+1 oy
761 göst.
önce Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

İki oğlum var 7 ve 5yasinda 

Birtane daha istiyorum Bebek kokusu istiyorum ve inşallah kız olur niyetiyle tabi sağlıklı olması önceliğim ..

Şuan çalışmalara başlamadım gel git donemdeyim oğlum biri birinci sınıf biri anasınıfı şimdi çocuk yapsam onlar için zor olacak okula götür getir ödev ders market Pazar eşim tır şoförü tabi uzun yol değil sabah çıkıp akşam gidiyor şükür aldığı maaş iyi ama evimiz yok kiradayiz ben çok gelgitlerdeyim sizce zamanı nedir ben 31 yaşını bitiyorum

22 Cevaplar

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

3 çocuğum var çok şükür ... Rabbim onlara ve tüm çocuklara sağlık güzel ömür versin

Üçünü de çok seviyorum canlarım benim iyi ki varlar.

2 çocuk ideal derim. Gerçekten, ayarlamak hayat daha kolay bence 

2 çocuk ile yine biseyler idare ediliyor . 3 olunca sanki 5 çocuk var gibi . Ama senin bir kızın olsa nasipte varsa tabi hayatı bambaşka seversin o derece güzel kız annesi olmak 

önce (18 puan) tarafından

İşte böyle deyip sona iki çocuk yeter diyosunuz ben de napacam sasirdim

önce (23 puan) tarafından

Evet haklısın karışık duygular .

Benimkiler büyük oğlum 2.sinif 

Kızım 4.5 yaşında 

Küçük oğlum 2.5 olacak 

Kızım da küçük oğlan da kreşe gidiyor , oğlan Yeni başladı 

Gurbetteyim, yakinimda kimse yok. Birbirine destek olurlar insallah ilerde ama ben de yıprandım yoruldum bu süreçte.

Bundan sonra hayat benim ediyorum inşallah:)) yaşım hala gençken 

Valla bend rkimsem yok hatta kaynanam bile yok ben tek baktım büyüttüm çop atmaya gitsem peşimde götürdüm kar kış yağmur çamur hep peşimde surukledim.asla kimseye bırakmadım 

-Reklam-
0 oy
önce (24,721 puan) tarafından

Allah'ın gücüne gider diye o kadar şeyi yutuyorum ki en son dün gece *** yiyeydim de 2.cocuga hamile kalmayaydim diyordum bacım siz yürek mi yedinjz 😁😁 maşallah diyim bari nazar değmesin 🧿 Allah gönlüne göre versin 

Evet yürek yedik çok şükür Allah'ın gücüne gitmesin çocuklarım bebek değil herseylerini kendileri yapabiliyorlar yük degiller

önce (24,721 puan) tarafından

Ben kendim için diyorum onu zaten sizin için değil Allah in gücüne gider diye . Çocuklarımız hiç birimize yük degil tabiki benim gebelikler çok zorlu geciyor çocuk büyütme kısmında çokta dert yanmak ama gebeliklerim aşırı zor ve yıpratıcı sırf o yüzden bile doğurmam bidaha diyorum nerden ne anlamışsın yani 

önce tarafından düzenlendi

Beni hiçbiri zorlamadi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
15 cevap 837 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bekarmod_ (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy