Kızlar Kızlar 🌸 Görümcem geldi kahve içiyoruz gelin görümce koca üçlüsü olarak 😍
Hadi gecenin sorusu da şey olsun ?
Gorunceniz varmı ? Varsa nasıl anlasiyorsunuz seviyormusunuz ??
Ben genel olarak seviyorum aslında kaynanam kadar zararlı değiller ama bazen çok kırıcı oluyorlar arkandan konuşma dedikodu gibi huyları yoktur evime geldiklerinde yardımcı olurlar kötü değiller ama laf sokma vs yaparlar bazen ya da kaynanama yardım edelim işlerini yapalım diye laf sokarlar vs vs ama ben yinede seviyorum 5 tane bu arada 🤣 🤣
iki tane var ikisini de çok severim , bi tane biraz uzak oturuyor diğeri bana yakın bu gurbette benim tek arkadaşım oldu
Kız maşallah herkeste seviyor he
2 tane görümcem var herkes kendi evinde laf söylemezler. Bayramdan bayrama gelirler bazen arada birşey olursa gelirler. Bana 3 çocuğun var ondan gelmiyoruz diyorlar. Yoruluyorsun onlarla.
Kayınvalidem ve kayınpederim Rahmetli oldular.
Karisanimiz yok ama eşimle sorun yaşıyoruz kimseye ihtiyaç kalmıyor.
Şımarık büyütmüşler rahmetliler şimdi de benim başımın etini yiyor
Düzelir inşallah be canısı ☺️
Valla canm 8 yılı devirdik biraz düzeldi. Üç. Tane kızımiz var onlara rağmen çoğu şeyi aynı
4 üvey 5 te öz gkrumce var her telden🤭
Aboowwww kız çokmuş
😂😂
Benimkilerde aramaz tek kusurları o olsun napalim ☺️ iyi uykular küçük beye 😍
Afiyet olsun canım benim 4 tane var iyiler zaten uzaktalar zararları yok yani
Yani benimkilerinde zararları yok o sebepten seviyorum kendilerini ya kaynanam gibi olsalardı evlerden ırak 🤣 🤣
O kadar kötü mü aşkım kaynanan
Kötü desem değil iyi desem değil nötr canım bir bakiyorsun çok iyi ama ne yaparsan ne kadar iyi olursan ol arkandan hep konuşur hep seni kötüler hep iş bekler dediği herşey olsun ister 3 haftam kalmış doğuma hala onu yap bunu yap oturma mesela özel Dr a gidiyorum orda doğum yapcam duysa kıyafetleri koparır gezme tozma harcama hepsine mudahele etmek karismak ister huzurumuzu bozar vs vs uzar gider canım
1 gorumcem var. Biraz geçimsiz, pek anlaşamıyoruz ama idare ediyoruz. Tabi ki benim de hatam vardır elbet . 😇😇
Yani tabi ama bize hata yapıldığı zaman genelde gardimizi alıyoruz yoksa önceleri hep sakin uysal duymazdan gelirdim herşeyi
Bende öyleydim tepeme çıkardım milleti 🤐🤐
Ama maymun gözünü açtı 🙂↕️🙂↕️
Tam olarak böyle canım benimde doğumdan sonra bir aydinlanma geldi öncesi safmisim çocuk düşürdüm onların işini yaparken hastanelik oldum yine onların işini yapıyordum şöyle bir düşündüm kimse biz sebep olduk demedi takdir böyleymiş dedi ve ben o kadar yardımcı olurken ben hastanedeyken gelmediler doğumda annemden utanıp annem gelmeden dolustular sonra bende hersey koptu o gün bugündür mesafeliyim
Aynen cnm mesafe iyidir. Kendi ailen oldumu yeter
Şükür Allah yokluklarini göstermesin
Afyt olsun cnm 1 tane görümcem var ıyı cok sukur genelde anlaşırız ;)
Sağol canım ❤️ maşallah size 🌸
Bir tanecik görümcem var Elhamdülillah iyi anlaşıyoruz abla kardeş misali
Ne güzel maşallah ❤️
Afiyet olsun bebemi salliyom birtane var bir ay konuşur bir yıl küser 🤣bu cinsten
Aha anamın gorumcesi bu kendi kendine küser barışır falan 🤣🤣🤣🤣
Hiç bişey anlamıyorum kus olduğu zmnda evime gelir konuşmaz yer içer gider
Poh yesin kız ne alaka deli mi ne 🤣🤣🤣
Bende çözemedim eşim. Bnm hatrim için boşver diyo kaynim yine öyle bende onun malligina veriyom
Delidir ne yapsa yeridir diycen napcan aşko
Benim de 3 tane gürümcem var üçünüde çok severim onlarda beni seviyor. Bana bir zararları yok herkes kendi halinde.
