan) tarafından

Afiyetler olsun 

Tek görümcem var 1000 arkadaşa bedel

Doğum yaptı oda , lohusa şimdı 

Bugün annemler gidecekti memlekete sağ olsun kalkıp gelmiş vedalaşmaya

Maşallah canım 🧿 🧿 muhabbetiniz daim olsun kız kardeş gibi görümce ne güzel 

önce (14,573 puan) tarafından

Allah razı olsun 🙏🫠

+1 oy
önce (296 puan) tarafından

Ayy afiyet olsun canım bana da yap bi kahve bende geleyim🤣

Yapayım bacım su ayıpsın sen gel yeter ki 🌸💕😍

önce (296 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim aşko Afiyet olsun bal şeker olsun

+1 oy
önce (5,820 puan) tarafından

Abboooww Allah yardımcın olsun 

Benim 1 tane ama 10 taneye bedel psikolojik sorunları varmış bilseydim bu aileye hiç girmezdim o derece yani 

1 tane olunca öyle oluyor annemin de bir tane 9 köyü karistirir 10.koyden de izler o derece 

Bak bizim gelin ne derdi acaba benim için merak ettim şimdi 

İyi dermi bilmiyorum da gelinler de gorumceler de ne kadar iyi olsada dört dörtlük demez bence illa bir kusur bulur 😃 

🤷‍♀️

+1 oy
önce (1,078 puan) tarafından

Şanslı kesimdenim şükür. 1 tane var çok da iyidir sağolsun. Aile önemli olan ana babası iyise evlatları da güzel yetişmiş oluyo. Melek gibi bir kayınpederim bi o kadar iyi kayınvalidem. Ben pek bi şey isteyen biri değilim hatta hiç ama darda kaldım desem hepsi koşar her konuda. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Benim kaynana cazgır olunca görümcelere şükür ediyorsun kaynanamın kızları değil gibiler hiç biri hariç 

önce (1,078 puan) tarafından

Bazen öyle de oluyo çevremde gördüm bende. Anne biraz cazgır olunca çocuklar mülayim oluyo sindirilmekten (bazen tabi )

+1 oy
önce (506 puan) tarafından

Görümcem yok olmasını isterdim nasıl bi duygu acaba

Eşim Yeni Zelandalı kayınvalidem İrlandalı kayınpederim 5 kuşak öteden Osmanlı kökenli ama Yeni Zelandalı elti adayı Avusturalyalı ama burda yaşıyor 14 senedir bense Türk tam milletler arası aile olduk 😂😂

Kız gerçekten öyle olmuş Azeri falandır demiştim en fazla 😃😃 

Kayınpederimin kardeşinin vefat eden eşi Azeri oda vardı listede onu eklemeyi unuttum 

Uluslararası 😃😃😃

Tam olarak öyle 😂

+1 oy
önce (7,927 puan) tarafından

2 görümcem var eşimle hiç anlaşamazlar o yüzden zararsız olan benide sevmezler. Görüşmüyoruz 

Zaten şu bir gerçek çocuğunu kardeşini seven sayan kaynana gorumce gelini sevmese bile saygı duyuyor benim görümceler kocamı çok sever en küçük elimizde büyüdü diye ondan belki bana karşı da iyi olmaları 

önce (7,927 puan) tarafından

Evet onun hatrına değer veriliyor

+1 oy
önce (5,265 puan) tarafından

5 bacili kocaya iyi cesaret kiz gerci hakkindan geliyodun belliki 🤭 bende yok bacisi ben cekemezdim goturur anahtar teslim birakirdim ogullarini kapilarina cok sukur kaynanamda oyle kiskanclik laf sokma bisey bekleme huyu yoktur biraz fazla karisirlar herseye o da kotu niyetli degil onu da esim hallediyo sagolsun 

Anlik da rutin be gülüm nolsun kocayi ise postaladim cocugun gonlunu ettim yikadim pakladim doyurdum uyuttum sabahtan beri evi toparliyorum ama bitmiyo bi turlu hala devam salon kalsin valla ugrasamicam onunla da namaz kilip zibarcam nasipse az salavat cekeyim hic bisey yapamadim bu kandil neler yapcaktim nelerde saat gec oldu birazda mideyi mi usuttum naptim bi tuhafim fincanda masaAllah cok guzelmis kiz 

5 görümce 5 elti aşko 💪🏻💪🏻 muhatap olmuyorum uzak duruyorum kaale almıyorum yoklarmis gibi davranıyorum genelde eltiler için o sebepten onlarda uzak durur 😃😃😃 görümceler de iyiler bazı konular hariç geçinip gidiyok işte . Sağol canım daha iyileri senin olsun canom 💕😍

Vay yavrum duble duble kiz masaAllah sana helal lan yusufi diyesim geldi 🤭 bi yerden sonra illa patlamiyo mu ya 

Ben genelde hep soğuk olduğum için çekiniyorlar ama patladigim anlar oldu bide bişey duyrsam açar hesaap sorarım buda en korkup cekindikleri konu duy ama yargılama biz konuşalım kafasindlar ben yüzlerine vurunca şoktan şoka giriyorlar 

Ay harikasij 

+1 oy
önce (15,010 puan) tarafından

2 adet var 🤣 iyiyiz şükür birbirimize zararımız dokunmaz genelde. İkisi de okuyor zaten benden küçükler 

Maşallah diyelim canım ❤️ 

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,542 göst.
+1 oy
18 cevap 663 göst.
0 oy
14 cevap 730 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 514 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,980 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,477 soru

24,125,434 cevap

333,719 kullanıcı

...