+1 oy
316 göst.
önce Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızım 1. Sınıfa gidiyor kızım.

İlk hafta hoca iki gün geldi okula

Bugunle 6 gün olacak eğitim göreli

Hoca 5. Günü a harfine geçti bu normal mi ve bütün kitabı ödev olarak veriyor okulda kitabı yapmıyorlar. Çocuk tahtada gösterdi oyun hamuru oynadık diyor. Benim bildigim kitap okulda yapılır hepsini evde yapınca hoca ne ögretmis oluyor.

Ekstra başka kitap aldırdı ordanda günlük yedi sayfa ödev veriyor.toplam on_ on iki sayfa arası günlük ödev veriyor.bu yazdıklarım normal mi?

11 Cevaplar

+4 oy
önce (4,115 puan) tarafından

Bizde dün a harfine başladık,ama bizim öğretmende çok ödev veriyor,hem bizim aldığımız kitaptan hemde normal kitaptan, oğlum ağlıyor yoruldum diyor,yani çocuklara biz öğretiyoruz,valla ben bile yoruluyorum,okuldan geliyor ödevler başlıyor akşama kadar 

önce (12 puan) tarafından

Aynen hem altı saat okulda eğitim görüyor hem altı saat evde çocuk tabi bunalir

önce (7,468 puan) tarafından

Çocuklardan önce ilerki aylarda bizler artık huniyle gezeriz 😨😩

-Reklam-
+3 oy
önce (9,634 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Normal deil yapabildigini yapsın fazla zorlamaya gerek yok instaagramda bir bayanın konusmasını dinlemiştim ilk zamanlar verirse yapabildigini yapsın hem okuldan sogur hemde gitmek isdemez cocuk

önce (7,468 puan) tarafından

Nasıl yani sizde 3 te gelmiyor mu eve? 

önce (778 puan) tarafından
+1

ilk hafta cizgi calismasi falan olur ikinci hafta harflere gecerler. evet aaa diye  guzel yazi degterine yazarlar bir sayfa iki sayfa.en fazla .kitaptada cizgi cizgi seklinde olan farfleri tamamlarlar. olulda ogretmen bunlari ogretio eve de elleri alissin diye odev veriyor. ama 7 saysa 7 sayfa odev cok. yani benim kiz okuldan 4 de gelirdi 6 da baslardi derse yarim saatte yapardi bir sayfa . sonra zamanla okuma odevi de eklende zamanla matematikler eklendi.  hibi gibi . bir anda biyle saatlerce suren odev olmaz . veli gurbunuz sinif vhatsap gurubunuz sinif temsilciniz yokmu herkes ne diyor bu konuda

+1

Beş buçuk altı gibi servisten iniyor canim

Yok malesef öğretmen grup açmış ama onda da velilerin konuşması yasak

Bize fotokopi yerine, ek çizgi kitabı fasıkül şeklinde aldırdı. Ondan beşer sayfa veriyor günlük. Türkçe kitabından da aynı beş sayfa. Hayat bilgisi iki üç sayfa ödev veriyor. Banada çok geldi ödev. Hocaya yazdım özelden cvp alamadim. Kadın konuşkan biri değil iletişim sorunları yaşıyoruz. O yüzden sınıf değişikliği olacak

+3 oy
önce (8,060 puan) tarafından

Bizim dün 2 sayfaydı bakalım bugün ne kadar verecek. İlk günden fazla vermemeleri gerekiyor okula alışamadan nefret ediyorlar. 

Size iyiyimis gene canım iki sayfa. Çocuk yaparken benim bile kafam agridi. Mizmizlaniyorlar sıkiliyorlar agliyorlar

+3 oy
önce (2,104 puan) tarafından

Kitap okulda kalıyor bizim 

Sadece arada gönderiyor öğretmenimiz bakalım diye 

Sayfayı güzel yapınca aferin diye damga vurmuş birçok sayfaya ❤️

Dün mesela 2 sayfa işte hangi hayva önde onu boya 

Hangi eşya masanın üstünde işaretle gibi ödevi vardı ayrıca 2 sayfada önlü arkalı a,O gibi çizgi çalışmaları vardı hepsini yaptık 

Allah razı olsun. Öğretmenimizden gerçekten çok beyfendi benim çok korkularkkm vardı ama bulunduğumuzun ilin en iyi öğretmenlerinden biriymiş

Kızımın sınıfı degiscek bakalım inşallah bizede iyi bir hoca denk gelir

+3 oy
önce (22 puan) tarafından

Bizim hocamız kitapları okulda yaptırıyor odevv olarak hafta içi tek sayfa öğrendi harfi yazma sayfası veriyor hafta sonunda tüm hafta tekrarı ödev veriyo

önce (22 puan) tarafından

Sadece okulda yetişmeyen evde tamamladım kitabı diyor ama oğlumu tembihledim evde zor olur okulda yetisrtir dedim artık derste yapıyor kitabini

Biz full evde yapıyoruz kitabı okulda bişe yapılmıyor kitaba baktım. Bazen boyama varsa yapıyorlar. Kızım a harfini tahtaya sırayla yaptık, oyun hamuru oynadık resmi boyadım bu kadar dedi. A yi evde ögrettik dört sayfa

+3 oy
önce (779 puan) tarafından

Bizimki okulda kitabın mutlaka öğrettiği harfini yaptiriyor bir sayfa yapılmış oluyor bir sayfa deftere yaptırıyor bir sayfa da kitaptan veriyor ama bence iki sayfa çok 6 sayfa olsa çocuğum asla yapmazdı 

Evet kesinlikle çok oyun ve dinlenme zamanı kalmiyor

+2 oy
önce (8,251 puan) tarafından

Bizim ki ödev konusunda çok iyi maşallah günlük 2 sayfa hafta sonu da 4 sayfa verdi 

Allah iyi hocaya denk getirsin

önce (8,251 puan) tarafından

Amin canım biz çok memnunuz çok şükür 

+1 oy
önce (457 puan) tarafından

Bizim öğretmen en az 5 sayfa veriyor Dün 6 sayfa verdi bitene kadar akşam oldu a harfine geçmedik daha Çubuk ve yuvarlak yaptılar dersi bitene kadar akşam oluyor şimdiden yıpranmış hissediyorum kime desem 1. Sınıf çok ödev veriyor diyor

Çok fazla ya. Çocuklar a çok yuk biniyor

önce (457 puan) tarafından

Dersten başka bişeye vaktimiz yok gerçekten öyle 

0 oy
önce (2,845 puan) tarafından

Bizim hocanın en fazla verdiği 6 sayfaydı. Onlar da çizgi çalışmasıydı. 

0 oy
önce (67 puan) tarafından

Normaldır bence bızde anaokuluna başladık bızımde bugün 6 sayfa odevımız var  cizgi çalışması ,kesme ,Boyama  vs 4 yas çocuk bırde sızınkı bence çok normal  geldi bana 

0 oy
önce (232 puan) tarafından

Canim benim oğlum birinci sınıfa bugün başladı hemen a harfini vermiş yazdiyor yani önce noktalı kağıtlar verin ustunden geçsin bı ondan sonra çocuk a harfini yazıyor ama güzel yazmıyor tabiki onada güzel yazdırdım diyor dikat edin 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,050 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,080 soru