Maşallah maşallah canım 🧿🧿
Benim 5 tane görümcem var canım
1 eltim var
Ben onlarla hiç bir olay yaşamadım ama mesafeliyim
Hepsi iyi insanlar
Samimi olmak benim yapımda yok
Bende mesafeliyim çok içli dişli değiliz ama kötü insanlar değil
Benim iki üvey görümce var ama evlat olsa sevilmezler. Eşimde bende görüşmüyoruz
Benim en büyüğü fena oda evime gelmez eşimde uzak tutar gördüğümüz yerde iyidir ama sohbet muhabbet eder annemle yaşıt zaten yaşına saygım var kötülüğünü de gormedim herkes dedikoducu vs der . Her görümce fena olur ama bana kötülükleri yok diye ben seviyorum kaynanam çok fena kızları ona bakarak sakin
Yok kız valla her görümce fena değil. Bende görümceyim ama hiçbir zararım yok. Gelinimin kız istemesinde kalkıp mutfağı temizlemişliğim var 🤣
Kız bende kötü görümce olmam zaten uzağım erkek kardeşlerimide çok severim onlar mutlu olsun diye elimden geleni yaparım hele annem oğullarını çok sever gelinleri kızlarından üstün tutar ne isterlerse yapar annem eltileri bile ondan küçük olmasına rağmen anneleri gibi davranır ne derlerse yapar daha geçen küçük eltisine kışlık yufka gözleme katmer yapmış kız hastasın yorma kendini diyok da çocuklar seviyor eltimin elinden gelmiyor canları çekmiş kıyamadım der hep böyle kiyimsiz bizim kaynana da gözün kormu yapsana der 3 haftam var doğuma 🤣🤣🤣
Sağlıkla kucağına al inşallah canım 💗💙 Allah bizi bizim gibilerle karşılaştırsın diyim o zaman 😂
Amin amin sağol canım ❤️ 😍
Afiyetler olsun
Tek görümcem var 1000 arkadaşa bedel
Doğum yaptı oda , lohusa şimdı
Bugün annemler gidecekti memlekete sağ olsun kalkıp gelmiş vedalaşmaya
Maşallah canım 🧿 🧿 muhabbetiniz daim olsun kız kardeş gibi görümce ne güzel
Allah razı olsun 🙏🫠
Ayy afiyet olsun canım bana da yap bi kahve bende geleyim🤣
Yapayım bacım su ayıpsın sen gel yeter ki 🌸💕😍
Teşekkür ederim aşko Afiyet olsun bal şeker olsun
Abboooww Allah yardımcın olsun
Benim 1 tane ama 10 taneye bedel psikolojik sorunları varmış bilseydim bu aileye hiç girmezdim o derece yani
1 tane olunca öyle oluyor annemin de bir tane 9 köyü karistirir 10.koyden de izler o derece
Bak bizim gelin ne derdi acaba benim için merak ettim şimdi
İyi dermi bilmiyorum da gelinler de gorumceler de ne kadar iyi olsada dört dörtlük demez bence illa bir kusur bulur 😃
🤷♀️
Şanslı kesimdenim şükür. 1 tane var çok da iyidir sağolsun. Aile önemli olan ana babası iyise evlatları da güzel yetişmiş oluyo. Melek gibi bir kayınpederim bi o kadar iyi kayınvalidem. Ben pek bi şey isteyen biri değilim hatta hiç ama darda kaldım desem hepsi koşar her konuda. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Benim kaynana cazgır olunca görümcelere şükür ediyorsun kaynanamın kızları değil gibiler hiç biri hariç
