0 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Kızım 1. Sınıfa gidiyor kızım.

İlk hafta hoca iki gün geldi okula

Bugunle 6 gün olacak eğitim göreli

Hoca 5. Günü a harfine geçti bu normal mi ve bütün kitabı ödev olarak veriyor okulda kitabı yapmıyorlar. Çocuk tahtada gösterdi oyun hamuru oynadık diyor. Benim bildigim kitap okulda yapılır hepsini evde yapınca hoca ne ögretmis oluyor.

Ekstra başka kitap aldırdı ordanda günlük yedi sayfa ödev veriyor.toplam on_ on iki sayfa arası günlük ödev veriyor.bu yazdıklarım normal mi?

11 Cevaplar

+2 oy
önce (9,633 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Normal deil yapabildigini yapsın fazla zorlamaya gerek yok instaagramda bir bayanın konusmasını dinlemiştim ilk zamanlar verirse yapabildigini yapsın hem okuldan sogur hemde gitmek isdemez cocuk

önce (4 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Bunun için hocayla konuşmaya çalıştım. Hoca ccvp vermek zorunda değilim gibi tavır takiliyor

önce (4 puan) tarafından

Akşam dört saat ödev sürdü sabah da iki saat

Çocuk ne zaman uyuyacak ne zaman oyun oynuycak zaten akşam altıda evde oluyorlar

önce (7,467 puan) tarafından

Valla bize hafta sonu yığınla ödev oluyor 😕 yarısı kitaptan, yarısı fotokobi, defterde var tabiî

önce (7,467 puan) tarafından

Nasıl yani sizde 3 te gelmiyor mu eve? 

önce (766 puan) tarafından

ilk hafta cizgi calismasi falan olur ikinci hafta harflere gecerler. evet aaa diye  guzel yazi degterine yazarlar bir sayfa iki sayfa.en fazla .kitaptada cizgi cizgi seklinde olan farfleri tamamlarlar. olulda ogretmen bunlari ogretio eve de elleri alissin diye odev veriyor. ama 7 saysa 7 sayfa odev cok. yani benim kiz okuldan 4 de gelirdi 6 da baslardi derse yarim saatte yapardi bir sayfa . sonra zamanla okuma odevi de eklende zamanla matematikler eklendi.  hibi gibi . bir anda biyle saatlerce suren odev olmaz . veli gurbunuz sinif vhatsap gurubunuz sinif temsilciniz yokmu herkes ne diyor bu konuda

-Reklam-
+1 oy
önce (4,112 puan) tarafından

Bizde dün a harfine başladık,ama bizim öğretmende çok ödev veriyor,hem bizim aldığımız kitaptan hemde normal kitaptan, oğlum ağlıyor yoruldum diyor,yani çocuklara biz öğretiyoruz,valla ben bile yoruluyorum,okuldan geliyor ödevler başlıyor akşama kadar 

+1 oy
önce (8,057 puan) tarafından

Bizim dün 2 sayfaydı bakalım bugün ne kadar verecek. İlk günden fazla vermemeleri gerekiyor okula alışamadan nefret ediyorlar. 

+1 oy
önce (2,104 puan) tarafından

Kitap okulda kalıyor bizim 

Sadece arada gönderiyor öğretmenimiz bakalım diye 

Sayfayı güzel yapınca aferin diye damga vurmuş birçok sayfaya ❤️

Dün mesela 2 sayfa işte hangi hayva önde onu boya 

Hangi eşya masanın üstünde işaretle gibi ödevi vardı ayrıca 2 sayfada önlü arkalı a,O gibi çizgi çalışmaları vardı hepsini yaptık 

Allah razı olsun. Öğretmenimizden gerçekten çok beyfendi benim çok korkularkkm vardı ama bulunduğumuzun ilin en iyi öğretmenlerinden biriymiş

+1 oy
önce (18 puan) tarafından

Bizim hocamız kitapları okulda yaptırıyor odevv olarak hafta içi tek sayfa öğrendi harfi yazma sayfası veriyor hafta sonunda tüm hafta tekrarı ödev veriyo

önce (18 puan) tarafından

Sadece okulda yetişmeyen evde tamamladım kitabı diyor ama oğlumu tembihledim evde zor olur okulda yetisrtir dedim artık derste yapıyor kitabini

+1 oy
önce (778 puan) tarafından

Bizimki okulda kitabın mutlaka öğrettiği harfini yaptiriyor bir sayfa yapılmış oluyor bir sayfa deftere yaptırıyor bir sayfa da kitaptan veriyor ama bence iki sayfa çok 6 sayfa olsa çocuğum asla yapmazdı 

0 oy
önce (454 puan) tarafından

Bizim öğretmen en az 5 sayfa veriyor Dün 6 sayfa verdi bitene kadar akşam oldu a harfine geçmedik daha Çubuk ve yuvarlak yaptılar dersi bitene kadar akşam oluyor şimdiden yıpranmış hissediyorum kime desem 1. Sınıf çok ödev veriyor diyor

0 oy
önce (2,837 puan) tarafından

Bizim hocanın en fazla verdiği 6 sayfaydı. Onlar da çizgi çalışmasıydı. 

0 oy
önce (8,246 puan) tarafından

Bizim ki ödev konusunda çok iyi maşallah günlük 2 sayfa hafta sonu da 4 sayfa verdi 

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Normaldır bence bızde anaokuluna başladık bızımde bugün 6 sayfa odevımız var  cizgi çalışması ,kesme ,Boyama  vs 4 yas çocuk bırde sızınkı bence çok normal  geldi bana 

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Canim benim oğlum birinci sınıfa bugün başladı hemen a harfini vermiş yazdiyor yani önce noktalı kağıtlar verin ustunden geçsin bı ondan sonra çocuk a harfini yazıyor ama güzel yazmıyor tabiki onada güzel yazdırdım diyor dikat edin 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 12 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,049 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,994 soru