0 oy
42 göst.
önce Diğer kategorisinde (23,407 puan) tarafından

Kızlar yerleşme kanaması adet gibi yoğun olmaz değil mi. Ben iki hamileliğimde de hiç yerlesme kanaması olmadı. Şimdi bazen beynim bana oyunlar yapıyor. Hamileymisim gibi belirtilerim oluyor. Mesele bu ay ödüm koptu. Midem bulandı biraz basım.dondu 1 kez halsizlik vardı.ustumde değişik bir hal vardı. Test yapmıştım. Ama negatif çıkmıştı. Daha adete de çok vardı. Ama 4 gün önce adetim de geldi. İlk gün çok yoğun ikinci gün biraz daha az 3. Gün daha az oldu ve bitti gibi bişey oldu. Normalde yaklaşık 6 gün sürer. Bu yerleşme kanaması olabilir mi korkuyorum. Yerleşme kanaması az olmaz mı yoksa böyle benim yaşadığım gibi de olabilir mi.? Üzerine görme diye bir söz de var. Kafam çok karisik

2 Cevaplar

0 oy
önce (24,977 puan) tarafından

Yerleşme kanaması Pembe ve kahverengi akıntı şeklinde olur canım senin ki regle benziyor bazen kısa sürebilir benimde 5 6 gün sürerdi doğumdan sonra 3 4 güne bitiyordu bence normal ama gebe olup bu şekilde yerleşme kanaması değilde ara kanama yaşayan duydum sen yinede emin olmak için bir test yapabilirsin ama regl zamanında geldiyse regldir bence diye düşünüyorum 

önce (23,407 puan) tarafından

Zamanında geldi. Artık herşeyden tirsar oldum. Bulantı falan belirtiler de geçti. Ama zihnim bana oyun oynuyo gibi geliyo bana 😁

-Reklam-
0 oy
önce (5,604 puan) tarafından

NNeyle korunuyosun 

önce (23,407 puan) tarafından

Prezervatif 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Ecems (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.