Bazen öyle de oluyo çevremde gördüm bende. Anne biraz cazgır olunca çocuklar mülayim oluyo sindirilmekten (bazen tabi )
Görümcem yok olmasını isterdim nasıl bi duygu acaba
Eşim Yeni Zelandalı kayınvalidem İrlandalı kayınpederim 5 kuşak öteden Osmanlı kökenli ama Yeni Zelandalı elti adayı Avusturalyalı ama burda yaşıyor 14 senedir bense Türk tam milletler arası aile olduk 😂😂
Kız gerçekten öyle olmuş Azeri falandır demiştim en fazla 😃😃
Kayınpederimin kardeşinin vefat eden eşi Azeri oda vardı listede onu eklemeyi unuttum
Uluslararası 😃😃😃
Tam olarak öyle 😂
2 görümcem var eşimle hiç anlaşamazlar o yüzden zararsız olan benide sevmezler. Görüşmüyoruz
Zaten şu bir gerçek çocuğunu kardeşini seven sayan kaynana gorumce gelini sevmese bile saygı duyuyor benim görümceler kocamı çok sever en küçük elimizde büyüdü diye ondan belki bana karşı da iyi olmaları
Evet onun hatrına değer veriliyor
5 bacili kocaya iyi cesaret kiz gerci hakkindan geliyodun belliki 🤭 bende yok bacisi ben cekemezdim goturur anahtar teslim birakirdim ogullarini kapilarina cok sukur kaynanamda oyle kiskanclik laf sokma bisey bekleme huyu yoktur biraz fazla karisirlar herseye o da kotu niyetli degil onu da esim hallediyo sagolsun
Anlik da rutin be gülüm nolsun kocayi ise postaladim cocugun gonlunu ettim yikadim pakladim doyurdum uyuttum sabahtan beri evi toparliyorum ama bitmiyo bi turlu hala devam salon kalsin valla ugrasamicam onunla da namaz kilip zibarcam nasipse az salavat cekeyim hic bisey yapamadim bu kandil neler yapcaktim nelerde saat gec oldu birazda mideyi mi usuttum naptim bi tuhafim fincanda masaAllah cok guzelmis kiz
5 görümce 5 elti aşko 💪🏻💪🏻 muhatap olmuyorum uzak duruyorum kaale almıyorum yoklarmis gibi davranıyorum genelde eltiler için o sebepten onlarda uzak durur 😃😃😃 görümceler de iyiler bazı konular hariç geçinip gidiyok işte . Sağol canım daha iyileri senin olsun canom 💕😍
Vay yavrum duble duble kiz masaAllah sana helal lan yusufi diyesim geldi 🤭 bi yerden sonra illa patlamiyo mu ya
Ben genelde hep soğuk olduğum için çekiniyorlar ama patladigim anlar oldu bide bişey duyrsam açar hesaap sorarım buda en korkup cekindikleri konu duy ama yargılama biz konuşalım kafasindlar ben yüzlerine vurunca şoktan şoka giriyorlar
Ay harikasij
2 adet var 🤣 iyiyiz şükür birbirimize zararımız dokunmaz genelde. İkisi de okuyor zaten benden küçükler
Maşallah diyelim canım ❤️
1,488,407 soru
24,329,686 cevap
345,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın