Kasım tatılınde yapmayı dusunuyorum sızce gec mı olur .Bırde perdelerınızı kac haftada bor yıkarsınız?
Ben bu yaz kış temizliği olayını anlamıyorum pek zaten iki haftada bir detay temizliğe girerim ayda bir de perde cam yani yaza yada kışa özel bir rutinim olmuyor
Kis temizligi mi yapcan kasimda bence gec valla ben bu ay sonu regl olurum o arada yapcam
Perdeleri ayda bi yikiyorum
Ben dedim camlar kapansın öyle yapayım
Kapatmadin mi daha bugun soguktu ben kapattim
Yok bızım bura ıyı sız nerdesınız
Ankaradayim ben yok acsam acilir da ceryan yapar cocuk ne var ne gerek var dedim kapilar pat kut hic hoslanmam o yuzden kapattim esiyodu cunku
illa tatile gerek yokki hatta bence cck okuldayken daha iyi ayak bagi olan olmaz
Çoöuk oglencı gıt gel yemek zor oluyor
Bu ay sonu ekim.ortasi gibi düşünüyorum bende
Oglan sabah 9 öğlen 1bucuk okula gidiyor o arada yaparim muhtemelen
O ara daha ıyı degılmı
Hiç mevsimlik temizlik yapmadım yada tatil kollamadım 10 15 günde detaylı yaparım günlükde sil süpür tamam
Okula goddn cocugun var mı yada bebegın
Evet var kızım 5 yaşında 1 ve 5 arası okula gidiyor bebekkende aynıydı şimdide aynı düzenim
Kasım tatılnde oglumla keyif yapmak isterim
Oglusumla gezerim bolbol
Perdeleri sık yıkamam Kasım ara tatiline kadar boş olmadığım için yapmayı düşünmüyorum ama o tatilde de bir yerlere gezmeye gitme fikrim var bu gidişle yapmayacağım temizlik kış temizliği yaz temizliği diye yapmayı da sevmiyorum zaten 😂
bende oyle adı vakti yok baktim kirlenmis yapiyorum genel
camlari silince tülleri de yıkıyorum kizimin odasında perde var tulle birlikte onu da yikiyorum digerleri stor
temizlik cocuk okuldayken daha rahat oluyor
Brn suan yaptim. Artik havalar kismen serinledi. Ben istanbulda yasiyorum ama benim oturdugum yer serin. Cok cam acamiyorum o yuzden temizledim kurtuldum 😃
Hiç başlamasaydın bacım kasım ne isengeclee
1,477,061 soru
24,177,869 cevap
336,209 kullanıcı